Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da çocuk bakıcısı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba ben oğluma bakıcı arıyorum ancak aralık ayında işe başlamak üzere.siz kendi evinizde mi bakmak istiyorsunuz?ben kendi evimde bakılmasından yanayımda.belirtmemişsiniz

iyi akşamlar ben annem adına yazıyorum oda bebek bakıcılığı işi arıyor acil işe ihtiyacı var 48 yaşında bir hanımdır eyer size uyarsa görüşmek isterseniz eşimin msnesini veriyorum acildir ulaşırsanız sevinirim ---------------------------- bende bebek bakıyorum ayrıca annem çok iyi ve sıcak kanlıdıra.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ne güzel Adana da ne çok bakıcı var.ben mersindeyim ve kimseyi bulamıyorum.buralı da değilim kimseyi tanımıyorum.büyük carrefour tarafında oturuyorum.adanalı bakıcılar,bana mersinden önerebileceğiniz kimse yok mu??? lütfeeen....

merhaba arkadaşlar ben 32 yaşında lise mezunu daha önce 0-6 yaş gurubu bir çok kreşt çalışmış bilgisyar sertifikası olan ayrıca güzellik uzmanlığı yapmış bir bayanım daha önce çalışan arkadaşlarımın çocuklarınada baktım.şu an eşimin tayini nedeniyle uzun zamandır adanadayım kurttepede lojmanlarda oturuyorum çocukları çok seviyorum benimde iki dünya tatlısı kızım var allah hepimizin yavrularnın bizlere bağışlasın evimde yada evde çocuk bakmak istiyorum küçük bebekde olabilir hiç farketmez ilgilenen arkadaşlardan mesaj bekliyorum burdan tüm annelere kuçak dolusu sevgiler...

Adana mavi bulvarda oturan 30 yaşında evli bir bayanım daha önce 5 yıl kreş öğretmenliği yaptım evimde çocuk bakmak istiyorum isteyen olursa referans gösterebilirim...

merhaba ben oğluma bakıcı arıyorum ancak aralık ayında işe başlamak üzere.siz kendi evinizde mi bakmak istiyorsunuz?ben kendi evimde bakılmasından yanayımda.belirtmemişsiniz

merhaba ruel ben ayşegül 36 yaşındayım lise mezunuyum evliyim 18 yaşında liseye giden bir kızım var çocuk bakıcılığı yapmak istiyorum çocuk pskolojisi ve yetiştirme konusunda bilgiliyim sizin kendi evinizdede bakabilirim sorun olmaz. cevap yazarsanız sevinirim... iyi akşamlar.

merhaba ruel ben ayşegül 36 yaşındayım lise mezunuyum evliyim 18 yaşında liseye giden bir kızım var çocuk bakıcılığı yapmak istiyorum çocuk pskolojisi ve yetiştirme konusunda bilgiliyim sizin kendi evinizdede bakabilirim sorun olmaz. cevap y:78:azarsanız sevinirim... iyi akşamlar.

merhaba ruel ben ayşegül 36 yaşındayım lise mezunuyum evliyim 18 yaşında liseye giden bir kızım var çocuk bakıcılığı yapmak istiyorum çocuk pskolojisi ve yetiştirme konusunda bilgiliyim sizin kendi evinizdede bakabilirim sorun olmaz. cevap yazarsanız sevinirim... iyi akşamlar.

bende bakıcı arıyorum.mavı bulvarda oturuyorum öğretmenim bebegım 10 aylık ilgilenenlerle gorusmek ısterım..

37 yasındayım.Adana merkezde yaşıyorum.Çalışan anne ve babalar aklınız bebeginizde kalmasın.Anne sıcaklıgı baba şefkati güler yüz tecrübeli bakıcılık... XXXXXXXXXXXXXXXX

meraba serpil adanada baraj yolunda oturuyorum çocuk bakmak istiyorum XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXtşk ederim

bende hayalpark civarında oturuyorum hala ilgileniyorsanız görüşe biliriz

selamlar canım ne zamnadır size ulaşmaya çalışıyorum ama bir türlü üye olmayı beceremiyordum sonunda başardım. Eğer hala yardımcı arıyorsanız görüşebiliriz .Bende iş arıyorum ilgilenirseniz çok mutlu olurum gerçekten ihtiyacım var böyle bir işe referans vere bilirim

merhaba canım eger hala yardımcı arıyorsanız bend iş arıyorum görüşe bilirmiyiz isterseniz öglenci devre demisiniz acaba benim de 2kızım var küçük öglenci oldugu için yarım gün iş bulmam gerek ihtiyacımda var ilgilenirseniz sevinirim

adanada yaşıyorum yaşım 19 açıköğretim çocuk gelişimi bölümü son sınıftayım 1sene istanbulda özel anaokulunda çalıştım evlendiğim için buraya gelmek zorunda kaldım çocuk bakmak istiyorum ihtiyacım var anlaşabiliceğim kişilerle görüşmek istiyorummmm referansta verebilirim eğer istersenizzzz

Son düzenleme:
Merhabalar, Adana merkezde oturuyorum 47 yaşında 3 çocuk annesi bir bayanım. 10 senedir çocuk bakıcılığı yapıyorum. genelde ikiz bebeklere bakıcılık yaptım. referanslarım var. kendi evinizdede bakabilirim sorun olmaz. Bakıcı arayan varsa mesaj yazın görüşelim.

ikiz bebeklerimiz 2.5 yaşındalar , gündüz kreşe gidecekler gece için yardımcı olabilecek bir bayan varmı

Adanada hayal park civarı oturan daha önce bebeğe bakmış tecrübesi olan yardımcı bir bayan arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…