- 7 Eylül 2007
- 1.598
- 13
- 318
- 48
- Konu Sahibi semamehmet
-
merhaba ben oğluma bakıcı arıyorum ancak aralık ayında işe başlamak üzere.siz kendi evinizde mi bakmak istiyorsunuz?ben kendi evimde bakılmasından yanayımda.belirtmemişsiniz
merhaba ben oğluma bakıcı arıyorum ancak aralık ayında işe başlamak üzere.siz kendi evinizde mi bakmak istiyorsunuz?ben kendi evimde bakılmasından yanayımda.belirtmemişsiniz
herkese merhabalar hanımlar ben çukurova kenan evrende oturuyorum kızım hafta içi 8 ile 5 arası anaouluna gidiyor kızımı hafta içi okuldan alıp 3 saat bakımıyla ilgilenebilecek hafta sonuda 1 gün bakabilecek birine ihtiyacım var adanada oturan arkadaşlarında desteğine ihtiyacım var en azından kenan evrende oturan tanıdıklarınıza beni yönlendirebilrseniz çok memnun olurum buradan yada özel mesaj dan mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür edrim NE VARSA BıZ KADINLARDA VAR
bende hayalpark civarında oturuyorum hala ilgileniyorsanız görüşe biliriz
arkadaslar bende bebek baktırmak istiyorum adanada duygu kafenin karsısında oturuyorum okullar 2. Döneme başladıgında işe dönecegim o zamana kadar kızım 7.5 8 aylık oluyor ilgilenirseniz özelden görüşebiliriz bana yakın bir yerde oturanlar tercihim kendim öğretmenim
subay lojmanlarında oturuyoruz yani eve gelmenizde sakınca olmaz gayet emin bir yerde oturuyorum
bende bakıcı arıyorum.mavı bulvarda oturuyorum öğretmenim bebegım 10 aylık ilgilenenlerle gorusmek ısterım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?