- Konu Sahibi semamehmet
-
Hala bakıcı arıyorsanız,mesaj atabilirsiniz.Deneyim olarak 2 çocuğu var liseye giden:)
çocuk bakıcısı arayanlar adana mavi bulvarda ikamet ediyorum 5 yıldır çocuk bakıcılığı yaptım şuan çalısmıyorum 3 çocugum var ve hepsi büyüdüler çocuk bakıcılığı yapmak istiyorum tekrar ilgilenenler varsa duyrulur
Merhaba,benim akrabam eve maddi destek olmak amaçlı cocuk bakmak istiyor.Toros mahallesinde ikamet etmekte.2 cocğu var liseye giden.Cok canayakın ,cocukları bebekleri cok seven bir bayandır.
Merhaba yazalu epey olmus ama eger hala cocuk bakma durumunuz varsa 2 yasinda oglum icin yardim isteyecegim bilgi vrrirseniz sevinirim.
herkese merhabalar hanımlar ben çukurova kenan evrende oturuyorum kızım hafta içi 8 ile 5 arası anaouluna gidiyor kızımı hafta içi okuldan alıp 3 saat bakımıyla ilgilenebilecek hafta sonuda 1 gün bakabilecek birine ihtiyacım var adanada oturan arkadaşlarında desteğine ihtiyacım var en azından kenan evrende oturan tanıdıklarınıza beni yönlendirebilrseniz çok memnun olurum buradan yada özel mesaj dan mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür edrim NE VARSA BıZ KADINLARDA VAR
Cocugu 2 yasini dolduranlar neden bakici yerine kres-anaokulu tercih etmiyorsunuz?
Slm bende adana çukurovada oturuyorum. Evinizde yada evimde çocuk bakılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?