Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da çocuk bakıcısı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

bende hayalpark civarında oturuyorum hala ilgileniyorsanız görüşe biliriz

mrb meryemmeryem ben de toros mah.yeni çetinkayanın orda oturuorum.5 yıldır çocuk bakıcılıgı yapıorum su ara calısmıyorum isterseniz görüşebiliriz

öğretmen olduğunuzu söylediniz.yarım günmü tam gün mü bakıcı arıyorsunuz .sabahçımı öğlecimi devreniz.

öğretmen olduğunuzu söylemişsiniz.yarım günmü tüm günmü bakıcı arıyorsunuz.sabahçı mı öğlecimi devreniz.

çocuk bakıcısı arayanlar adana mavi bulvarda ikamet ediyorum 5 yıldır çocuk bakıcılığı yaptım şuan çalısmıyorum 3 çocugum var ve hepsi büyüdüler çocuk bakıcılığı yapmak istiyorum tekrar ilgilenenler varsa duyrulur

KenanEvren civarında oturan yakınım, evinde bebek-çocuk bakmak istiyor.Eğer ev cok uzak değilse evede gelebilir.Evde sadece öğretmen genç kızıyla yaşıyan ,gayet modern, güleryüzlü bir ev hanımı.bebekleri cok seviyor ve ek gelir için yapmak istiyor.Eğer bakıcıya ihtiyacı olan iletişime geçebiliriz.teşekkürler

Arkadaslar ben 48 yasında 3 cocuk annesiyim,cocuk bakımı konusunda tecrubeliyim.Adana'da toros mahallesinde oturuyorum.bakıcı arayan arkadaslara duyrulur.
Talep edildigi takdirde refarans verebilirim.
Telefon numaram xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar,benim adim selver.cocuk bakicisi aradiginiza dair ilaninizi gordum hala gecerliyse bana xxxxxxxxxxnumarali telefondan ulasabilirsiniz.

çocuğunuz için hala bakıcı ihtiyacınız var ise,ben bakabilirim.2 yıldır bebek ve çocuk bakımı yapmaktayım.30 yaşındayım,evinizde bakabilirim.ilgilenirseniz görüşebiliriz.

merhabalar valery, benim 2 kücük kızım var. Biri 1,5 diğeri 2,5 yaşında. Beyazevlerde oturuyorum. Evimde yarım gün çocuklarimla ilgilenecek bayan arıyorum. Tanıdiginizla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Tesekkurler..

bana annemin yanında durup onunla birlikte çocuğumla ilgilenecek bayan lazım ücreti konuşuruz

MERHABA BEN SıZıNLE GÖRÜŞMEK ıSTıYORUM.SıZE NASIL ULAŞABıLıRıM.E-MAıL ADRESıMDEN BANA YAZARMISINIZ LÜTFEN.teşekkürler.

merhaba selver yılmaz.
ben evimde bakılması şartıyla bakıcı arıyorum.
3 yaşında oğlum için.
ilgileniyorsanız bana yazarmısınız...telefon numarası buradan verilmesi yasakmış...-------------------------

arkadaşlar 09 aylık bebegim ve 10 yaşında oglum var.Huzurevleri civarında oturuyuroum.Kendi evimde bakılmak üzere cok acil bakıcıya ihtiyacım var ilgilenenler

Merhabalar
ben adanada mavi bulvarda oturuyorum
2 yaşında bir oğlum var bakıcı arıyorum fakat tercihim kendi evimde bakılması
olumlu olumsuz ilgilenirseniz cevabınızı bekliyorum
iyi günler

merhaba annemde hava alanında oturuyor işede ihiyacı var çalışmak zorunda olduğu için iş arıyor kendine eyer ilgilenirseniz size msne adresi bırakıyorum bana ulaşırsanız sevinirim iyi günler dilerim acil cvp verir seniz sevinirim iyi günler dilerim --------------------------------------.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…