D
deryaerkan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi semamehmet
-
merhabalar,3 aylık bir oğlum var 4.ayına girecek..tek başıma ilgilenmek beni çok yoruyor,yanıma gelip bana yardımcı olabilecek kimse de yok..
bunalıma girdim diyebilirim hem ev işleri hem bebek bakımı ağır geliyor bana(bel ağrısı çektiğim için çok ilgilenemiyorum oğlumla)
gündüz en azından 5 veya 6 saatliğine bana yardımcı olabilecek bakıcı arıyorum..
kendi evime gelmesi tercihimdir ,bende evde olucam..bebeğim ek gıdaya geçtikten sonrada tekrar işime dönecem.
bu arada hayalparkta oturuyorum
arkadaslar bende bebek baktırmak istiyorum adanada duygu kafenin karsısında oturuyorum okullar 2. döneme başladıgında işe dönecegim o zamana kadar kızım 7.5 8 aylık oluyor ilgilenirseniz özelden görüşebiliriz bana yakın bir yerde oturanlar tercihim kendim öğretmenim
subay lojmanlarında oturuyoruz yani eve gelmenizde sakınca olmaz gayet emin bir yerde oturuyorum
çocuğunuz için hala bakıcı ihtiyacınız var ise,ben bakabilirim.2 yıldır bebek ve çocuk bakımı yapmaktayım.30 yaşındayım,evinizde bakabilirim.ilgilenirseniz görüşebiliriz.
merhabalar valery, benim 2 kücük kızım var. Biri 1,5 diğeri 2,5 yaşında. Beyazevlerde oturuyorum. Evimde yarım gün çocuklarimla ilgilenecek bayan arıyorum. Tanıdiginizla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Tesekkurler..KenanEvren civarında oturan yakınım, evinde bebek-çocuk bakmak istiyor.Eğer ev cok uzak değilse evede gelebilir.Evde sadece öğretmen genç kızıyla yaşıyan ,gayet modern, güleryüzlü bir ev hanımı.bebekleri cok seviyor ve ek gelir için yapmak istiyor.Eğer bakıcıya ihtiyacı olan iletişime geçebiliriz.teşekkürler
Merhabalar
ben adanada mavi bulvarda oturuyorum
2 yaşında bir oğlum var bakıcı arıyorum fakat tercihim kendi evimde bakılması
olumlu olumsuz ilgilenirseniz cevabınızı bekliyorum
iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?