Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da çocuk bakıcısı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

merhaba ilgileniyorsanız görüşebiliriz
 

sizinle görüşmek isstiyorum ama özelden msj atamıyorum.
 
sizinle görüşmek isstiyorum ama özelden msj atamıyorum.

Mehabalar;
Ben de sizinle görüşmek istiyorum. Özelden cep numaramı gönderdim size. Siz mesaj atamıyorsunuz ama benim mesajım size geliyordur herhalde değil mi? Gelmiyorsa haber verin yine buradan, başka bir çözüm bulalım.. :)

Sevgiler...
 
evimde sabah gelip yarım gün çalışacak yemek ve ev temizliği yapacak bayan arıyorum...mavi bulvardayım.ilgilenenlerden cevap bekliyorum 2618229
 
Son düzenleme:
Adana huzurevleri mah. oturuyorum.37yaşında evli ve 3çocuk annesiyim.Çocukları çok severim ve çocuk bakıcılığı yapmak istiyorum.Referans verebilirim.05378473534 no.lu telefondan ulaşabilirsiniz.
 

ben sizi arıyorum ama karsılık vermiyosunuz
 
flz hanım teyzem sizinle geçen hafta telefonda görüşmüş.hatırlarsanız.mavi bulvarda oturuyorum.sizden tel bekledik ne düşünüyorsunuz?? gerçekten çalışmak kararında ciddimisiniz ? veya ne size uymadı ?
 
Son düzenleme:
merhaba. konu ve mailler çok eski tarihli ancak takip eden varsa diye yazıyorum. 2 yaşındaki kızıma kendi evimizde bakacak bir bakıcı arıyorum. ilgilenen olursa mailini bekliyorum. numara vermek yasak galiba ancak sıfır-beş-üç-altı-iki-yedi-sıfır-altı-dört-yedi-iki numaralı telden ulaşabilirsiniz. özelden de mail atıyorum.
 

ben adana ruh sağlığı karşısında oturuyorum. eşim askeri personel. uzun zamandır çocuk bakıcılığı yapıyorum. eğer ilgilenirseniz kendi evimde çocuğunuza seve seve bakarım. içiniz rahat olur. evimde arkadaşlık edeceği yaşıtı da olucağı için çok güzel zaman geçirebilir.
 
ben adana ruh sağlığı karşısında oturuyorum. eşim askeri personel. uzun zamandır çocuk bakıcılığı yapıyorum. evimde çok güzel şekilde çocuğunuzla ilgilenebilirim. ilgilenen arkadaşlar bana ulaşabilir. sıfır beşyüz kırk altı dört yüz doksan altı kırk altı yirmi altı
 
merhabalar,2 yaşındaki kızım için acil bakıcı arıyorum.benim evimde bakması ve tecrübeli olması tercihimdir.mavi bulvarda ikamet ediyorum.
 

teşekkür ederim. kendi evimizde bakılması tercihimdir.
 
adana seyhanda anneannneme bakacak yatılı bakıcı atanıyor ılgılenenler 05418727322 bana ulasabılırısnız
 
Merhaba,benim akrabam eve maddi destek olmak amaçlı cocuk bakmak istiyor.Toros mahallesinde ikamet etmekte.2 cocğu var liseye giden.Cok canayakın ,cocukları bebekleri cok seven bir bayandır.
 
Hala bakıcı arıyorsanız,mesaj atabilirsiniz.Deneyim olarak 2 çocuğu var liseye giden:)

canım çok aradım ama iyi bakan birini bulamayınca 2 yaşındaki kızımı kreşe verdim.kreş iyi olursa devam yoksa yine bakıcı aricam. çalışan annelerin zorluğuda bu işte.
 
merhaba!
vatan computer yanında oturuyoruz. annem daha önce bir anaokulunda görev yaptı. 3 çocuğu var ve gayet kültürlü bir bayan evde çocuk bakılır deneyimlidir. not: çocuk bakıcı evinde bakılır.
 
merhaba evimizde çocuk bakılır. vatan computer yanında oturuyoruz annem daha önce anaokulunda çalıştı evde sadece annem ve ben varız bende üniv mezunuyum evdeyim ilgilenenlere..
 
Merhaba yazalu epey olmus ama eger hala cocuk bakma durumunuz varsa 2 yasinda oglum icin yardim isteyecegim bilgi vrrirseniz sevinirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…