çok sık ama rengı koyu ...
gazı pasada kurkcu behzat var onun karısında bı yer var
bıde eskı sun sokagında gırıste bı yer var
aklıma geldı bunlar:)
canım gelinlikler güzelde nicikinde evli yazıyor nasıl gelinlik seçiyorsun cnm :bbo:
arkadaslar evlenme sirasi bende :lepi:
ama yardiminiza ihtiyacim var
bu haluk senbayrak nerde tam olaarak ya da telefon numarasi var mi acaba
simdiden tesekkürler
cnm şimdiden mutluluklar dilerim.
arkadaslar evlenme sirasi bende :lepi:
ama yardiminiza ihtiyacim var
bu haluk senbayrak nerde tam olaarak ya da telefon numarasi var mi acaba
simdiden tesekkürler
haluk senbayraktan fiyat alan varmi? aysem i ben sormustum bayaa pahali dedi gorumcem ben de bakmadim bile hic (adananin yabancisiyim da) bir de gul moda evinde fiyatlar nasil?
Ben Ayşem'de diktirdim, 1.500 liraya, satın aldım ama; ve tüm aksesuarlar da dahildi (duvak, el çiçeği, saç aksesuarı & damat yaka çiçeği)... Gelinliğim açtığım konularda var oradan görebilirsiniz...
Kolay gelsin & mutluluklar...
kiralama; hazırdaki bir model için 900 demişlerdi bana, pazarlıkla 700 civarına falan bulunabilir. özel dikim ise modeline göre 1200 liradan başlıyor ve minimum 10-15 günde hazırlanıyor; ki bu süre de modelin sadeliğine ve sezonun yoğunluğuna bağlı... Benim bir arkadaşım geçen ağustos ayında 650'ye diktirmişti kiralık; 2 parça mendil etek bir gelinlikti... Kına için geçenlerde kuzenimin denediği bir kaç elbiseyi ekliyorum...
Kolay gelsin & mutluluklar...
cok tesekkür ederım... Benım zamanım cok kısıtlı, 2-3 gunum olacak sadece, mecburen hazırdan kıralıcam hem kınalık hemde gelınlıkbılgı ıcın cok saol...
hazir dikim olunca daha uygun olur ya fiyatlar orada da oylemiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?