- Konu Sahibi helin hivda
-
yeşbu nasılsın canım neler yapıyorsun adet için ilaç kullanıyormusun yoksa normal yolla olmasınımı bekliyorsun ilaç raporu çıkardınmı sana hangi igneyi önerdiler şu rapor işi olmasa ne iyi olcak yaaa raporla ugraşmak çok sıkıcı birde ben baradaki doktorla atıştım bana raporda sorun çıkaracak şimdi acaba adanada çıkarmı acaba her hangi bir bilgin varmı canım yazarsan sevinirim
yeşbu nasılsın canım neler yapıyorsun adet için ilaç kullanıyormusun yoksa normal yolla olmasınımı bekliyorsun ilaç raporu çıkardınmı sana hangi igneyi önerdiler şu rapor işi olmasa ne iyi olcak yaaa raporla ugraşmak çok sıkıcı birde ben baradaki doktorla atıştım bana raporda sorun çıkaracak şimdi acaba adanada çıkarmı acaba her hangi bir bilgin varmı canım yazarsan sevinirim
canım raporunu adanada da çıkarabilirsin adanada üç yer rapor veriyor balcalı hastanesi(tıp fakültesi) numune hastanesi ve başkent hastanesi bu üç yerden de rapor alabilirsin canım şu günlerde strese girmemeye ve olumlu düşünmeye çalış stres en büyük düşmanımız
canım ben şuan adetliyim ve bugünlerde gineraya başlayacağım...taki adetim bitip o hafta adanaya merkeze gidene kadar....sen niye kullanacaksın ginerayı merak ettim???
ilaç raporunu da bu sonki adanaya gitmemizde verilecek olan ilaç listesiyle burda iskenderunda doğum hastanesinde çıkaracağız...inşallah sorun çıkmaz...canım adana da çıkar tabi..merkeze söylesene canım rapor çıkarmakta zorlandığını onlar yardımcı olur demişlerdi bize...
canım msn hep kapalı bir türlü uzun uzun bir konuşamadık yaaa...
Kızlar yarıyıl tatilde arkadaşımın ikizlerini görmeye gitmiştim yazmışımdır size.Dr.u tayfun beydi ve ilk mikro denemesi tutmuştu.
Bugünde Eski bir arkadaşım vardı.Onunla başkentte karşılaşmıştık.İlk tüp denemesi negatifti.Uzun süredir haberleşememiştik.Bugün haberleştik.2. mikro denemesi ikizleri olmuş.Onunda dr. u Tayfun beydi.
Benimde Tayfun beydi ama tedavimi ben başka bir şehirde Başken ü.h de olmak zorundaydım.İşim dolayısıyla.Vakti bol olanlar deneyebilirler.Randevu almak ilk etapta biraz zor olabiliyor gerçekten.
merhaba canım ginerayı adet olmak için kullanıyorum daha sonra konuşuruz sen neden buadetinde tedavine başlanmadı ben açtıgımdada seninki kapalı oluyor bende çokistiyorum seninle görüşmeyi inşallah görüşürüz a.s.
canım ben tarıyıl tatilinde adanadaki merkezleri eşimle dolaştık ankara tüp bebekle başkent hastanesi arasında kaldım tayfun beyle de görüştük eşim özellikle tayfun beyi istiyor benim kafamda da tayfun bey var yaz tatilinde sanırım tayfun beyle başlayacaz ilk denemem başka bir şehirde olumsuz olmuştu şimdi seçimimi daha dikkatli yapmaya çalışıyorum canım arkadaşların memnunlarmı tayfun beyden bu arada bebeğinde hayırlı olsun canım
Benim Adana da içime en sinen yer ve dr. onlar oldu açıkçası.
Özel olmadığı için insanın içi daha rahat,acaba tek dertleri para kazanmakmı demiyorsun?Senden bi kazancı yok çünkü.(Şimdi var o ayrı;50 ytl profla görüşmek :)))) O kadar da olsun dimi?Uyduruk yerlere bile katkı payı veriyoruz)
Neyse gelelim benim içime sinme sebebine.İlk gittik bunlar ille bizi tüp bebek seminerine aldılar.çdedim heralde bunlar hemen bizi tüpe yönlendircek.Sonra gördüm ki, ne alaka aşılama için bile şimdi siz 6 ay daha kendi kendinize deneyin olmazsa aşılama lap, ve histereskopi öneriyoruz dediler.Lap. ve histereskopiyi olmadan da aşılama olur dedi.Bana bıraktı.
Enson yarıyıl tatilinde Tayfun bey le görüştüm.Lap için dedi ki her operasyonda ne kadar risk varsa bu da öyle dedi.En kötü ihtimal ölebilirsin bile dedi.Haaa belki çok çok çok nadir bi olay ama sana her riski söylemek zorundayım dedi.belki hiç bir sorun yoktur dedi.Belki de 2 kanalında iş göremez durumdadır dedi.Bunu ancak lap dan sonra söyleyebiliriz dedi.
Zaten hiç riski olmasaydı ben seni şimdi kolundan tutar laparoskopiye götürürdüm dedi :))
Karar senin... ne eşinin,ne ailenin değil sadece senin dedi, bunu olmak istemezsen kendini bencil olarak düşünme dedi.
Konuşmaları çok hoşuma gitti.Her açıdan rahattım.Karar benimdi sonuçta ve ben olmamayı seçtim kiii her işte bir hayır varmış cidden.
Çok şükür hiç birine gerek olmadan hamileyim.Zaten dr.lar da bu ihtimalin var olduğunu bildiklerinden hemen müdahale etmekten kaçınıyorlar.
Kızlar sizlerinde belki tedaviye gerek kalmadan yaza kadar olurİnşallahhh
canım inşallah senin gibi bizde yaza kadar doğal yoldan hamile kalırız ama zor gözüküyor ben ve eşimde tayfun beyde karar kıldık sayılır yazın onunla tüp deneyeceğiz inşallah senin arkadaşların gibi bende de pozitif sonucu yakalar tayfun beya.s.
Sorun neydi sizde?Sayımıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?