Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

CANIM BEN GAZİANTEPDEYİM,BURADAKİ DR UM ÇOK İYİ,ÖZELLİKLE DE LAPOROSKOPİ VE HİSTEROSKOPİDE. 2 AY SONRA TÜP BEBEK ÖNCESİ YAPACAK
Ama bisey cikarsa en az 3 ay dinlendiriyolar rahmi bizde bekliyoruz Martin gelmesini insallah bisey cikmaz da ama ta varsa 3 ay daha bekleyecek siniz zaten doktor bilirde insallah hayirlisi olur herseyin canim hakkimizda hayirlisi

Kızlar birsey kafama takıldı. Şimdi bana sulu usg yapilacakti rahime spekulum takilamadi birsey var orda dedi doktor histeroskopi istedi peki histeroskopide de spekulum takilmiycak nasıl olacak .

Kızlar birsey kafama takıldı. Şimdi bana sulu usg yapilacakti rahime spekulum takilamadi birsey var orda dedi doktor histeroskopi istedi peki histeroskopide de spekulum takilmiycak nasıl olacak .
Canim orda seni Uyuyacak lari için rahat girebilir zaten kamerayla girecek canim rahat ol canim ya

Cnm benim eşim ilaç firmasında çalışıyor. Randevu konusunu Ben hallederim dedi. Bülent hocayla eşim tanışıyor zaten. Ama ben yine de esra hanima gitmeyi düşünüyorum.

Bu ay tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar nasil hissediyorsunuz? Ben çok heyecanlıyım. Ve tabi yine umutluyum. Ilk tup bebek deneyimimiz. Rabbim emeklerimizi ve umutlarimizi boşa çıkarmasın.

Bu ay tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar nasil hissediyorsunuz? Ben çok heyecanlıyım. Ve tabi yine umutluyum. Ilk tup bebek deneyimimiz. Rabbim emeklerimizi ve umutlarimizi boşa çıkarmasın.
canım benimde ilk denemem olacak, çok heyecanlyım içim içime sığmıyor, sabırsızım :) perşembe günü muayene olacağım çağırıldım bide rapor felan için uğraşcaz, uygunsa herşey ayun sonunda adet olcam ve start vericek, Rabbim 2016 da yüzümüzü güldürür inşallah

Allah emeklerimizi bosa cikarmasin kucağımız bebisle dolsun normalde ben aralıkta başlayacaktım sonra polip olusmus ameliyatla aldırdik Şubat ayında uzun protokol baslayacagim insallah

Allah emeklerimizi bosa cikarmasin kucağımız bebisle dolsun normalde ben aralıkta başlayacaktım sonra polip olusmus ameliyatla aldırdik Şubat ayında uzun protokol baslayacagim insallah
sonuç olsunda inşallah, 1 ay geriden gel önemli değil canım, inşallah olacak

sonuç olsunda inşallah, 1 ay geriden gel önemli değil canım, inşallah olacak
Canim zaten diyorum doktor iyiki tekrar sulu usg yapti ve gördü yoksa bidaha yaptiracak tık tutsa bile düşecektir allah korusun oyuzden her serde vardır bir hayır diyorum canim kismet insallah gelecek bebislerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…