- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.041
Ama bisey cikarsa en az 3 ay dinlendiriyolar rahmi bizde bekliyoruz Martin gelmesini insallah bisey cikmaz da ama ta varsa 3 ay daha bekleyecek siniz zaten doktor bilirde insallah hayirlisi olur herseyin canim hakkimizda hayirlisiCANIM BEN GAZİANTEPDEYİM,BURADAKİ DR UM ÇOK İYİ,ÖZELLİKLE DE LAPOROSKOPİ VE HİSTEROSKOPİDE. 2 AY SONRA TÜP BEBEK ÖNCESİ YAPACAK
Canim orda seni Uyuyacak lari için rahat girebilir zaten kamerayla girecek canim rahat ol canim yaKızlar birsey kafama takıldı. Şimdi bana sulu usg yapilacakti rahime spekulum takilamadi birsey var orda dedi doktor histeroskopi istedi peki histeroskopide de spekulum takilmiycak nasıl olacak .
Insallah 2016 hepimize ugurlu gelir canim seneye bigün hepimizin bebisleri kucağında olur canimKIZLAR HEPİMİZİN YENİ YILI KUTLU MUTLU BEBİŞLİ OLSUN
Ah rahat olmayı bi basarabilsemCanim orda seni Uyuyacak lari için rahat girebilir zaten kamerayla girecek canim rahat ol canim ya
Slm canim sen nasilsin tedavin nezaman basliyo ben martta basliyorumKizlar nasil gidiyooo nasilsinizzzzz 2016 yeni baslangiclar insallah
canım merhabaSlm canim sen nasilsin tedavin nezaman basliyo ben martta basliyorum
Insallah hemen başlarlar canim hadi bakalimcanım merhaba
işte ocakta başlaması için hastaneyi arıyorum durum ne diye ama şu ana kadar ulaşamadım, bilgi alamadım, bilgi alınca yazacağım buraya
Aynen hadi bakalim, sabirsizlaniyorum artik :)Insallah hemen başlarlar canim hadi bakalim
nusInsallah hemen başlarlar canim hadi bakalim
Hitereskopi den sonra bir tane ilaç verdi onu içiyorum galiba ondan dolayi adetim geçikecek iki renkli bir ilaç canim şubatta ignelere baslayacagimnus
canım sen ilaç kullanıyormusun
Cnm benim eşim ilaç firmasında çalışıyor. Randevu konusunu Ben hallederim dedi. Bülent hocayla eşim tanışıyor zaten. Ama ben yine de esra hanima gitmeyi düşünüyorum.Cnm yakın zamana randevu alabilcek misin Bu hocalardan? Buarada iki doktorla da görüşmüştüm daha önce. İkisinin de elektriği süper ama bnm doktorum Bülent Hoca oldu. Gerçi zor oldu ama sonunda onun hastası oldum
canım benimde ilk denemem olacak, çok heyecanlyım içim içime sığmıyor, sabırsızım :) perşembe günü muayene olacağım çağırıldım bide rapor felan için uğraşcaz, uygunsa herşey ayun sonunda adet olcam ve start vericek, Rabbim 2016 da yüzümüzü güldürür inşallahBu ay tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar nasil hissediyorsunuz? Ben çok heyecanlıyım. Ve tabi yine umutluyum. Ilk tup bebek deneyimimiz. Rabbim emeklerimizi ve umutlarimizi boşa çıkarmasın.
hayırlı olsun canımBu ay tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar nasil hissediyorsunuz? Ben çok heyecanlıyım. Ve tabi yine umutluyum. Ilk tup bebek deneyimimiz. Rabbim emeklerimizi ve umutlarimizi boşa çıkarmasın.
Allah emeklerimizi bosa cikarmasin kucağımız bebisle dolsun normalde ben aralıkta başlayacaktım sonra polip olusmus ameliyatla aldırdik Şubat ayında uzun protokol baslayacagim insallahBu ay tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar nasil hissediyorsunuz? Ben çok heyecanlıyım. Ve tabi yine umutluyum. Ilk tup bebek deneyimimiz. Rabbim emeklerimizi ve umutlarimizi boşa çıkarmasın.
sonuç olsunda inşallah, 1 ay geriden gel önemli değil canım, inşallah olacakAllah emeklerimizi bosa cikarmasin kucağımız bebisle dolsun normalde ben aralıkta başlayacaktım sonra polip olusmus ameliyatla aldırdik Şubat ayında uzun protokol baslayacagim insallah
Canim zaten diyorum doktor iyiki tekrar sulu usg yapti ve gördü yoksa bidaha yaptiracak tık tutsa bile düşecektir allah korusun oyuzden her serde vardır bir hayır diyorum canim kismet insallah gelecek bebislerimizsonuç olsunda inşallah, 1 ay geriden gel önemli değil canım, inşallah olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?