- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.001
Evet canim bende geciktirmisti bi kere yaptım bidaha yapmadım kist yaptı bide prolaktini yükselttiKizlar incir kuru adeti geciktiriyor muu
YaaaaaEvet canim bende geciktirmisti bi kere yaptım bidaha yapmadım kist yaptı bide prolaktini yükseltti
Canim ben kullandığım zaman 2-3 gün geciktirmisti oda prolaktini arttırdığı için adet olmamis tim doktora gitmiştim canim insallah sende öyle bişey olmaz canimYaaaaaofffff daha 1 hafta olmadi baslayali canim ama cok hamile kalan olmus birakmakta istemiyorum, dun olmam lazimdi bugunde gelmedi, ocakta tup bebek olcak cagirdiklarinda ben aralik adet olamadim, adetim sekmez benim cok nadir durumlar haric, tup denemeside teeee ocak sonu birakmakta istemiyorum, su an sanki belime soguk geliyooooo
hamile olmaBide internette arastirdim geciktirir diye hic bi yerde yazmiyooo
Yarinda olmaz isem 3. Gun gecikmesi olcak, antibiyotigi su kanser dediklerinde vermisti doktor oda 3 gun kullandim cok degil, adetim sekmezdi ayyyy hqmile olma durumum zor gibihamile olma
durumun var mı canım? Bu ay antibiyotik kullanmış mıydın?
Kesinlikle çok stresli canim ben gecikti mi kafayı yiyorum canim devamli kafamda deli sorular canimKizlaaaaarrrr gunaydiiiinnnnn, bugun adet gecikmesinin 3. Gunu, bacaklarim hala agriyo, ben hala beklliyorum gelmedi gitti, bugunde olmaz ise yarin 4. Gun anaaaammm bole beklemek daha stresli yahuuu
Ayyyyy evet valla bugun regli oldum ogleden sonra, bole mutluluk yok :) buna bile seviniyorum :)Kesinlikle çok stresli canim ben gecikti mi kafayı yiyorum canim devamli kafamda deli sorular canim
Canim ben fitil kullandigimda hic ole olmadiBişey sorcam kızlar fitil kullanırken hafif pembe kan geliyor mu sizden de
Adetime daha 1 hafta var leke geliyor pembe şaşırdımCanim ben fitil kullandigimda hic ole olmadi
canım adet öncesi lekelenme olmuştur belki yada fitili kullanırken zarar olmuş olamaz dimi, olabildiğince en uzağa yerleştirin derler yaaaa, ayyyy bilemedim ki lekelenme neden başıma gelmediAdetime daha 1 hafta var leke geliyor pembe şaşırdım
Fitil ilk defa kullandım hiç sevmedim bu işi. Adet öncesi kahverengi olurda bu değişim geldi biraz . Neyse bakalım geçer umarım .canım adet öncesi lekelenme olmuştur belki yada fitili kullanırken zarar olmuş olamaz dimi, olabildiğince en uzağa yerleştirin derler yaaaa, ayyyy bilemedim ki lekelenme neden başıma gelmedi
ayyy canım ben bir kaç kere kullandım veee ilk kullandığım zamanda sevmedim doktor ne zaman fitil verse şeklim değişiyo, iğrenç bişiyFitil ilk defa kullandım hiç sevmedim bu işi. Adet öncesi kahverengi olurda bu değişim geldi biraz . Neyse bakalım geçer umarım .
Yok canim ben adanada baskentte yaptiriyorum çok arastirdim oraya karar verdim ve cok memnunumKizlar adana ankada tup bebek Merkezi gökhan ciragil hakkinda ne dusunuyorsunuz o merkezde ilk denemem negatif olduda orda tedavi gorenler varmi
Hmm hayirlisi bakalim dondurlmsumda olmazsa baska yerde denicez bizim sorun sperm azligi sizinki neYok canim ben adanada baskentte yaptiriyorum çok arastirdim oraya karar verdim ve cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?