Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Evet canim bende geciktirmisti bi kere yaptım bidaha yapmadım kist yaptı bide prolaktini yükseltti
Yaaaaa offfff daha 1 hafta olmadi baslayali canim ama cok hamile kalan olmus birakmakta istemiyorum, dun olmam lazimdi bugunde gelmedi, ocakta tup bebek olcak cagirdiklarinda ben aralik adet olamadim, adetim sekmez benim cok nadir durumlar haric, tup denemeside teeee ocak sonu birakmakta istemiyorum, su an sanki belime soguk geliyooooo

Canim ben kullandığım zaman 2-3 gün geciktirmisti oda prolaktini arttırdığı için adet olmamis tim doktora gitmiştim canim insallah sende öyle bişey olmaz canim

hamile olma
durumun var mı canım? Bu ay antibiyotik kullanmış mıydın?
Yarinda olmaz isem 3. Gun gecikmesi olcak, antibiyotigi su kanser dediklerinde vermisti doktor oda 3 gun kullandim cok degil, adetim sekmezdi ayyyy hqmile olma durumum zor gibi adete yakin cocuk yapma ihtimali dusuk degil mi yani mucize lazim sanmiyorum, yaaa hic ben prolaktin nedir bilmem baktilar mi ona onuda hatirlamadim bak offff offff, bide kasiklara dogri ve belde bole uyusmalar var sanki soguk geliyomis gibi, incir kuru adet geciktirmesi yapiyo yqzmiyo hicbi yerde ayyyyy nolcek bakalim adet gelecek mi ayyyyyy amaaaaannnn beklemek sinir

Kizlaa...r napiosunuz? Bi kac gundur girmiyorum kulube. Depresyondaydim. Geciken reglim gelince kendimi arabeske baglamistim.

Gecmisi okudum bi Acibadem yazisi gordum. Biri gidip gitmeme arasinda kalmis. Okursa bu yazimi bi faydam olsun isterim. Ben ilk tup bebegimi orda yaptirdim. Memnun kalmadim. Cunku arastirmadan etmeden direk tup bebek yaptilar. Biz sorunu hep esimin degerlerinden kaynakli bilirken meger benimde ufak tefek varmis. Ama Direk tupe gectiler.. Gidilecek bi hastanemi evet gidilir!!! Ama sorununu biliyosan gidilir.

artniyetizm yilbasindan sonrada evet aynen goruselim bencede canim

Kizlaaaaarrrr gunaydiiiinnnnn, bugun adet gecikmesinin 3. Gunu, bacaklarim hala agriyo, ben hala beklliyorum gelmedi gitti, bugunde olmaz ise yarin 4. Gun anaaaammm bole beklemek daha stresli yahuuu

canım adet öncesi lekelenme olmuştur belki yada fitili kullanırken zarar olmuş olamaz dimi, olabildiğince en uzağa yerleştirin derler yaaaa, ayyyy bilemedim ki lekelenme neden başıma gelmedi
Fitil ilk defa kullandım hiç sevmedim bu işi. Adet öncesi kahverengi olurda bu değişim geldi biraz . Neyse bakalım geçer umarım .

Fitil ilk defa kullandım hiç sevmedim bu işi. Adet öncesi kahverengi olurda bu değişim geldi biraz . Neyse bakalım geçer umarım .
ayyy canım ben bir kaç kere kullandım veee ilk kullandığım zamanda sevmedim doktor ne zaman fitil verse şeklim değişiyo, iğrenç bişiy geçer inşallah kötü bişiy değildir bence

Kizlar adana ankada tup bebek Merkezi gökhan ciragil hakkinda ne dusunuyorsunuz o merkezde ilk denemem negatif olduda orda tedavi gorenler varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…