- 3 Mart 2015
- 2.270
- 2.339
- 133
- 37
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.021
Canim benmde esimin sperm sayisi cok dusuk bizde bu sebepten tup bebek yaptrdik ilkinde tutmadi 1.kalite olmasina ragmen o yuzden doktorum dondurulmslardan once hstereskopi yapalim dedi keske once yapsaydik baksaydikda eger bse varsa tedavi edip snra deneseydik belki tutardi yani bence yaptir onceden icin rhat etsinHanımlar bir konuda bilginize danışmak istedim. Benim eşimin değerleri kötünün iyisi,buna da şükür ama şöyle bir durum oldu,hsg çektirdiğimde dr bir sorun yok tüplerin açık yakışıklık falan bile yok çok iyiydi rahim ve tüpler dedi. daha sonra ilgisizliği ve bilgisizliği sebebiyle bir hastanın ölümüne sebep verdiğini öğrenince ayağımı kestim. Şimdi gittiğim dr çok iyi,sorun eşimden dolayı diye özel muayenesine gitmek istememiştim eşim toparlasın biraz diye ama 1 senedir yerimizde sayıyoruz diye gittim mecburen. Dr benim sol tüpümün giriş kısmında geçiş sorunu olduğunu yapışıklık ve tıkanıklık olabileceğini söyledi,aynı filmi mustafa acet diye bir de a daha gönderdim o da histeroskopi gerekli olabilir dedi. Biz tüp bebek yaptıracağız martta inşallah akşama da dr konrtolüm var ama akşam olmaz bana şimdi. Tüplerde hafif kapalılık ofis histeroskopisiyle açılır mı? Tüp bebek öncesi histeroskopi şart mı?
Canım peki ofis histeroskopi mi yoksa şu ameliyat gibi olan mı? birisi hsg gibi birisi ameliyat resmenCanim benmde esimin sperm sayisi cok dusuk bizde bu sebepten tup bebek yaptrdik ilkinde tutmadi 1.kalite olmasina ragmen o yuzden doktorum dondurulmslardan once hstereskopi yapalim dedi keske once yapsaydik baksaydikda eger bse varsa tedavi edip snra deneseydik belki tutardi yani bence yaptir onceden icin rhat etsin
Onu bilmiyorum canim ocak adetimde gdicem o zaman knusacagiz bakalim doktor ne dicekCanım peki ofis histeroskopi mi yoksa şu ameliyat gibi olan mı? birisi hsg gibi birisi ameliyat resmen
Canim hitereskopi yle aciyo lar rahmi temizliyor lar ben Cerahi hitereskopi oldum polip vardı onu aldı temizledim dedi martta tedaviye başlıyoruz işte önce yaptir bence canim cunku bu kadar masraf hem maddi hem manevi yipraniyo ruz bide acaba olmasın aklında git yaptir canin sonra tedavi ol benceHanımlar bir konuda bilginize danışmak istedim. Benim eşimin değerleri kötünün iyisi,buna da şükür ama şöyle bir durum oldu,hsg çektirdiğimde dr bir sorun yok tüplerin açık yakışıklık falan bile yok çok iyiydi rahim ve tüpler dedi. daha sonra ilgisizliği ve bilgisizliği sebebiyle bir hastanın ölümüne sebep verdiğini öğrenince ayağımı kestim. Şimdi gittiğim dr çok iyi,sorun eşimden dolayı diye özel muayenesine gitmek istememiştim eşim toparlasın biraz diye ama 1 senedir yerimizde sayıyoruz diye gittim mecburen. Dr benim sol tüpümün giriş kısmında geçiş sorunu olduğunu yapışıklık ve tıkanıklık olabileceğini söyledi,aynı filmi mustafa acet diye bir de a daha gönderdim o da histeroskopi gerekli olabilir dedi. Biz tüp bebek yaptıracağız martta inşallah akşama da dr konrtolüm var ama akşam olmaz bana şimdi. Tüplerde hafif kapalılık ofis histeroskopisiyle açılır mı? Tüp bebek öncesi histeroskopi şart mı?
Tabiki esra canim kadın çok iyi dalında ben randevu alabilseydim ondan alacaktır benim doktorum tayfun bey çok memnunumArkadaşlar Merhaba! Herkese mutlu ve umutlu bir hafta diliyorum. Ya ben bu ay tedaviye başlayacağım. Ama Dr konusunda kararsizim. Bülent haydardedeoglu mu esra bulgan mı sizce?
canım cerrahi dediğin karından 2-3 kesiyle girilip bakılan de mi? Ay ona gerek yoktur yaaa diye düşünüyorum kendim için. Ofis histeroskopisi istesin isteyecekse yaaa. benim sol tüpümün girişinde darlık var galiba,tüpün gerisi açık ama. Bakalım bir saate kadar gideceğim yanına ne diyecek.Canim hitereskopi yle aciyo lar rahmi temizliyor lar ben Cerahi hitereskopi oldum polip vardı onu aldı temizledim dedi martta tedaviye başlıyoruz işte önce yaptir bence canim cunku bu kadar masraf hem maddi hem manevi yipraniyo ruz bide acaba olmasın aklında git yaptir canin sonra tedavi ol bence
Canim alttan kamerayla giriyo orda ne varsa temizliyor Canim Cerahi hitereskopi buymus bize evrak verdiler orda Cerahi yaziyoducanım cerrahi dediğin karından 2-3 kesiyle girilip bakılan de mi? Ay ona gerek yoktur yaaa diye düşünüyorum kendim için. Ofis histeroskopisi istesin isteyecekse yaaa. benim sol tüpümün girişinde darlık var galiba,tüpün gerisi açık ama. Bakalım bir saate kadar gideceğim yanına ne diyecek.
Cnm yakın zamana randevu alabilcek misin Bu hocalardan? Buarada iki doktorla da görüşmüştüm daha önce. İkisinin de elektriği süper ama bnm doktorum Bülent Hoca oldu. Gerçi zor oldu ama sonunda onun hastası oldumArkadaşlar Merhaba! Herkese mutlu ve umutlu bir hafta diliyorum. Ya ben bu ay tedaviye başlayacağım. Ama Dr konusunda kararsizim. Bülent haydardedeoglu mu esra bulgan mı sizce?
Canım günaydın. peki ne kadar ödeme yaptınız? Devlette mi yoksa özelde mi yaptırdınızCanim alttan kamerayla giriyo orda ne varsa temizliyor Canim Cerahi hitereskopi buymus bize evrak verdiler orda Cerahi yaziyodu
Canim ben baskentte oldum zaten doktorum ordaydi 720 ödedik canim zaten gününde de çıkış veriyolarCanım günaydın. peki ne kadar ödeme yaptınız? Devlette mi yoksa özelde mi yaptırdınız
Canım dr um iki ay görünmeyin gözüme gidin keyfinize bakın dedi,2 ay sonra gidip tüp için gerekli görüşmeleri yapıp başlayacağım tedaviye. tedavi öncesi histeroskopi yapmalıyız ama dedi. İnşallah kendiliğinden gelir bebişimiz. Canım bazıları 2-3 bin tl ye yaptırıyor ya o yüzden kafama takıldıCanim ben baskentte oldum zaten doktorum ordaydi 720 ödedik canim zaten gününde de çıkış veriyolar
Sen nerdesin canim baskentte 720 odedim canim sende yaptir canim ben hsg yaptırdım sulu usg yaptım hicbisey yoktu transferde olmuştu canim sonra kontrole gittim agrim var dedim çok agiriyo dedim bi sulu usg yapti polip çıktı hitereskopi yaptık temizledim dedi 2 ay sonrada tedaviye başlıyoruz uzun protokolCanım dr um iki ay görünmeyin gözüme gidin keyfinize bakın dedi,2 ay sonra gidip tüp için gerekli görüşmeleri yapıp başlayacağım tedaviye. tedavi öncesi histeroskopi yapmalıyız ama dedi. İnşallah kendiliğinden gelir bebişimiz. Canım bazıları 2-3 bin tl ye yaptırıyor ya o yüzden kafama takıldı
Aminnn canim insallah hepimiz tek tek sıralarız hamile olduğumuzumutlu sağlık bol bebişli yılımız olur inşallah, 2016 da inşallah hepimiz sırayla paylaşırız bebişlerimizin haberlerini, 2016 nın uğur getirmesi dileği ileeeeee..... AMİİİİİİNNNN :)
şöle 2016 da ağzımız kulaklarımıza varsın inşallah mutluluktan, hem kendimize hem topiktekilere sevinelim birer birer :)Aminnn canim insallah hepimiz tek tek sıralarız hamile olduğumuzu
Cok guzel dua ediyosun 2016 bizim yılımız olur inşallah canim hamileligimizi konuşuruz insallah canimşöle 2016 da ağzımız kulaklarımıza varsın inşallah mutluluktan, hem kendimize hem topiktekilere sevinelim birer birer :)
CANIM BEN GAZİANTEPDEYİM,BURADAKİ DR UM ÇOK İYİ,ÖZELLİKLE DE LAPOROSKOPİ VE HİSTEROSKOPİDE. 2 AY SONRA TÜP BEBEK ÖNCESİ YAPACAKCanim ben baskentte oldum zaten doktorum ordaydi 720 ödedik canim zaten gününde de çıkış veriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?