- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.101
Sinirden de olsa seven sevdigini kirmamali, erkektir alttan al yok yaaaa, valla uyuz oluyom bole, kari koca oldugunda bir ailede sen kuruyosun, once cekirdek aile oluyor, iki tarafin aileside bas taci ama bi yere kadar, erkegindkadininda o dengeyi koymasi lazim, iki arafin ailesi musallat olamaz bi kere ooffff valla deliriyorum o bu su araya girince evlilikjteOo pes etme gulsah cim. Meydanı kaynana ve görümceye bırakmabu erkek aileleri genelde sıkıntılı merak etme onu sinirden söylemiştir gerçekten öyle dusunmuyordur
Erkekte alttan al değilde mesela ben bazen çok sinirli olurum eşim ılımlı olur bana karşı aynı şekilde o da sinirlenince bende ılımlı olmaya çalışırım ben ne kadar basaramasamda. Bazen onlar bizim kadar ince fikirli olamıyorlar malasef.Sinirden de olsa seven sevdigini kirmamali, erkektir alttan al yok yaaaa, valla uyuz oluyom bole, kari koca oldugunda bir ailede sen kuruyosun, once cekirdek aile oluyor, iki tarafin aileside bas taci ama bi yere kadar, erkegindkadininda o dengeyi koymasi lazim, iki arafin ailesi musallat olamaz bi kere ooffff valla deliriyorum o bu su araya girince evlilikjte
Yaa ole canim da erkegin ailesine kendi hop size noluyo diyecek, kizda ayni sekilde ve evet erkek az daha dik ama bastan kadin yontacak, qnneleri pohpohlayarak buyuttuyunden boleErkekte alttan al değilde mesela ben bazen çok sinirli olurum eşim ılımlı olur bana karşı aynı şekilde o da sinirlenince bende ılımlı olmaya çalışırım ben ne kadar basaramasamda. Bazen onlar bizim kadar ince fikirli olamıyorlar malasef.
Böyle evliliğe müdahale eden aileleri hiç anlamıyorum zaten. Erkek de dediğin gibi ailesine karşı dik durmaliYaa ole canim da erkegin ailesine kendi hop size noluyo diyecek, kizda ayni sekilde ve evet erkek az daha dik ama bastan kadin yontacak, qnneleri pohpohlayarak buyuttuyunden bole
Ama soyledi ve cok canımı sıktı ya görümcem onun kıymetli si ben sevmiyorum o kadını çok menfaatci geliyo bana işi düşerse arar dunde kocası işten çıkarılmış onun için ariyo onda bile kavga ettik o haksız olmazmis hep ben haksızlık ben cok yoruldum bide biz her kavga ettiğimizde çocuk istemiyorum falan ya sanki bebek olunca ben çocuğu alıp gideceğim öyle davraniyoOo pes etme gulsah cim. Meydanı kaynana ve görümceye bırakmabu erkek aileleri genelde sıkıntılı merak etme onu sinirden söylemiştir gerçekten öyle dusunmuyordur
Ben pohpohlamayqcagim onu ben dayanamıyorum ya bizim tek Kavgamiz görümcem hep onun yuzunden kavga ediyoruz galiba hep edeceğiz suan konuşmuyorum onunla ondan uzagimYaa ole canim da erkegin ailesine kendi hop size noluyo diyecek, kizda ayni sekilde ve evet erkek az daha dik ama bastan kadin yontacak, qnneleri pohpohlayarak buyuttuyunden bole
bak canım benim, herkes birbirini sevmek zorunda değil akrabalıkta, sadece saygı duyulması gerek, şimdi kocanın kardeşi kıymetlisidir bak ona bişiy diyemem, ayrıca şöle bişiy kardeşi ne yaparsa yapsın sana zarar vermemek kaydıyla onlar arasındadır, ben eşime hep tembihlerim kardeşlerinle kötü olma, alacak verecek davası yapma, sen fazla verdin o fazla aldı davası yapma, senin canınla kardeşinle böle olduğunu düşünsene çok kötü, yani canımsın ne derecede ne yaşıyonuz bilemiyorum ama görümcende kocanın dertortağı olabilir, hep onla herşeyi yapmış zamanında olabilir, saygı duymak zorundasın, sadece sana bulaştırmamasını rica etmen gerek o dengeyi kurmanız lazımAma soyledi ve cok canımı sıktı ya görümcem onun kıymetli si ben sevmiyorum o kadını çok menfaatci geliyo bana işi düşerse arar dunde kocası işten çıkarılmış onun için ariyo onda bile kavga ettik o haksız olmazmis hep ben haksızlık ben cok yoruldum bide biz her kavga ettiğimizde çocuk istemiyorum falan ya sanki bebek olunca ben çocuğu alıp gideceğim öyle davraniyo
Canim benim sana zarar veriyorsa hiç yorum bile yapma eşinin yanında araya mesafe koy . Benimde buna benzer bir sorunum vardı şuanda tamamen kestim konuşmayı . Kaç yıllık evlisin canimBen pohpohlamayqcagim onu ben dayanamıyorum ya bizim tek Kavgamiz görümcem hep onun yuzunden kavga ediyoruz galiba hep edeceğiz suan konuşmuyorum onunla ondan uzagim
Canim biz de esimde sperm sorunu var 1 yıldır tedavi oluyo canım haftanın beş günü igne tedavisi oluyo biz ailesinden değil o Bacisindan kavga ediyoruz bizim çocuğumuz yok ya siz gelin biz gelemiyoruz diyo benim esimle geçireceğimiz bir hafta sonu var ben Bacisina gitmek istemiyorum bude ya ben ameliyat olmuşum bir geçmiş olsuna gelmiyo değer vermiyo ben Evimi tasidim bir geleyim bi ihtiyacınız varmi demedi niz tasindik tan 2 ay sonra bize geldi düşünün yani çok yoruldum ben ona ısınamiyorum bana samimi gelmiyoG gulsahhh01 canım bebek probleminiz tek taraflı mı yoksa eşinde de Sperm sorunu var mı.. Eğer öyleyse suçluluk mu duyuyor diye düşündüm. Bebek istemiyorum falan diyince... Ben 5 yıllık evliyim. Zaman zaman ailesi yüzünde tartışmalarımız oldu. Şunu fark ettim. Eşim kesinlikle kendisiyle savaş halinde olmamı, laf yetiştirmelerimi, eleştirileri, zıtlaşmamı ve kıskançlık yapmamı sevmiyor. O zaman bambaşka bir insana dönüşüyor. O anlarda ailen mi ben mi desem belki de kızgınlığından ailem der. Belki eşin de öyle ters bi anında söylemiştir onları...Tedavi öncesi gerilmemeye çalış canım. Iyi ol..Bebeğimiz yok ama asıl bebek eşlerimiz sanırım.
2.5 yıl olacak canim ben zaten görüşmek istemiyorum esim bensiz gitmiyo istediğin zaman git diyorum ben sensiz gitmem diyo annesine bensiz gittiğinde annesine bağırıp çağırıyor oyuzden bensiz gitmek istemiyorCanim benim sana zarar veriyorsa hiç yorum bile yapma eşinin yanında araya mesafe koy . Benimde buna benzer bir sorunum vardı şuanda tamamen kestim konuşmayı . Kaç yıllık evlisin canim
Canim ben onda değilim bana değer vermiyo ilk baştan da bunu gösterdi esim bunu kabul etmiyorum canim ben farklı görmek istiyomusum kardeşi çok iyiymis ben fenalık düşünüyo musum ablası var ben onu çok seviyorum onlarda çok rahatım ama kardeşi öyle değil canim bizden Bir ay önce evlendi çocuğu oldu ilk aydan kocası esime abi sizi geçtik diyo varmi böyle bişey gözümün içine sokuyor rahat değilim ordabak canım benim, herkes birbirini sevmek zorunda değil akrabalıkta, sadece saygı duyulması gerek, şimdi kocanın kardeşi kıymetlisidir bak ona bişiy diyemem, ayrıca şöle bişiy kardeşi ne yaparsa yapsın sana zarar vermemek kaydıyla onlar arasındadır, ben eşime hep tembihlerim kardeşlerinle kötü olma, alacak verecek davası yapma, sen fazla verdin o fazla aldı davası yapma, senin canınla kardeşinle böle olduğunu düşünsene çok kötü, yani canımsın ne derecede ne yaşıyonuz bilemiyorum ama görümcende kocanın dertortağı olabilir, hep onla herşeyi yapmış zamanında olabilir, saygı duymak zorundasın, sadece sana bulaştırmamasını rica etmen gerek o dengeyi kurmanız lazım
canım valla o zaman kusura bakma eşinde o kadar kardeşini kayırmasın, çok ayıp yaptıkları ben direk silerim valla, zaten ne kadar psikolojik acı çekiyoruz cinnet sebebi valla, dayaklık adama bak biz sizi geçtik ne demek yaaa, sabret canım Allah sana verecek mükafatını ama nasıl ve ne şilde sadece o bilir, sen eşine idraak ettir bu terbiyesizliği, istiyosa kendi gitsin, bu durumda direk seni eziyolar ama bir eş karısını asla ezdirmemeli, ayıp etmesinCanim ben onda değilim bana değer vermiyo ilk baştan da bunu gösterdi esim bunu kabul etmiyorum canim ben farklı görmek istiyomusum kardeşi çok iyiymis ben fenalık düşünüyo musum ablası var ben onu çok seviyorum onlarda çok rahatım ama kardeşi öyle değil canim bizden Bir ay önce evlendi çocuğu oldu ilk aydan kocası esime abi sizi geçtik diyo varmi böyle bişey gözümün içine sokuyor rahat değilim orda
Benle öyle konusuyo ama kardeşi benim hakkımda kötü konuşmasına izin vermez o un tavri bana sen bizden kimseye kötü birsey söyleyemezsin diyo ben zaten bana değer vermiyo diyorum buda sana değer vermiyor anlamında söylüyorum diyorum ya benim en çok zor uma giden her kavgada bebek konusunu açması tedaviyi bırakıyorum demesi biz bukadar ilerlemisken bunu demesi agrim a gidiyo ya bende tedavi oluyorum eğer onda böyle şey olmasaydı ben normal gebe kalabilirdim bende çok büyük sorum yok ki polip iki ayda olusmus doktor öyle söyledicanım valla o zaman kusura bakma eşinde o kadar kardeşini kayırmasın, çok ayıp yaptıkları ben direk silerim valla, zaten ne kadar psikolojik acı çekiyoruz cinnet sebebi valla, dayaklık adama bak biz sizi geçtik ne demek yaaa, sabret canım Allah sana verecek mükafatını ama nasıl ve ne şilde sadece o bilir, sen eşine idraak ettir bu terbiyesizliği, istiyosa kendi gitsin, bu durumda direk seni eziyolar ama bir eş karısını asla ezdirmemeli, ayıp etmesin
Canımızın yanacağını bile bile çocuk konusunda konuşanlara çok kızıyorum. Belki de düşünmeden yapıyorlardır eğer öyle bile olsa tam bir düşüncesizlik. Bundan bi kaç sene görüştüğümüz 2 aile vardı. Iki bayan da hamileydi ve haftaları da aynıydı. Benim yanımda düşüncesizce göbek yarışı yapmalar. Fotoğraf çektirmeler. Eşimle göz göze geldik o an. Kıskançlık değil hissettiğim ama kendimi o an o kadar kötü hissetmiştim ki. Şimdi ne zaman onlarla biraraya gelsek aklıma gelir. Ve ben hamileyken kimseyle uzun uzun gebelik muhabbeti yapmadım. Göbeğimi milletin gözüne sokarcasına sosyal medyada paylaşmadım. Hamilelikte ilgili yazılar paylaşmadım. Olur da birini üzerim diye...Ama yaşamayan bilemiyor işte bu eksikliği.Canim ben onda değilim bana değer vermiyo ilk baştan da bunu gösterdi esim bunu kabul etmiyorum canim ben farklı görmek istiyomusum kardeşi çok iyiymis ben fenalık düşünüyo musum ablası var ben onu çok seviyorum onlarda çok rahatım ama kardeşi öyle değil canim bizden Bir ay önce evlendi çocuğu oldu ilk aydan kocası esime abi sizi geçtik diyo varmi böyle bişey gözümün içine sokuyor rahat değilim orda
Aynen öyle canim insanın agrin a gidiyo bide her görüştüğümüz de yok midesi bulaniyo yok sizi geçtik bude çocuk öldü bize bakıp biz artik aile olduk çocuğu düşünmek zorundayiz bu sogukta çıkmiyoruz dedi ben dellendim sen ne demeye calisiyosun salak benim kocam da ona hicbisey soylemedi çok sinirlendim bide sanki sorun bendw mis gibi davraniyolar Kayinvalidem bana oğlum çocuğa hasret kaldı dedi bende hasretin anne dedim ama allah ne zaman nasip ettiyse ozaman olur dedim ama sanki benden olmuyo ogluna konduramiyo bende büyük gorumceme anlatırdim onun tedavi olduğunu soylettim esime ailesinden biri bilsinCanımızın yanacağını bile bile çocuk konusunda konuşanlara çok kızıyorum. Belki de düşünmeden yapıyorlardır eğer öyle bile olsa tam bir düşüncesizlik. Bundan bi kaç sene görüştüğümüz 2 aile vardı. Iki bayan da hamileydi ve haftaları da aynıydı. Benim yanımda düşüncesizce göbek yarışı yapmalar. Fotoğraf çektirmeler. Eşimle göz göze geldik o an. Kıskançlık değil hissettiğim ama kendimi o an o kadar kötü hissetmiştim ki. Şimdi ne zaman onlarla biraraya gelsek aklıma gelir. Ve ben hamileyken kimseyle uzun uzun gebelik muhabbeti yapmadım. Göbeğimi milletin gözüne sokarcasına sosyal medyada paylaşmadım. Hamilelikte ilgili yazılar paylaşmadım. Olur da birini üzerim diye...Ama yaşamayan bilemiyor işte bu eksikliği.
Bunun kader olduğunu, Allah'ın dilerse bebek vereceğini bilmiyor gibi cahil cahil konuşuyorlar. Eşim 37 yaşında, sperm problemi yok çok şükür, sorun bende. Annesi de dertlenip sorun ediyordur kendine ama eşim asla izin vermez bizimle böyle bir konuşma yapmasına. Eşim Her fırsatta da bizim böyle de mutlu olduğumuzu hem söyler hem de hissettirir. Bence dışarıya sorum ettiğimizi belli etmezsek bir bakıyorsun gerçekten bu sorun olmaktan çıkmış. Bu sorunu aşmak için elimizden geleni yapıp tevekkül edersek inanıyorum bu stresten kurtuluruz. Canım eşin sorun kendinde diye stres yapıyordur belki.. ona destek ol. Bebek olmasa da onu sevdiğini belli et. Ben çünkü suçluluk duyuyorum ve arada istersen boşanalım diyorum. Tabi sadece blöf ve nazAynen öyle canim insanın agrin a gidiyo bide her görüştüğümüz de yok midesi bulaniyo yok sizi geçtik bude çocuk öldü bize bakıp biz artik aile olduk çocuğu düşünmek zorundayiz bu sogukta çıkmiyoruz dedi ben dellendim sen ne demeye calisiyosun salak benim kocam da ona hicbisey soylemedi çok sinirlendim bide sanki sorun bendw mis gibi davraniyolar Kayinvalidem bana oğlum çocuğa hasret kaldı dedi bende hasretin anne dedim ama allah ne zaman nasip ettiyse ozaman olur dedim ama sanki benden olmuyo ogluna konduramiyo bende büyük gorumceme anlatırdim onun tedavi olduğunu soylettim esime ailesinden biri bilsin
Zaten bana tüp bebeğe başladığımız zaman bunların hepsini benim yüzümden çekiyorsun dedi bende öyle seymi olur canim biz bu bebegi istediğimiz için bu tedaviyi oluyoruz dedim ikimiz oluyoruz en azından bizim çözümümuz var dedim çok şükür ameliyat falan olmuyosun dedim bu halimize sukur canim dedim de biraz toparladı oda hergün igne vuruluyo onuda anliyorum ama bebegi bana kullanmasına kiziyorum üzülüyorum onada söyledim zatenBunun kader olduğunu, Allah'ın dilerse bebek vereceğini bilmiyor gibi cahil cahil konuşuyorlar. Eşim 37 yaşında, sperm problemi yok çok şükür, sorun bende. Annesi de dertlenip sorun ediyordur kendine ama eşim asla izin vermez bizimle böyle bir konuşma yapmasına. Eşim Her fırsatta da bizim böyle de mutlu olduğumuzu hem söyler hem de hissettirir. Bence dışarıya sorum ettiğimizi belli etmezsek bir bakıyorsun gerçekten bu sorun olmaktan çıkmış. Bu sorunu aşmak için elimizden geleni yapıp tevekkül edersek inanıyorum bu stresten kurtuluruz. Canım eşin sorun kendinde diye stres yapıyordur belki.. ona destek ol. Bebek olmasa da onu sevdiğini belli et. Ben çünkü suçluluk duyuyorum ve arada istersen boşanalım diyorum. Tabi sadece blöf ve nazGörümcenin de yaptıkları sinir bozucu ama aile huzurunu bozmasına izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?