- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.121
Slm canim nasilsin tedavine başladın mı canimcanım valla o zaman kusura bakma eşinde o kadar kardeşini kayırmasın, çok ayıp yaptıkları ben direk silerim valla, zaten ne kadar psikolojik acı çekiyoruz cinnet sebebi valla, dayaklık adama bak biz sizi geçtik ne demek yaaa, sabret canım Allah sana verecek mükafatını ama nasıl ve ne şilde sadece o bilir, sen eşine idraak ettir bu terbiyesizliği, istiyosa kendi gitsin, bu durumda direk seni eziyolar ama bir eş karısını asla ezdirmemeli, ayıp etmesin
Canim sen hitereskopi olmayacakmiydin ne oldu ben medline de cektirmistimBaşkent hast rahim filmi çektiren var mi
Evet ben laparoskopi ve histeroskopi olcam da . Benim rahim filmimde tayfun bey net anlasilmiyor demişti çok begenmemisti bana tekrar rahim filmi cekse keskeCanim sen hitereskopi olmayacakmiydin ne oldu ben medline de cektirmistim
Bişey danışmak istiyorum ben de bi kez tup bebek denedim ama düsük yaptim simdi tekrar denemek istiyorum ama malum daha 2 ay oluo 6 milyar vereli esim bekliyelim su an veremeyiz dio ama bugun adana balcali ucretsiz yapiomus die bi duyum aldim net bi bilgi deil ama sabah balcaliyi aricam ama sabahi bekleyemem anlarsiniz ya iste bi umut bi bilgisi olan var mi lutfen
Dün rahim filmi çektirdim.Başkent hast rahim filmi çektiren var mi
Anestezili mi çekiyorlar birde nekadar ödedin canım. Geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alırsinDün rahim filmi çektirdim.
Canim zaten hitereskopi de herseyi goruyo diye biliyorum ee onuda söyle canim aradan çıksın sen ne zaman hitereskopi yaptiracaksin belli oldumuEvet ben laparoskopi ve histeroskopi olcam da . Benim rahim filmimde tayfun bey net anlasilmiyor demişti çok begenmemisti bana tekrar rahim filmi cekse keske
Canim tayfun bey histeroskopi Olmuşken laparoskopi de yapalım dedi ama benim derdim laparoskopi. Belki laparoskopi ye gerek yok çünkü rahim filmimde net anlasilmiyor iyi çekilmemis tekrarlamak istiyorumCanim zaten hitereskopi de herseyi goruyo diye biliyorum ee onuda söyle canim aradan çıksın sen ne zaman hitereskopi yaptiracaksin belli oldumu
merhaba cnm bende tüp bebek tedavisine başlayacağım sen ilkini nerde yaptırmıştınBişey danışmak istiyorum ben de bi kez tup bebek denedim ama düsük yaptim simdi tekrar denemek istiyorum ama malum daha 2 ay oluo 6 milyar vereli esim bekliyelim su an veremeyiz dio ama bugun adana balcali ucretsiz yapiomus die bi duyum aldim net bi bilgi deil ama sabah balcaliyi aricam ama sabahi bekleyemem anlarsiniz ya iste bi umut bi bilgisi olan var mi lutfen
Laparoskopi yi kist icin yapmıyo mu insallah sonu guzel olur canim beklemekte insanı geriyor karar veremiyosun bir an önce oldu kurtul bu stresten canim bende düşünmekten kafayı Yemiştim sagolsun esim doktor ne derse onu yapalım dedi öyle yaptık bana bırakılsa bende senin gibi olurdum galiba canimCanim tayfun bey histeroskopi Olmuşken laparoskopi de yapalım dedi ama benim derdim laparoskopi. Belki laparoskopi ye gerek yok çünkü rahim filmimde net anlasilmiyor iyi çekilmemis tekrarlamak istiyorum
Sen nerde yaptiracaksin ve nerde yaşıyorsun canimmerhaba cnm bende tüp bebek tedavisine başlayacağım sen ilkini nerde yaptırmıştın
ben hataylıyım cnm adanada yaptıracağızSen nerde yaptiracaksin ve nerde yaşıyorsun canim
Asıl laparoskopi olmamın sebebi tupte hidrosalpenks şüphesi o yüzden. Belki yok rahim filmim net değil .eşim bana birakti ben ğer konuda böyle kararsizimLaparoskopi yi kist icin yapmıyo mu insallah sonu guzel olur canim beklemekte insanı geriyor karar veremiyosun bir an önce oldu kurtul bu stresten canim bende düşünmekten kafayı Yemiştim sagolsun esim doktor ne derse onu yapalım dedi öyle yaptık bana bırakılsa bende senin gibi olurdum galiba canim
Bende hatayliyim adanada yasiyorum sizde sorun neydi canım biz baskentte yaptiriyoruz siz nerde dusunuyosun uzben hataylıyım cnm adanada yaptıracağız
Bende öyleyim canim oyuzden esim bu konuları bana bırakmıyor canim beni yönlendiriyor oda bütün yükü bana bırakmıyor sen tekrar doktorla görüş istersen canim onunla karar ver istersen başka doktora da gitAsıl laparoskopi olmamın sebebi tupte hidrosalpenks şüphesi o yüzden. Belki yok rahim filmim net değil .eşim bana birakti ben ğer konuda böyle kararsizim
yumurta rezervimde azalma var hemen tüp bebek denildi 2 gündür sürekli araştırıyorum cnm burayı takip ediyorum sizlerin yazdıklarınızı okuyorum henüz karar vermedik cnm neresi yapıyo nasıl oluyo bilmiyorumBende hatayliyim adanada yasiyorum sizde sorun neydi canım biz baskentte yaptiriyoruz siz nerde dusunuyosun uz
Mersindeyim ben mersinde hiçbir kadın doğumcuya güvenmiyorum artık. Adana ya gidiyorum tayfun bey ona güveniyorum soylicem tayfun beye rahim filmi çekelim diye .ama doktorun işine karışmak gibi mi oluyor acabaBende öyleyim canim oyuzden esim bu konuları bana bırakmıyor canim beni yönlendiriyor oda bütün yükü bana bırakmıyor sen tekrar doktorla görüş istersen canim onunla karar ver istersen başka doktora da git
Mersindeyim ben mersinde hiçbir kadın doğumcuya güvenmiyorum artık. Adana ya gidiyorum tayfun bey ona güveniyorum soylicem tayfun beye rahim filmi çekelim diye .ama doktorun işine karışmak gibi mi oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?