Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

kesinlikle mersinde doktorların tek amacı para
İnfertiliteden hiç anlamıyorlar. Rahim filmimi çeken doktor hiçbir sorun yok temiz dedi 6 ay dene dedi ama sorunluymus tüplerim. Allah kısmet eder hamile kalırsam gidecek doktor yok

Başkent hast rahim filmi çektiren var mi
merhabalar...ben 2 ay önce çektirdim yaklaşık olarak 56 tl para ödedım.anestezisiz çektirdim hiç hissetmedim o konuda çok iyiler.Ancak istanbula semra kahramana gidiyorum sonucu begenmedı cihazın eski olduğunu soyledı ve farklı bir hsg cihazına yonlendırdı.

Mersindeyim ben mersinde hiçbir kadın doğumcuya güvenmiyorum artık. Adana ya gidiyorum tayfun bey ona güveniyorum soylicem tayfun beye rahim filmi çekelim diye .ama doktorun işine karışmak gibi mi oluyor acaba
Zaten canim doktor uygun gorseydi söylerdi doktorlar işlerine karışılmasina çok kızıyor bence ona bırak bide sulu usg de görür sen onda agridan duramamissin canim izin vermemis sin bu kadar uğraşıyoruz allah kucaklarimizi boş birakmasin canim

Hayır canım benim kasilmamla alakası yokmuş rahimin girişinde bişey var girmeme engel.oluyor dedi miyom olabilir yapışıklık olabilir bilemiyorum dedi sulu usg yapilamadi bile

Forumm yaşam Ahmwt Işıktan mutlaka bi gidin deneyin derim.hem bilgisi hem de hastaya yaklaşımı oldukça iyi.yapamayacagı birşey oldugunda da direk yönlendiriyor zaten
Ahmet isiktan a gittim cok kibar bir doktor yönlendirdi zaten ama ama bi laparoskopi olma dedi sonra ol dedi

Hayır canım benim kasilmamla alakası yokmuş rahimin girişinde bişey var girmeme engel.oluyor dedi miyom olabilir yapışıklık olabilir bilemiyorum dedi sulu usg yapilamadi bile
Himm zor canim ve tum kararları sen aliyosun canim bence ne gerekiyosa hemen yaptir kurtul belki bu operasyon dan sonra normal yolla hamile kalirsin canim

Ben merkez canim adana başkente gidiyorum tayfun beye ilk denemem negatif canim ikincisinde gelecek ay başlıyorum uzun protokol canim sen kime gideceksin canim
inşallah bu sefer bebişlerin sana tutunur daha doktora karar vermedik cnm tedavi gördüğüm doktor araştıracaktı kim daha iyi die salı günü gideceğiz bakalım kimi önerecek hakkımızda hayırlısı

Canim baskentte ki tüm doktorlar çok iyi özellikle esra bulgan ile tayfun cok iyi canim ben cok arastirdim canim hakkimizda hayirlisi canim

Selamlar arkadasim, benim doktorumda rahim filmi istedi. Adanada cektrecegim baskentte cektireyim diyordum, simdi sizi okuyunca tereddüt ettim. daha sonra siz nerede cektirdiniz Adanada gelismis cekimi nerede yaptirabiliriz? bebeklerinize kavusmanizi diliyorum.

Slm canim baskent tup bebek tedavisi olanlara çektiriyor canim biz daha tedaviye başlamamis tık biz çekmiyoruz dediler canim yine sor canim ben medline de cektirmistim anestezili cektirdim 450 verdim

Caba adnadaki hastanelerde fiyat ne kadar ben diyarbakirda ikamet ediyorum tayin beklioruz ama fiyat bilgisi verebilicek var mi ?

Merhabalar.sadece orada tedavi görenlere yapıyorlar çekimi.adanada dijital çekim var mı bilmıyorum ama sanırum medline iyi bu konuda.o dönem araştırdıgımda dijital demişlerdi,bi araştır istersen.benim sonucun kotulugunden degil de emin olmak için tekrar istendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…