Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

merhaba kızlar nasılsınız
gulsahhh01 sevindim eşinin sonuçlarına hakkınızda hayırlısı olsun
kimyayas yumurta sayın belli mi peki darısı hamilelik haberini almaya olsun

merhaba kızlar nasılsınız
gulsahhh01 sevindim eşinin sonuçlarına hakkınızda hayırlısı olsun
kimyayas yumurta sayın belli mi peki darısı hamilelik haberini almaya olsun
Canım 8 tane embriyomuz oluştu çok şükür, yarin bakacak doktor ona gore çağıracaklar transfer icin, yarin 3. Gün oluyor , 4 veya 5 de olabilir dedi embriyolog, bekliyorum yani

Canım 8 tane embriyomuz oluştu çok şükür, yarin bakacak doktor ona gore çağıracaklar transfer icin, yarin 3. Gün oluyor , 4 veya 5 de olabilir dedi embriyolog, bekliyorum yani
maşaallah canım 8 çok iyi bir sayı opu yu esra hanım mı yapacak ?

Cok iyi canim insallah guzel sonuclar alirsin esra hanimi transferi yapacak canim hakkinda hayirlisi canim

günaydın kızlar ben korkmaya başladım tedaviden acaba ertelesem mi demeye başladım olmaması beni çok tedirgin ediyor ya hiç yumurta oluşmazsa off

günaydın kızlar ben korkmaya başladım tedaviden acaba ertelesem mi demeye başladım olmaması beni çok tedirgin ediyor ya hiç yumurta oluşmazsa off
Canim allah korusun insallah hersey yolunda gidecek ve sen hamile kalacaksin lutfen olumsuzluğa dusme olumsuzluguda cagirma tedaviyide erteleme canim haxir basliyosun devam et canim gor bak kaliteli yumurta elde edeceksin

Canim esra hanim yapiyosa bu konuda cok sanslisin ben ondan randevu alamadim tayfun beyden aldim iste canim kismet tabiki insallah bebeklerinde sana tutunur canim
Gercekten bu is kismet sen biriyle basla bence dert etme bazen şer gibi görünen hayir hayir gibi görünen de ser olur.benim transferim oldu simdi eve gidiyorum 19 haziran test günüm

Canim sen bunlari kafana takma hormonlarin yumurta rezervin hepsine bakiliyor bu isi onlara birak ilac dozunu ona göre ayarliyorlar.bende ayni endiseleri yasiyordum 18 yumurta topladilar 16 si olgun cikti sen stres oldugunla kaliyorsun.ben saclarimla oynamaktan yoluyormusum kalkinca anliyordum her yer sac.sen vucudunu hazirlamaya bak cok yorma hastalanma moral de en onemlisi her halde.

Canim allah korusun insallah hersey yolunda gidecek ve sen hamile kalacaksin lutfen olumsuzluğa dusme olumsuzluguda cagirma tedaviyide erteleme canim haxir basliyosun devam et canim gor bak kaliteli yumurta elde edeceksin
bilemiyorum canım ya rezervim çok kötü 1 2 tane çıkar ondan tedirginliğim malesef

bakıldı herşeyime bir operasyonda geçirdim rezervim çok düşük yumurta sayısı kaç çıkar belli değil sayıda benim için önemli pgt ye gidicek umutsuzum malesef

Kizlar canim cok sıkkın moralim cok bozuk ne yapacagim bilmiyorum esimle ev yüzünden kavga ettik ben bu evde oturmak istemiyorum kendi anasina yakin diye evden cikmak istemiyo agustosta kira bitiyo bu yil kira artacak bende dedimki baska eve bakalim bwn bu evi istemiyorum dedim kiyamet koptu bu gidisle bizim evlilik uzun sureli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…