- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Ya biz daha baslamadik ama bu igneleri duyunca bende korkuyorum benim esim bu ignelerden vuruluyo giki cikmiyo ama ben cok korkuyorumbende göbekliyim elonva o zaman bize iyi gelmiyor mu dicez bünyeye göre mi değişiyoriğnelerden korkuyorum ben
normaldede tüm transferleri esra hanım yapıyormuş diye duymuştum .. sayı söylediler mi peki bu durumda belli oluyor mu Allah gönlüne göre verdi desene :)Gelelim yumilere, muayenesi oldum yumurtalar oluşuyor ama benim gibi göbekli insanlarda biraz daha zor gelişiyormus , tek doz elonva idi galiba onu vurmustuk ya yetmemiş bugün 3doz puregon verdi Dr hatta ilkini orda yaptılar 2 gün evde yapıp perşembeye yine gidicem, asil bomba Bülent bey ayin 15 ine kadar yokmuş esra hanımla devam ediyoruz, büyük ihtimal cumartesi toplanır haftaya salı transfer yapar dedi Bülent bey, eşim çok sevindi bu habere ,biz önceki tedavimizede başka bir Dr ile başlamıştık ama transfer günü bizimle beraber sırasını bekleyen birinin esi balcalidandi esra yapsın transferi demiş o gun hepimžin transferini o yapmıştı esimde doktor adam vardır bir bildiği diyordu yine kısmet onunla devam
günaydın bende çok korkuyorum tek doz istemiştim ama tedavi iptal olacaksa yada birkaç gün kullanacaksam baştan kullanmayı tercih ederim .. eşin neden kullanıyor şeker hastası falan mı ?Ya biz daha baslamadik ama bu igneleri duyunca bende korkuyorum benim esim bu ignelerden vuruluyo giki cikmiyo ama ben cok korkuyorum
beklemiyorsun sırayı çok fazla ilk muaynemde 1 saat beklemiştim oda yatan hasta ziyaretiydi sanırım onun dışında hastaneye girer girmez aldıkları da oldu :)25 haziranda canim saatinde alıyor larmi canim ben aksama kadar bekleriz diye dusunmustum cok kalabalikmis ya oyuzden
Aynen oyleCocuk olunca raporsuzmu oluyo canim
Sen zamaninda orda ol hemen aliyorlar.yogunluk var ama randevulu olunca kimse beklemiuor kargasa yok yani25 haziranda canim saatinde alıyor larmi canim ben aksama kadar bekleriz diye dusunmustum cok kalabalikmis ya oyuzden
Gobekten yapildigi icin galiba . Bende pko da var ilaca gec veya erken yanit verebiliuor bunyem.ama gec olmasi sorun degil .igne yagmurdan korksak dari ekmeyiz diye bir soz var canim bu tedavide igne falan hikaye sen yumileri düşünüyorsunbende göbekliyim elonva o zaman bize iyi gelmiyor mu dicez bünyeye göre mi değişiyoriğnelerden korkuyorum ben
Onda hormon dusuklugu cikti oyuzden kullaniyo horminlari duzene girsin diye bugun doktora gidecek insallah hersey yolundadir 6 aydir tedavi oluyo dahada uzun surebilirmis bende buarada kendime baktirayim onda cikis olur olmaz tup bebege baslariz diye dusunuyoruzgünaydın bende çok korkuyorum tek doz istemiştim ama tedavi iptal olacaksa yada birkaç gün kullanacaksam baştan kullanmayı tercih ederim .. eşin neden kullanıyor şeker hastası falan mı ?
Ozaman cok iyi ya ben kalabalik diye bekleriz diye dusunuyodum hakkimizda hayirlisi bugun bana dua edin esimin sonuclari iyi ciksin doktor hersey yolunda desinAynen oyle
Sen zamaninda orda ol hemen aliyorlar.yogunluk var ama randevulu olunca kimse beklemiuor kargasa yok yani
Gobekten yapildigi icin galiba . Bende pko da var ilaca gec veya erken yanit verebiliuor bunyem.ama gec olmasi sorun degil .igne yagmurdan korksak dari ekmeyiz diye bir soz var canim bu tedavide igne falan hikaye sen yumileri düşünüyorsun
dualarımın sizinle canım Allah yüzümüze baksınOzaman cok iyi ya ben kalabalik diye bekleriz diye dusunuyodum hakkimizda hayirlisi bugun bana dua edin esimin sonuclari iyi ciksin doktor hersey yolunda desin
benim de rezervim az nasıl olcak bilemiyorum birde pgt yapılacak cinsiyet sorunu da çıkarsa daha da zor olcak benim için... doğru söylüyorsun yinede korkuyor insan birde ben havuz yapacam kaç ay toplanır bilemiyorumAynen oyle
Sen zamaninda orda ol hemen aliyorlar.yogunluk var ama randevulu olunca kimse beklemiuor kargasa yok yani
Gobekten yapildigi icin galiba . Bende pko da var ilaca gec veya erken yanit verebiliuor bunyem.ama gec olmasi sorun degil .igne yagmurdan korksak dari ekmeyiz diye bir soz var canim bu tedavide igne falan hikaye sen yumileri düşünüyorsun
Amin canim insallah hersey yolunda giderdualarımın sizinle canım Allah yüzümüze baksın
günaydın eşinin sonuçları ne olduAmin canim insallah hersey yolunda gider
Hormonlari normale yakinmis vucut canli sperm uretmeye baslamis canim 3 ay daha tedavisi var sonra eger spermi artarsa (insallah) eylul ekim gibi tup bebege baslayacagiz bende buarada kendi tetkiklerimi yaptirayim o hazır olunca hemen tup bebege baslariz diye düşünüyorumgünaydın eşinin sonuçları ne oldu
merhaba eşinizde hiç sperm yokmuyduHormonlari normale yakinmis vucut canli sperm uretmeye baslamis canim 3 ay daha tedavisi var sonra eger spermi artarsa (insallah) eylul ekim gibi tup bebege baslayacagiz bende buarada kendi tetkiklerimi yaptirayim o hazır olunca hemen tup bebege baslariz diye düşünüyorum
Insallah hersey yolunda gider canim ve guzel sonuçlarla donersin dualarim seninle canimKızlar hastanedeyim kan sonucunu bekliyorum.sonuca göre şekillenecek süreç dua edin nolur
merhaba eşinizde hiç sperm yokmuydu
evet bizde tüp bebek yaptıracağız biz Turan çetin de yaptıracağız . benim kuzenimin hiç spermi yok onlarda yaptıracak o yüzden sordum.ilaçmı kullandınız.Hayir canim yoktu simdi hormonlar duzene girdi yeni uretmeye basladi 3 ay icinde insallah degerleri artar sizde mi tup bebek yaptiracaksiniz
Igne tedavisi oluyo canim 6 aydan sonra canli sperm bulundu3 ay daha kullanacak sonra tekrar test verecek sonuca gore tup bebege baslayacagiz iste onlarda sorun neydievet bizde tüp bebek yaptıracağız biz Turan çetin de yaptıracağız . benim kuzenimin hiç spermi yok onlarda yaptıracak o yüzden sordum.ilaçmı kullandınız.
Canım çok şükür iyi gözüküyor cumartesi opum var ilaclarimida aldım geldim bu akşam çatlatma iğnesini yapicam inşallah iyi olurInsallah hersey yolunda gider canim ve guzel sonuçlarla donersin dualarim seninle canim
Canim cok sevindim insallah hamilelik haberlerinide alirizCanım çok şükür iyi gözüküyor cumartesi opum var ilaclarimida aldım geldim bu akşam çatlatma iğnesini yapicam inşallah iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?