Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Cok guzel aciklamissin canim benim cok tesekkur ederim canim cok sıkkın3 gundut surat yapiyirum anlasin diye yok anlamiyyo benim kocam cok anneci gozunun icine bakiyo canim bizden bile onemli annesi gecwn anneler gununde kaynanam bana annene ne aliyosan banada aynisundan al diyo cok sinir oldum ya valla ben cok doluyum bakalim daha neler olacak hakkimizda hayirlisi

Konu konuyu açıyor canım anneler günü bizim içinde krizdir,alınan şey beğenilmez çalışmayan kızı bile şunu şunu almıştır, paranız yoksa kartınız damı yok neler neler bizim derdimiz başka onun ki bambaşka , daha 5 gün önce yasamisligim var, babalar günü de bu hafta galiba eşini gönderirdim artik malum transfer sonrası canım sikilsin istemiyorum, kapatiyorum kapımı dışarıda bırakmaya çalışıyorum en azından su süreçte , yoksa antidepresan ilaç kullanmayı bile düşünmüştüm bir zamanlar, en güzeli takmamak ve bunu ona hissettirmek, saldırı biraz daha siddetleniyor ama sen eşinin gönlünü kazan

bende tayfunbeyın hastasıym senın durumun ne suan sıkıntın ney canm
Canim bende esimden kaynakli sperm oluşma sini bekliyoruz buarada bende kontrolumu olayim istiyorum canim cok sukur bende bisey yok 3 ay icinde degerler duzelirse hemen tedaviye baslayalim istiyoruz sizde sorun ne canim ve tayfun beyden memnunmusun canim

Cok zor canim ya ben onun tekbasina agir seyler almasini istemiyorum kardesler orta k alsin biz oyle yapiyoruz canim offf cok zor bunlar devamli kavga gurultu yoruldum esimede patliyorum herseyin hayirlisi canim

bende tayfunbeyın hastasıym senın durumun ne suan sıkıntın ney canm
canım bende yumurta rezervi az birde eşim ve ben orak hücre taşıyıcısıyız pgt hastasıyız tayfun bey in sizinle geçen sene yazışmıştık sanırım sizin sorun neydi

Cok zor canim ya ben onun tekbasina agir seyler almasini istemiyorum kardesler orta k alsin biz oyle yapiyoruz canim offf cok zor bunlar devamli kavga gurultu yoruldum esimede patliyorum herseyin hayirlisi canim
canım nasılsın düzeltebildin mi durumları

nasılsın tatlım süreç nasıl gidiyor

Buarada sen ne yaptin canim nasilsin ne zaman tedaviye baslayacaksin canim
Öyle de kötü ya gitmemek görüşmemek... regli olunca gidicem bakalım heyecan var arı sütüne başlıcam pazartesi günlük ceviz badem kaju yiyorum 2 şer adet başka napsam acaba yumurta rezervim azdı biliyorsun bari olanlar iyi kalite olsun

Incir de yiyebilirsin canim bide agnucaston diye bi ilac var hayit hapi hormonlari duzenliyo yumurtaliklari buyutuyo ben kullandim cok memnun kaldim canim onu icince 2 yumurtam olusuyodu aklinda bulunsun canim arastir inu icen hep hamile kaliyo cok okudum

Hayıt hapı pek içime sinmedi benim açıkçası bugünde regli sinyallerim geldi 1 hafta önce olcam hastaneyi aradım tayfun bey yokmuş c.tesi başkası bakacak vee sonrasında tedavi başlasınn iğneler kaçıncı gün başlıyordu ilk kez tedavi olcam ben sen kaç kere oldun

Hormonlar i calistoriyo bende ilk defa olacagim igne 3.gun baslayacak diye biliyorum canim allah yardimcin olsun canim insallah emeklerin bosa gitmez

Hormonlar i calistoriyo bende ilk defa olacagim igne 3.gun baslayacak diye biliyorum canim allah yardimcin olsun canim insallah emeklerin bosa gitmez
2 yumurtam oluşuyordu diyince yanlış mı biliyorum diye düşündüm amin canım Allah yüzümüzü güldürsünbenim de 3.cü günüm olcak bugün başladı az az da olsa akşam yoğunlaşır diye düşünyorum c.tesi tayfun bey yok bakalım kim olcak c.tesi günü şansıma

Yok canim ben agnucastonu ictikten sonra kontrole gitmistim tekbasina 2 tane oluştu bende daha baslamadi 3 gun gecikti galiba yine iltihap var

Yok canim ben agnucastonu ictikten sonra kontrole gitmistim tekbasina 2 tane oluştu bende daha baslamadi 3 gun gecikti galiba yine iltihap var
agnucaston i dr mu verdi sana biraz baktım bazı doktorlar veriyormuş. iltihap çok kötü ya dikkat etmek gerekli geçmiş olsun ilaç kullanıyormusun

Kizlar Günaydın ben dayanamadım çarşamba test yaptim 29 cikti, test günüm bugün az sonra kan vericem insallah katlanmistir dua istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…