Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aynen cnm benim dondurulmuş tedavilerin ikiside tutmuştu ama devamı gelmedi cnm inss bundan sonraki tedavilerimizde önce gobisimizde sonra kucağımizda sağlıkla görürüz bulupta kaybetmek daha üzücü cnm
Bu dondurulmuş da tutmuştu dedin ya canım test gunune kadar hiç belirtı oldu mu benim hiç agrı sızı olmadan test gunumde adet olmuştum malesef 7 atalıkda

Bu dondurulmuş da tutmuştu dedin ya canım test gunune kadar hiç belirtı oldu mu benim hiç agrı sızı olmadan test gunumde adet olmuştum malesef 7 atalıkda
İki kere dondurulmuş tedavim oldu ikiside düşükle sonuçlandı çok belirti olmamıştı cnm kasıkta sizi test gününe dogruda goguste hassasiyet olmuştu cnm

anladım cnm çok sağol kusura bakma cnm çok soru soruyorum sana bize rapor çıkar mı çıkarsa biz mi söylüyoruz doktor kendisi mi söylüyor
Amh düşük olduğu için rapor çıkmıştı bana ilk tüp denememde. Öncesinde de sadece 1 aşılama vardı. Bence sana da rapor çıkar...

mesajını yeni gördüm kuzum inşallah bende memnun kalırım hakkımızda hayırlısı

İki kere dondurulmuş tedavim oldu ikiside düşükle sonuçlandı çok belirti olmamıştı cnm kasıkta sizi test gününe dogruda goguste hassasiyet olmuştu cnm
Hayırlısı inşaallah canım insanlar 9 cu gun idrar testı yaptıgında bile silik de olsa cıkıyormuş Rabbim ol desin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…