- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.201
Yok cnm bende pek değişmedi sorun yoktu sıvıyı temizletmezsen hiçbir tedavin başarılı olmaz cnm bence yaptır ve kurtulCanim peki ameliyat öncesi ve sonrası amh çok değişti mi .
Biliyorum canim . Ah ah olcam da tek.korkum amh dusmesiYok cnm bende pek değişmedi sorun yoktu sıvıyı temizletmezsen hiçbir tedavin başarılı olmaz cnm bence yaptır ve kurtul
Aminnn yaşım 31 olduSizin yaş kac
Amiinnn 31Sizin yaş kac
Bu dondurulmuş da tutmuştu dedin ya canım test gunune kadar hiç belirtı oldu mu benim hiç agrı sızı olmadan test gunumde adet olmuştum malesef 7 atalıkdaAynen cnm benim dondurulmuş tedavilerin ikiside tutmuştu ama devamı gelmedi cnm inss bundan sonraki tedavilerimizde önce gobisimizde sonra kucağımizda sağlıkla görürüz bulupta kaybetmek daha üzücü cnm
cnm şöyle dusun olmazsanda amh iyi olsa bile hamile kalman nerdeyse imkânsız boşuna vakit kaybetme bence inss sorunsuz atlatirsin cnmBiliyorum canim . Ah ah olcam da tek.korkum amh dusmesi
yaşın iyi cnm inss En kısa surede hamis kalirsin cnmAminnn yaşım 31 oldu
İki kere dondurulmuş tedavim oldu ikiside düşükle sonuçlandı çok belirti olmamıştı cnm kasıkta sizi test gününe dogruda goguste hassasiyet olmuştu cnmBu dondurulmuş da tutmuştu dedin ya canım test gunune kadar hiç belirtı oldu mu benim hiç agrı sızı olmadan test gunumde adet olmuştum malesef 7 atalıkda
Amh düşük olduğu için rapor çıkmıştı bana ilk tüp denememde. Öncesinde de sadece 1 aşılama vardı. Bence sana da rapor çıkar...anladım cnm çok sağol kusura bakma cnm çok soru soruyorum sana bize rapor çıkar mı çıkarsa biz mi söylüyoruz doktor kendisi mi söylüyor
Ne demek canimçok sağol kuzumm ya ALLAH razı olsun senden
Kısa protokol mu yaptiracaksin canimCnm şubat 20 civarı adetini bekliyorum benim önceki tedavilerimi de o yapmıştı şimdi yine aynı Dr gidecem bende memnunum cnm
Günaydın cnm bilmiyorum ki önceki kısa protukoldu gidince konusacaz artık Dr ne derse artikKısa protokol mu yaptiracaksin canim
Insallah sonucu iyi olur allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah canimGünaydın cnm bilmiyorum ki önceki kısa protukoldu gidince konusacaz artık Dr ne derse artik
tamam cnm çok sağolAmh düşük olduğu için rapor çıkmıştı bana ilk tüp denememde. Öncesinde de sadece 1 aşılama vardı. Bence sana da rapor çıkar...
Amin cnm inssInsallah sonucu iyi olur allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah canim
mesajını yeni gördüm kuzum inşallah bende memnun kalırım hakkımızda hayırlısıAynen öyle. Ben laparoskopi ve histeroskopi olcam ki ben çok ince eleyip sık dokuyan, hayatı kendine zehir eden acayip stresli biriyim. Aslında istanbul da olcaktim bu ameliyatımı ama bir anda kararımi değiştirdim tayfun bey yapsın istiyorum.Önce Allah a sonra Tayfun beye güveniyorum . İnşallah sende memnun kalirsin. Tayfun bey için çok konuşmuyor diyorlar ama ben ne Sorduysam cevaplıyor.
Hayırlısı inşaallah canım insanlar 9 cu gun idrar testı yaptıgında bile silik de olsa cıkıyormuş Rabbim ol desin yeter kiİki kere dondurulmuş tedavim oldu ikiside düşükle sonuçlandı çok belirti olmamıştı cnm kasıkta sizi test gününe dogruda goguste hassasiyet olmuştu cnm
Gülşahcım doktorun kim benim erhan beyKısa protokol mu yaptiracaksin canim
Evet cnm benimkiler 3. gün oldukları halde 7.gün idrarda çıkmıştıHayırlısı inşaallah canım insanlar 9 cu gun idrar testı yaptıgında bile silik de olsa cıkıyormuş Rabbim ol desin yeter ki
Canim tayfun bey benim doktorum erhan beyi çok övmuyolar nasıl bir doktorGülşahcım doktorun kim benim erhan bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?