- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #2.181
Valla çok konusuyo bana herseyi anlattı neler yapacağız nasıl yol izleyeceğiz hepsini anlatiyo ve güler yüzlü ben ona çok güveniyorum ki esimde çok güveniyorum ne derse kabul ediyoAynen öyle. Ben laparoskopi ve histeroskopi olcam ki ben çok ince eleyip sık dokuyan, hayatı kendine zehir eden acayip stresli biriyim. Aslında istanbul da olcaktim bu ameliyatımı ama bir anda kararımi değiştirdim tayfun bey yapsın istiyorum.Önce Allah a sonra Tayfun beye güveniyorum . İnşallah sende memnun kalirsin. Tayfun bey için çok konuşmuyor diyorlar ama ben ne Sorduysam cevaplıyor.
anladım cnm çok sağol kusura bakma cnm çok soru soruyorum sana bize rapor çıkar mı çıkarsa biz mi söylüyoruz doktor kendisi mi söylüyorCanim senden kan tahlili isteyecekleri hatta muayene olduğunda kan veriyosun herseye bakiyolar bir hafta içinde sulu usg yapiyolar rahim filmi ve spermiyogram yaptiriyosun eğer hersry normal se ilk adetin le tedaviye basliyosun canim 3?gün cagiriyolar
Canim benim esimde sorun var azosperm canim oyle olunca doktor hemen rapor çıkarttı benim bildiğim dusuk amh ta da rapor veriliyo erken menapoz olabilir ya bide canim orda kana bakacaklar herseye bakacaklar canimanladım cnm çok sağol kusura bakma cnm çok soru soruyorum sana bize rapor çıkar mı çıkarsa biz mi söylüyoruz doktor kendisi mi söylüyor
Ne zaman baslayacaksin canim ben gelecek ay uzun protokol baslayacak canim benimde doktorum tayfun bey ve iyiki doktorum oSlm bende gelecek ay başkentte sıfırdan tedaviye basliyacam inş Dr um tayfun bey
Cnm şubat 20 civarı adetini bekliyorum benim önceki tedavilerimi de o yapmıştı şimdi yine aynı Dr gidecem bende memnunum cnmNe zaman baslayacaksin canim ben gelecek ay uzun protokol baslayacak canim benimde doktorum tayfun bey ve iyiki doktorum o
çok sağol kuzumm ya ALLAH razı olsun sendenCanim benim esimde sorun var azosperm canim oyle olunca doktor hemen rapor çıkarttı benim bildiğim dusuk amh ta da rapor veriliyo erken menapoz olabilir ya bide canim orda kana bakacaklar herseye bakacaklar canim
Hayırlı olsun canim. Sorun neydi sizdeSlm bende gelecek ay başkentte sıfırdan tedaviye basliyacam inş Dr um tayfun bey
Cnm benim tüpte sorun vardı tek tupum vardı zaten ondada sıvı birikimi olmuş ilk tüp bebek denemem ondan tutmamış sonra laparoskopi oldum açıldı şimdi yine deneyecegiz bide hitereskopi yaptırmayı istiyorum Dr gorusupHayırlı olsun canim. Sorun neydi sizde
Canim benimde tüpümde sıvı birikmiş gibi emin olamadı bu yüzden laparaskopi onerdi. Laparoskopi benim korkulu rüyam.Cnm benim tüpte sorun vardı tek tupum vardı zaten ondada sıvı birikimi olmuş ilk tüp bebek denemem ondan tutmamış sonra laparoskopi oldum açıldı şimdi yine deneyecegiz bide hitereskopi yaptırmayı istiyorum Dr gorusup
Cnm inan korkulacak birşey yok tayfun işinde uzman rezervde de sıkıntı olmadı bendeCanim benimde tüpümde sıvı birikmiş gibi emin olamadı bu yüzden laparaskopi onerdi. Laparoskopi benim korkulu rüyam.
Cnm geçmiş olsun Bşk bütün Drlar iyi bence nasip kısmet işi gerisi benimde bir tup iki dondurulmuş tedavim olumsuz oldu iki düşükle sonuçlandıİyi akşamlar kızlar erhan beyın hastası olan var mı 1 asılama 1 tup yaptık olmadı nasip degılmış
Sana da gecmiş olsun canım inşaallah annelik tum isteyen herkese nasip olur erhan bey ilgili bir doktor iyide transfer anında Besmele cekerek emriyoyu yerleştırdı ama vaktı daha gelmemişCnm geçmiş olsun Bşk bütün Drlar iyi bence nasip kısmet işi gerisi benimde bir tup iki dondurulmuş tedavim olumsuz oldu iki düşükle sonuçlandı
Aynen cnm benim dondurulmuş tedavilerin ikiside tutmuştu ama devamı gelmedi cnm inss bundan sonraki tedavilerimizde önce gobisimizde sonra kucağımizda sağlıkla görürüz bulupta kaybetmek daha üzücü cnmSana da gecmiş olsun canım inşaallah annelik tum isteyen herkese nasip olur erhan bey ilgili bir doktor iyide transfer anında Besmele cekerek emriyoyu yerleştırdı ama vaktı daha gelmemiş
Sizin yaş kacSana da gecmiş olsun canım inşaallah annelik tum isteyen herkese nasip olur erhan bey ilgili bir doktor iyide transfer anında Besmele cekerek emriyoyu yerleştırdı ama vaktı daha gelmemiş
Senin ameliyatı tayfun bey mi yaptı canımCnm inan korkulacak birşey yok tayfun işinde uzman rezervde de sıkıntı olmadı bende
Evet cnm hitereskopi yaptırmayı da düşünüyorum bu tedaviden önce tayfun beyeSenin ameliyatı tayfun bey mi yaptı canım
Canim peki ameliyat öncesi ve sonrası amh çok değişti mi .Evet cnm hitereskopi yaptırmayı da düşünüyorum bu tedaviden önce tayfun beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?