Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

saolun kızlar güzel dilekleriniz için insallah güzel sonuçlar olur, haber ederim zaten :) ayyyy göbüşden iğne çok gıcık yahuuu

Canim baskentte ki tüm doktorlar çok iyi özellikle esra bulgan ile tayfun cok iyi canim ben cok arastirdim canim hakkimizda hayirlisi canim
cnm biz başkent hastanesinden nasıl randevu alabiliriz arasak hemen veriyorlar mı randevuyu regl günüm haftaya

cnm biz başkent hastanesinden nasıl randevu alabiliriz arasak hemen veriyorlar mı randevuyu regl günüm haftaya
Canim günleri var bugün ara istersen esra ve tayfun a günlerde randevu veriyolar esra için oraya gitmen gerekiyo telefonla randevu ya yer kalmiyo ben tayfun bey için sabahtan arayip randevu almıştım

Canim günleri var bugün ara istersen esra ve tayfun a günlerde randevu veriyolar esra için oraya gitmen gerekiyo telefonla randevu ya yer kalmiyo ben tayfun bey için sabahtan arayip randevu almıştım
cnm bugün aradım tayfun bey için adet bitimine randevu alabilirsin dedi esra hanım içinde 19 şubat a verebilirim dedi sen tayfun beye gidiyordun demi nasıl memnun musun cnm

cnm bugün aradım tayfun bey için adet bitimine randevu alabilirsin dedi esra hanım içinde 19 şubat a verebilirim dedi sen tayfun beye gidiyordun demi nasıl memnun musun cnm
Ben çok memnunum guleryuzlu bir doktor bende kimsenin soylemedi gi şeyleri söyledi şikayetim i dinledi tedaviye başlayacaktık tekrar sulu usg yapti bana polip olusmus ameliyat yaptı ve beni bilgilendiriyor ne sorsam cevap veriyo daha ne söyleyeyim esra çok iyi diyolar ama çok kalabalık sıra bekliyosun

sağol cnm benim bize de güler yüzlü insanlar lazım sizde ne sorun neydi cnm özel değilse bizde benden kaynaklı AMH 0.23 29 yaşındayım yaşıma göre yumurtaların çok azalmış dedi FSH da sürekli değişiyo ilk muayenemi bi olsaydım kendimi bi doktora emanet etsem rahatlayacamda şuan diken üstündeyim birde anlamadığım birşey var adetin bitiminde gelin denildi bu süreç nasıl oluyo adetliyken muayene edilmesi gerekmiyor mu tüp bebek işlemi daha mı farklı oluyor kafam karıştı

Tayfun bey çok iyi. Güleryüzlü her soruma cevap veriyor. Benim gibi gıcık bi hastaya bile tahammül edebiliyor. Ben çok pinpirikli biriyim de. Çok detaylı muayane ediyor .ilgili birisi.

Tayfun bey çok iyi. Güleryüzlü her soruma cevap veriyor. Benim gibi gıcık bi hastaya bile tahammül edebiliyor. Ben çok pinpirikli biriyim de. Çok detaylı muayane ediyor .ilgili birisi.
çok teşekkür ederim cnm benim böyle güzel şeyler duyunca insanın içi rahatlıyo

çok teşekkür ederim cnm benim böyle güzel şeyler duyunca insanın içi rahatlıyo
Aynen öyle. Ben laparoskopi ve histeroskopi olcam ki ben çok ince eleyip sık dokuyan, hayatı kendine zehir eden acayip stresli biriyim. Aslında istanbul da olcaktim bu ameliyatımı ama bir anda kararımi değiştirdim tayfun bey yapsın istiyorum.Önce Allah a sonra Tayfun beye güveniyorum . İnşallah sende memnun kalirsin. Tayfun bey için çok konuşmuyor diyorlar ama ben ne Sorduysam cevaplıyor.

Canim senden kan tahlili isteyecekleri hatta muayene olduğunda kan veriyosun herseye bakiyolar bir hafta içinde sulu usg yapiyolar rahim filmi ve spermiyogram yaptiriyosun eğer hersry normal se ilk adetin le tedaviye basliyosun canim 3?gün cagiriyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…