- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
inşallah öyle br şey olmaz canım dularım seninleIlk defa gideceğim ya kötü bir şey soylerse ondan cok korkuyorum canim
korkma hersey guzel olacak ınsallah tedavıye baslıcanmı hemen yoksa ön kontrolmuyduIlk defa gideceğim ya kötü bir şey soylerse ondan cok korkuyorum canim
Canim saat 2 de gidecegim insallah ya mideme kramplar giriyo ilk defa tup bebek icin görüşmeye gidecegim canim bana dua edingulsahhh01 canım kaçta randevun bugün güzel haberle dön aramıza
Hemen olmaz galiba canim esimin eylülde belli olacak ben kendi kontrollerimide yaptirmak istiyorum insallah esim düzelir duzelmez hemen baslayalim istiyorum canim oyuzden boyle acele ediyorummkorkma hersey guzel olacak ınsallah tedavıye baslıcanmı hemen yoksa ön kontrolmuydu
Bu tedavi cok guzel sonuclanacak canim gorursun bak iyi dusun iyi olsun tedirgin olma canim allah emeklerini bosa cikarmaz insallah canimKızlar 1,5 senedir tedaviyi bekliyorum her dr.ye gidişimde problem oldu oluşacak yumurta sayısı da 2 3 tane ama doğru sonucu tedavi döneminde görcez demişti ondan tedirgin olmaya başlıyorum
DUALARIM SENİNLE CANIMİLK GİTTİĞİMDE BENDE ÖYLE OLMUŞTUM HEYECAN BASMIŞTICanim saat 2 de gidecegim insallah ya mideme kramplar giriyo ilk defa tup bebek icin görüşmeye gidecegim canim bana dua edin
İNŞALLAH CANIM BUGÜN 2.İĞNEMİ DE OLDUM YARIN KONTROLÜM VAR :)Bu tedavi cok guzel sonuclanacak canim gorursun bak iyi dusun iyi olsun tedirgin olma canim allah emeklerini bosa cikarmaz insallah canim
Insallah hersey yolunda gider canim yarin tum korkularin biter canimİNŞALLAH CANIM BUGÜN 2.İĞNEMİ DE OLDUM YARIN KONTROLÜM VAR :)
Hiç canını sıkma aklına takılan şeyleri açıkça konuş , önce muayene eder zaten rahim filmi falan gerekir, öyle hop diye baslamazCanim saat 2 de gidecegim insallah ya mideme kramplar giriyo ilk defa tup bebek icin görüşmeye gidecegim canim bana dua edin
inşallah canım sende git gel de rahatlarsın biraz az kaldı muayneyeInsallah hersey yolunda gider canim yarin tum korkularin biter canim
Aslında canını sıkacak fazla bir şey yok canım yumurta rezervin az olmasına sıkılmış sın ama rahimle ilgili anormal bir durumun olmasın çok şükür, ben de de kist var mesela engel olmadı gebeliğe sen güzel düşün güzel gitsin her şeyKizlar ben doktordan çok memnun kaldim bize herseyi tek tek anlatti neyi nasil yapacaz tup bebegin nasil olsugunu anlatti sonra muayene etti sag taraf temiz dedi rahmin usrunde miyom var dedi ama o bebegi etkilemez dedi rahmin dışında dedi 1 tane kucuk kist var dedi tedavi etmeye gerek yok dedi yumurta rezervin azalmaya baslamis dedi nasil yAni dedim normalde 6 tane yumurta olusmali ama sende toplamda 4 tane olusmus dedi cok kotu degil dedi kan tahlili yaptirdim bide carsamba gunu sulu usg yapacam dedi o ne bilmiyorum iste oyle kizlar canim cok sıkıldı ozelliklede yumurta rezervi az dedi ya ben cok doktora gittim hepside yumurtaliklari n cok iyi calisiyo dediler offf
Valla durup durup agliyorum habire bisey cikiyo en cok canimi sikan yumurta rezervi dusuk dedi ya ben doktor doktor gezdim hicbiri ne miyom nede yumurta rezervle ilgili bisey soyledi hepsi yumurtaliklarin cok guzel calisiyo hersey yolunda dediler off ya ben cok sıkıldım ya vallaAslında canını sıkacak fazla bir şey yok canım yumurta rezervin az olmasına sıkılmış sın ama rahimle ilgili anormal bir durumun olmasın çok şükür, ben de de kist var mesela engel olmadı gebeliğe sen güzel düşün güzel gitsin her şey
Geçmiş olsun simdiden demek sevdin tayfunhocayi sulu USG basit birşey bana ilk birşey demeden yapmıştı bi baktm benden birşeyler akiyor korktm sonra anladı o galiba şuan sulu ultrasondan çektim dedi yanı cann acimiyo korkma neden çarşamba peki rahmin durumuna bakio canm normal ultrasondan gözükmeyen sulu ultrasonda gozukuyor amh bakıldı kaç çıktıKizlar ben doktordan çok memnun kaldim bize herseyi tek tek anlatti neyi nasil yapacaz tup bebegin nasil olsugunu anlatti sonra muayene etti sag taraf temiz dedi rahmin usrunde miyom var dedi ama o bebegi etkilemez dedi rahmin dışında dedi 1 tane kucuk kist var dedi tedavi etmeye gerek yok dedi yumurta rezervin azalmaya baslamis dedi nasil yAni dedim normalde 6 tane yumurta olusmali ama sende toplamda 4 tane olusmus dedi cok kotu degil dedi kan tahlili yaptirdim bide carsamba gunu sulu usg yapacam dedi o ne bilmiyorum iste oyle kizlar canim cok sıkıldı ozelliklede yumurta rezervi az dedi ya ben cok doktora gittim hepside yumurtaliklari n cok iyi calisiyo dediler offf
Randevu verdi bunun icin benim adetim daha bitmedigi icin carsamba dedi amh yeni yaptirdim iki hafta sonra canim cikacakmis digerleri bugu cikar dedi onu carsamba ogrenirim canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin ben cok yoruldugumu hissediyorum habire bisey cikiyo biri bitiyo yeni bisey cikiyoGeçmiş olsun simdiden demek sevdin tayfunhocayi sulu USG basit birşey bana ilk birşey demeden yapmıştı bi baktm benden birşeyler akiyor korktm sonra anladı o galiba şuan sulu ultrasondan çektim dedi yanı cann acimiyo korkma neden çarşamba peki rahmin durumuna bakio canm normal ultrasondan gözükmeyen sulu ultrasonda gozukuyor amh bakıldı kaç çıktı
allah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorm hepımız aynı durumdayız bu kaçıncı denemenRandevu verdi bunun icin benim adetim daha bitmedigi icin carsamba dedi amh yeni yaptirdim iki hafta sonra canim cikacakmis digerleri bugu cikar dedi onu carsamba ogrenirim canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin ben cok yoruldugumu hissediyorum habire bisey cikiyo biri bitiyo yeni bisey cikiyo
Ilk canim esim tedavi oluyo simdi ben kendi kontrollerimi yaptiriyorum sonra esimin tedavisi bitince hemen tup bebege baslayacagiz kismetse eylul gibi olacak buarada biz ev degistirecegiz agustostaallah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorm hepımız aynı durumdayız bu kaçıncı denemen
canıımm çarşamba günü ne zaman gidiyorsun bende opuya gidicem bir aksilik olmaz ise benimde rezevim az 7 yumurta oluştu çok şükür canım seninde azalmaya başlıyormuş sıkma canını yani bunaKizlar ben doktordan çok memnun kaldim bize herseyi tek tek anlatti neyi nasil yapacaz tup bebegin nasil olsugunu anlatti sonra muayene etti sag taraf temiz dedi rahmin usrunde miyom var dedi ama o bebegi etkilemez dedi rahmin dışında dedi 1 tane kucuk kist var dedi tedavi etmeye gerek yok dedi yumurta rezervin azalmaya baslamis dedi nasil yAni dedim normalde 6 tane yumurta olusmali ama sende toplamda 4 tane olusmus dedi cok kotu degil dedi kan tahlili yaptirdim bide carsamba gunu sulu usg yapacam dedi o ne bilmiyorum iste oyle kizlar canim cok sıkıldı ozelliklede yumurta rezervi az dedi ya ben cok doktora gittim hepside yumurtaliklari n cok iyi calisiyo dediler offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?