- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
AMİN CANIM İNŞLLAHHaftaya cuma kese ve kalp atışı için gidicem insallah canım , senin de güzel haberlerini bekliyoruz biraz uzun olacak belki ama insallah sonu olumlu olur bütün zahmetleride unutturur
CANIM SEN SÜRECİ NASIL YAŞADIN KONTROLE KAÇ KERE GİTTİN.. OPU KAÇINCI GÜN OLDU MESELAİki hafta değilmiş ya haftaya cuma 10 gün sonraymis
canım bayramda dedım ben tatıl dıye cumartesıde tatıl degılmı hastane senın kacıncı denemenTayfun beymi tatilde benim cumartesi randevum var bana öyle bisey soylenmedi peki tatilse biz kiminle gorusecegiz
set up hucredenmı bahsedıyorsun yok daha once hıc denemedm ben ilk kez cgh yapılacakdirek hastane mi gönderiyor set up ı nerde yaptırdın yada yaptırdın mı
Bir dusuneyim benim rahim filmim falan hepsi vardi hastanexe zeten ilk gittik muayene falan planladik o gun bir hafta sonra adetin21. Gunu lukrin igne icin gittim sonra edet olunca 5.gunu gittim muayene ve elonva igneyi oldum 1 hafta sonra kontrole gittim az daha buyumeleri gerekiyormuş puregon igne üç gun vurdum oldumu 15.gun kontrole tekrar gittim o aksam catlatma ignesini oldum 35 saat sonra topladilar hooop evde haber bekledim her gun aradilar embriyolarin sayisi gelisimi hakkinda bilgi verdiler en son artik yumurta toplandiktan 3 gun sonra transfer icin cagirdilar aldik geldik.10 gun sonrada test gunuyduCANIM SEN SÜRECİ NASIL YAŞADIN KONTROLE KAÇ KERE GİTTİN.. OPU KAÇINCI GÜN OLDU MESELA
kaçtane toplandı canm kaç embrıon kaldıBir dusuneyim benim rahim filmim falan hepsi vardi hastanexe zeten ilk gittik muayene falan planladik o gun bir hafta sonra adetin21. Gunu lukrin igne icin gittim sonra edet olunca 5.gunu gittim muayene ve elonva igneyi oldum 1 hafta sonra kontrole gittim az daha buyumeleri gerekiyormuş puregon igne üç gun vurdum oldumu 15.gun kontrole tekrar gittim o aksam catlatma ignesini oldum 35 saat sonra topladilar hooop evde haber bekledim her gun aradilar embriyolarin sayisi gelisimi hakkinda bilgi verdiler en son artik yumurta toplandiktan 3 gun sonra transfer icin cagirdilar aldik geldik.10 gun sonrada test gunuydu
SİZDE GEN SORUNU MU VARDI HAZIRLIK AŞAMASI SET UP OLUYOR SENDEN VE EŞİNDEN KAN ALINIYORset up hucredenmı bahsedıyorsun yok daha once hıc denemedm ben ilk kez cgh yapılacak
ANLADIM CANIM İKİ HAFTA SÜRECEK DİYELİM CUMA GÜNÜ 6. GÜN OLCAK SANIRIM KAÇ YUMURTA OLCAK MERAK EDİYORUM KASIKLARIMDA HAREKETLENME HİSSEDİYORUM AĞIRLIK OLUŞMAYA BAŞLADI BEL AĞRISI DA OLUYOR SENDE BEL AĞRISI OLDU MUYani 17.gun toplandi 20.gun transfer
CUMARTESİ 12 YE KADAR AÇIK HASTANEcanım bayramda dedım ben tatıl dıye cumartesıde tatıl degılmı hastane senın kacıncı denemen
yaa neden öyle oldukı canm doktorun kımdı senın canm allah sagsalım dogurmayı nasıp etsın ınsallah18 yumurta topladilar ama embriyolarin kalite si çok iyi değil di en son 8 embriyo kalmıştı 2 si transfer edildi gerisi atildi
bende onu bılmıyordum teşekkurler canm saolCUMARTESİ 12 YE KADAR AÇIK HASTANE
ria ederim canımbende onu bılmıyordum teşekkurler canm saol
Bizim spermlermizde sorun var cok kaliteli embriyomuz olmuyor yumurtadan da olabilir dr ile ilgili degil zaten illada cok cok kaliteli olmasada oluyoryaa neden öyle oldukı canm doktorun kımdı senın canm allah sagsalım dogurmayı nasıp etsın ınsallah
Normal bence sen belini yoracak seyler yapma incir falan yeANLADIM CANIM İKİ HAFTA SÜRECEK DİYELİM CUMA GÜNÜ 6. GÜN OLCAK SANIRIM KAÇ YUMURTA OLCAK MERAK EDİYORUM KASIKLARIMDA HAREKETLENME HİSSEDİYORUM AĞIRLIK OLUŞMAYA BAŞLADI BEL AĞRISI DA OLUYOR SENDE BEL AĞRISI OLDU MU
çok yorumuyorum kendimi ama bugün 2 saat sıra bekledim ayakta mahfoldum oo neler yiyorum neler ters tepmesinde kur incir kuru kayısı arısütü polen bal karışımı yabanmersini almış eşim. birde ceviz badem kuru hindistan cevizi bunları yemekten yemek yiyemiyorum tıkıyorNormal bence sen belini yoracak seyler yapma incir falan ye
canm sen raporlumu denıyorsun rapor ıcın ne verdın hastaneyeSanabisey soracagim rapor aldinmi sen raporlumu yaptiriyosun canim ve tup bebek kaca mal oldu sana
Canim ben ilk defa gidecegim esim tedavi oluyo ben onun tedavisi bitinceye kadar kendi kontrollerimi yaptiririm ikimiz ayni anda hazir oluruz diye dusundum canimcanım bayramda dedım ben tatıl dıye cumartesıde tatıl degılmı hastane senın kacıncı denemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?