Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

CANIM SEN SÜRECİ NASIL YAŞADIN KONTROLE KAÇ KERE GİTTİN.. OPU KAÇINCI GÜN OLDU MESELA
Bir dusuneyim benim rahim filmim falan hepsi vardi hastanexe zeten ilk gittik muayene falan planladik o gun bir hafta sonra adetin21. Gunu lukrin igne icin gittim sonra edet olunca 5.gunu gittim muayene ve elonva igneyi oldum 1 hafta sonra kontrole gittim az daha buyumeleri gerekiyormuş puregon igne üç gun vurdum oldumu 15.gun kontrole tekrar gittim o aksam catlatma ignesini oldum 35 saat sonra topladilar hooop evde haber bekledim her gun aradilar embriyolarin sayisi gelisimi hakkinda bilgi verdiler en son artik yumurta toplandiktan 3 gun sonra transfer icin cagirdilar aldik geldik.10 gun sonrada test gunuydu

Oglumun tedavisinde 14.gun toplanmis 16.gun transfer yapilmisti ama degisiyor senin yumurtaliklarinin ilaca verdigi cevaba gore

kaçtane toplandı canm kaç embrıon kaldı

18 yumurta topladilar ama embriyolarin kalite si çok iyi değil di en son 8 embriyo kalmıştı 2 si transfer edildi gerisi atildi

Yani 17.gun toplandi 20.gun transfer
ANLADIM CANIM İKİ HAFTA SÜRECEK DİYELİM CUMA GÜNÜ 6. GÜN OLCAK SANIRIM KAÇ YUMURTA OLCAK MERAK EDİYORUM KASIKLARIMDA HAREKETLENME HİSSEDİYORUM AĞIRLIK OLUŞMAYA BAŞLADI BEL AĞRISI DA OLUYOR SENDE BEL AĞRISI OLDU MU

yaa neden öyle oldukı canm doktorun kımdı senın canm allah sagsalım dogurmayı nasıp etsın ınsallah
Bizim spermlermizde sorun var cok kaliteli embriyomuz olmuyor yumurtadan da olabilir dr ile ilgili degil zaten illada cok cok kaliteli olmasada oluyor

Normal bence sen belini yoracak seyler yapma incir falan ye

Normal bence sen belini yoracak seyler yapma incir falan ye
çok yorumuyorum kendimi ama bugün 2 saat sıra bekledim ayakta mahfoldum oo neler yiyorum neler ters tepmesinde kur incir kuru kayısı arısütü polen bal karışımı yabanmersini almış eşim. birde ceviz badem kuru hindistan cevizi bunları yemekten yemek yiyemiyorum tıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…