- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
15 toplandı canım :) çok şükür yarın da haberleri alırım inşallahKac tane toplandi canim ayy insallah bebeklerine hemen kavusursun canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin
Ee gozun aydin canim cok sevindim senin adina masallah15 toplandı canım :) çok şükür yarın da haberleri alırım inşallah
Canim sen hangi doktora gidiyorsun? Ben de doktor arayisindayim da...Kizlar ben doktordan çok memnun kaldim bize herseyi tek tek anlatti neyi nasil yapacaz tup bebegin nasil olsugunu anlatti sonra muayene etti sag taraf temiz dedi rahmin usrunde miyom var dedi ama o bebegi etkilemez dedi rahmin dışında dedi 1 tane kucuk kist var dedi tedavi etmeye gerek yok dedi yumurta rezervin azalmaya baslamis dedi nasil yAni dedim normalde 6 tane yumurta olusmali ama sende toplamda 4 tane olusmus dedi cok kotu degil dedi kan tahlili yaptirdim bide carsamba gunu sulu usg yapacam dedi o ne bilmiyorum iste oyle kizlar canim cok sıkıldı ozelliklede yumurta rezervi az dedi ya ben cok doktora gittim hepside yumurtaliklari n cok iyi calisiyo dediler offf
sağol canım ama sayı önemli değil gerçekten önemli olan kalite 13 döllendi 9 kalitesiz 4 kaliteliydi onlarda bugün gerilemeye başlamış bakalım yarın ne olcakEe gozun aydin canim cok sevindim senin adina masallah
Sizi ihmal ettim kızlar kendi derdime düştüm, canım inşallah kaliteli sinden embriyolarin oluşur, bu arada cuma bende baskentteydim 9,15-10.00 arasiydi kontrolü muz vardı keselerimizi gördük ama kalp atışı için erken dedi Dr, 13 temmuzda yine ordayimsağol canım ama sayı önemli değil gerçekten önemli olan kalite 13 döllendi 9 kalitesiz 4 kaliteliydi onlarda bugün gerilemeye başlamış bakalım yarın ne olcak
ben o saatte yukardaydım canım işlem bitmişti bekletiyorlardı. yok canım kliteli değil malesef sen kür birşey uyguladın mı ben düzgün yemek yemedim hep kuruyemiş ile kaldım muhtemelen bende 11 - 13 temmuz arası gidecem 2. tedavi içinSizi ihmal ettim kızlar kendi derdime düştüm, canım inşallah kaliteli sinden embriyolarin oluşur, bu arada cuma bende baskentteydim 9,15-10.00 arasiydi kontrolü muz vardı keselerimizi gördük ama kalp atışı için erken dedi Dr, 13 temmuzda yine ordayim
Hakkında hayırlısı canm allah emeklerini yemez inşallahKIZLAR 11 YUMURTA OLUŞMUŞ YARIN OPUM VAR DUA EDİN 5.GÜNE GİTSİN EMBRİYOLAR SONRA CGH YAPILCAK SAĞLIKLI ÇIKAR İSEDE ÖNÜMÜZDEK,İ AY TRANSFERİM VAR
AMİN CANIMHakkında hayırlısı canm allah emeklerini yemez inşallah
Bülent beyi hastanede görmüştüm hakkınd pek bilgim de yok açıkçası birşey diyemiyeceğimKızlar merhaba, ben ilk denememi ankada tüp bebek merkezinde yaptırdım malesef negatif sonuç aldık. Bu sürecin sonunda merkezin tavırları hoşumuza gitmedi, soru işaretleri bıraktı kafamızda. 3 tane dondurulmuş embriyomuz var ve bir daha orda denemek istemiyorum açıkçası. Bu aralar başkentte Bülent Haydardedeoğlu nun ismini sık duyuyorum bilgisi olan var mı acaba???
Walla bizimkilerde kaliteli değildi canım kalanların hepsi çöpe gitti, diğer forumlarda ara istersen , bal tarçın çörek otundan bahsediyorlar bir bak istersenben o saatte yukardaydım canım işlem bitmişti bekletiyorlardı. yok canım kliteli değil malesef sen kür birşey uyguladın mı ben düzgün yemek yemedim hep kuruyemiş ile kaldım muhtemelen bende 11 - 13 temmuz arası gidecem 2. tedavi için
bir sürü şey var canım ama napcamı yine de bulamıyorum çörek otu bal yapcam sanırımWalla bizimkilerde kaliteli değildi canım kalanların hepsi çöpe gitti, diğer forumlarda ara istersen , bal tarçın çörek otundan bahsediyorlar bir bak istersen
Canim bide bal polen var onu kullan cok yorum var yumurta olusumunu arttiriyomus canim kaliteli yumurta olusumuna yardim ediyormuşbir sürü şey var canım ama napcamı yine de bulamıyorum çörek otu bal yapcam sanırım
Canim ben tayfun beye gittim bize herseyi tek tek anlatti acik ve netti ilk defa bir doktor miyom var dedi yumurta rezervi az dedi adam herseyi konustu bide kasmiyo canim tavsiye ederimCanim sen hangi doktora gidiyorsun? Ben de doktor arayisindayim da...
Slm canim bende cok arastirdim bulent bey cok sert bir doktormus ama cok kisi memmun ben tayfun beyden aldim ilk gorusmeyi yaptik cok memnun kaldik insan doktorunun yaninda rahat olmali ve doktor seni aydınlatma li bence tabikiKızlar merhaba, ben ilk denememi ankada tüp bebek merkezinde yaptırdım malesef negatif sonuç aldık. Bu sürecin sonunda merkezin tavırları hoşumuza gitmedi, soru işaretleri bıraktı kafamızda. 3 tane dondurulmuş embriyomuz var ve bir daha orda denemek istemiyorum açıkçası. Bu aralar başkentte Bülent Haydardedeoğlu nun ismini sık duyuyorum bilgisi olan var mı acaba???
Slm canim senin bebis ler ikizmi ayy cok guzel bende ikiz istiyorum ya tabi hayirlisida keske cuma karsilassaydik merak ediyorum siziSizi ihmal ettim kızlar kendi derdime düştüm, canım inşallah kaliteli sinden embriyolarin oluşur, bu arada cuma bende baskentteydim 9,15-10.00 arasiydi kontrolü muz vardı keselerimizi gördük ama kalp atışı için erken dedi Dr, 13 temmuzda yine ordayim
Insallah 4 u dollenir canim moralini bozma canim tek yumurta bebek için yeter canim insallah bu emeginin karşı liginida bebekle alacaksin allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bizde bigun buraya hamileyiz diye yazarizsağol canım ama sayı önemli değil gerçekten önemli olan kalite 13 döllendi 9 kalitesiz 4 kaliteliydi onlarda bugün gerilemeye başlamış bakalım yarın ne olcak
canım ben dikkatli okumamışım maşaallah darısı kalp atışlarını duymana olsun çk sevindim ikiz olmalarınaWalla bizimkilerde kaliteli değildi canım kalanların hepsi çöpe gitti, diğer forumlarda ara istersen , bal tarçın çörek otundan bahsediyorlar bir bak istersen
canım bugün dondurduk bana tek embriyo yetmiyor malesef pgtye gidicek çünkü 4 nünde gelişimi çok iyi değilmiş zaten.. regli olunca tekrar tedaviye başlıcaz bakalım bunda kaç embriyo oluşacakInsallah 4 u dollenir canim moralini bozma canim tek yumurta bebek için yeter canim insallah bu emeginin karşı liginida bebekle alacaksin allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bizde bigun buraya hamileyiz diye yazariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?