Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim sen hangi doktora gidiyorsun? Ben de doktor arayisindayim da...

sağol canım ama sayı önemli değil gerçekten önemli olan kalite 13 döllendi 9 kalitesiz 4 kaliteliydi onlarda bugün gerilemeye başlamış bakalım yarın ne olcak
Sizi ihmal ettim kızlar kendi derdime düştüm, canım inşallah kaliteli sinden embriyolarin oluşur, bu arada cuma bende baskentteydim 9,15-10.00 arasiydi kontrolü muz vardı keselerimizi gördük ama kalp atışı için erken dedi Dr, 13 temmuzda yine ordayim

Kızlar merhaba, ben ilk denememi ankada tüp bebek merkezinde yaptırdım malesef negatif sonuç aldık. Bu sürecin sonunda merkezin tavırları hoşumuza gitmedi, soru işaretleri bıraktı kafamızda. 3 tane dondurulmuş embriyomuz var ve bir daha orda denemek istemiyorum açıkçası. Bu aralar başkentte Bülent Haydardedeoğlu nun ismini sık duyuyorum bilgisi olan var mı acaba???

Kızlar merhaba, ben ilk denememi ankada tüp bebek merkezinde yaptırdım malesef negatif sonuç aldık. Bu sürecin sonunda merkezin tavırları hoşumuza gitmedi, soru işaretleri bıraktı kafamızda. 3 tane dondurulmuş embriyomuz var ve bir daha orda denemek istemiyorum açıkçası. Bu aralar başkentte Bülent Haydardedeoğlu nun ismini sık duyuyorum bilgisi olan var mı acaba???

ben o saatte yukardaydım canım işlem bitmişti bekletiyorlardı. yok canım kliteli değil malesef sen kür birşey uyguladın mı ben düzgün yemek yemedim hep kuruyemiş ile kaldım muhtemelen bende 11 - 13 temmuz arası gidecem 2. tedavi için

Bülent beyi hastanede görmüştüm hakkınd pek bilgim de yok açıkçası birşey diyemiyeceğim

Walla bizimkilerde kaliteli değildi canım kalanların hepsi çöpe gitti, diğer forumlarda ara istersen , bal tarçın çörek otundan bahsediyorlar bir bak istersen

Walla bizimkilerde kaliteli değildi canım kalanların hepsi çöpe gitti, diğer forumlarda ara istersen , bal tarçın çörek otundan bahsediyorlar bir bak istersen
bir sürü şey var canım ama napcamı yine de bulamıyorum çörek otu bal yapcam sanırım

Slm canim bende cok arastirdim bulent bey cok sert bir doktormus ama cok kisi memmun ben tayfun beyden aldim ilk gorusmeyi yaptik cok memnun kaldik insan doktorunun yaninda rahat olmali ve doktor seni aydınlatma li bence tabiki

Slm canim senin bebis ler ikizmi ayy cok guzel bende ikiz istiyorum ya tabi hayirlisida keske cuma karsilassaydik merak ediyorum sizi

sağol canım ama sayı önemli değil gerçekten önemli olan kalite 13 döllendi 9 kalitesiz 4 kaliteliydi onlarda bugün gerilemeye başlamış bakalım yarın ne olcak
Insallah 4 u dollenir canim moralini bozma canim tek yumurta bebek için yeter canim insallah bu emeginin karşı liginida bebekle alacaksin allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bizde bigun buraya hamileyiz diye yazariz

canım ben dikkatli okumamışım maşaallah darısı kalp atışlarını duymana olsun çk sevindim ikiz olmalarına

Insallah 4 u dollenir canim moralini bozma canim tek yumurta bebek için yeter canim insallah bu emeginin karşı liginida bebekle alacaksin allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bizde bigun buraya hamileyiz diye yazariz
canım bugün dondurduk bana tek embriyo yetmiyor malesef pgtye gidicek çünkü 4 nünde gelişimi çok iyi değilmiş zaten.. regli olunca tekrar tedaviye başlıcaz bakalım bunda kaç embriyo oluşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…