Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Ben ozelde anestizili cektirdim devlete guvenemedim bide orada sadece anestesisiz vardi ben dayanamam diye hic gitmedim oraya
Baskent'ten henuz almadim. Esim acibadem'e gidecek. Ben de orada cektirsem mi diyorum. Cok fark odemeyeceksem cektirecegim. Ferhat erol'a gidip hormon testlerimi gosterecegim. Hormon testlerim normal cunku. Bu cuma esimin sonuclari belli olsun
da ona gore yonumuzu cizecegiz. Insallah sorunsuz biter bu isler

Acibadem cok paraci herseye para biz medline gittik esimde cem hocaya gitti sadece muayene parasiyla sperm testini verdi canim yinede siz bilirsiniz

Acibadem cok paraci herseye para biz medline gittik esimde cem hocaya gitti sadece muayene parasiyla sperm testini verdi canim yinede siz bilirsiniz
Cok tesekkur ederim canim vazgectim acibadem'den ben o zaman. Esimin sonuclari hayirlisiyla iyi gelirse rahatlayacagim birazcik.

Medline e gidin cem sah var cok iyi bir doktor deneyin bence bizde sorunu o buldu simdi tedavi goruyo canim
Cok tesekkur ederim ilgine. Onumuzdeki hafta icin randevu alacagiz. Insallah sorun yoktur. Insallah her isteyen istedigi an saglikli, hayirli bebislere kavusur.

Selam kızlar bende Nisan Ayında Ankada tüp bebek merkezinde tedavi başladım ama 15yumırtam oluştu 14ml de kaldı Gelişimi durdu bende pco var sadece ve bu pco lolarda dozaj ayarlamak çok önemliymiş tekrar aynı merkeze gitmekte istemiyorm çok kararsızım tedavim yarım kalınca psikolojimde bozuldu ne ümitlerle başlamıştım şimdi tedavimde umurlarımda kaldı ben cok kararsızım klinik konusunda sizlerin fikirleri nedir Adana'da en tavsiye edebileceğiniz klinik

Canim sana msj attim insallah bebislerimiz olur canim

Merhaba. Biz geçen yaz ankada tüp bebek merkezinde denedik 2 tane 5. Gün embriyosu yerleştirildi ama sonuç negatif. Bu ay acıbademde denedik ve hizmetten memnun kaldık ama sonuç ne olacak bilemiyoruz tabiki o Allah a kalmış artık. Cumartesi test günüm

Canim insallah olumlu sonuclanir bende baskentte esra hanimda dusunuyorum randevulari hemen doluyo mayis diye dusunmustuk ama yer olmadigi icin hazirana kaldik mayista gidip randevu alacagiz mayis icin kendimi hazirlamistim

Canim insallah olumlu sonuclanir bende baskentte esra hanimda dusunuyorum randevulari hemen doluyo mayis diye dusunmustuk ama yer olmadigi icin hazirana kaldik mayista gidip randevu alacagiz mayis icin kendimi hazirlamistim
Esra hanımı duymuştum çok başarılıymış ve çok yoüun uş randevu almak çok zormuş.biz başkentle geçen yıl görüştük kekeme bir doktor vardı tarzı hiç hoşumuza gitmedi sürekli ölüm riskinden bahsedip duruyordu o yüzden vazgeçmiştik başkentten.inşallah bu defa tutarda başka bir merkeze gerek kalmaz.

Insallah canim evet esra hanim cok yogun tayfun beydende istedim oda yoktu ben baskasini dusunemedim hakkimizda hayirlisi canim ya

canım benzer bir sorun da ben yaşamıştım başkentte, ben de pko luyum ilk denememizde yumurtalardan biri hızlı gelişti tedavi yarıda kalmıştı aşılamaya döndürdüler, 1 ay sonra ikinci denememize başladık ilkine göre baya dozu artırdılar ilaç aldırmadılar bizde kalanlar ve onların ellerinde numune gibi ilaçlarla yapmıştık tedaviyi allah razı olsun kendileri teklif etmişlerdi ben de suçluluk hissettiklerini düşündüm o zamanlar

peki tedavını tekrar başkenttemı devm ettırdn suan sonuc ney canm hamıle kalabıldınmı

Canim sen kimde yaptirdin bende baskentte dusunuyorum ama randevu alamiyorum

Canim sen kimde yaptirdin bende baskentte dusunuyorum ama randevu alamiyorum
bende martta aradım 2 mayısa verdi, düşünüyorsan hemen ara erteleme yaş önemli bu konuda ben ilkinde 28 yaşındaydım , muayene sırası beklerken bir gün eşimin dikkatini çekmişti ya bizden genci yok demişti ona rağmen embriyolarımızın kalitesi düşüktü, transfer sırasında biz heyecanla kalanları dondururuz diye hayaller kuruyorduk esra hnm içlerinden bunları zor bulduk demişti 2.3. kaliteydiler,2 sene önce gittiğimde dosyaya bakarken bülent beyde düşük kaliteli embriyo ile de oluyormuş bak demişti oğluma gülmüştük ama şimdi ne olur kalitesi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…