Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

hele ben yemekte hiç değilim kahvaltı yok öğlen yemeği 1 2 gibi yenir akşam da geçirtirdiğim çok oluyor öğrenci yemeği yapıyoruz daha çok öyle ... spor yapmamn gerek benim o da olmuyor
Canim kullanilan ilac ve ignelerde vucut hormonlarini degistiriyo, calisiyodun dimi sen, imkanin varsa eve bir spor aleti alirsan ole yap spor ama beynine emir ver kilo vercem diye :)

Canim kullanilan ilac ve ignelerde vucut hormonlarini degistiriyo, calisiyodun dimi sen, imkanin varsa eve bir spor aleti alirsan ole yap spor ama beynine emir ver kilo vercem diye :)
spor merkezi araştırcam koşu yürüyüş yapcam eve alet almak mantıklı gelmiyor hoca da aradı biraz kilo ver dedi :)

spor merkezi araştırcam koşu yürüyüş yapcam eve alet almak mantıklı gelmiyor hoca da aradı biraz kilo ver dedi :)
Spor merkezine yazilirsan zorunlu gitme hissi olacagindan daha iyi canim :) mersinde neler var bilmiyorum ama forum avm de bi yer gormustum , o zaman hocamiz kilo ver dediyse o kilo verilecek :)

Az daha size yazmadan yatacaktim.
Bugun dr umla tanistim, tum gun testler yapildi ve yarin ameliyat oluyorum.
Rahmim t seklinde imis duzeltip ucgen yapacak ve ameliyattan sonra belki dogal yolla kalmayi bekleyecekmisim.
Dualarinizi eksik etmeyin, cikinca yine yazarim ben de. Öğleden sonra seyhandayim :)

ayni ameliyati bende oldum canm. allah kolaylik versin hayirlisi oksn. doktorun kim

hadi inşallah casnım amelyat başarılı geçerde doğal yolla hamiş kalırsın :) amelyat bugün mü yarın mı ?

Spor merkezine yazilirsan zorunlu gitme hissi olacagindan daha iyi canim :) mersinde neler var bilmiyorum ama forum avm de bi yer gormustum , o zaman hocamiz kilo ver dediyse o kilo verilecek :)
aynen ver dediyse verilecek o kilolar düenli yemeye başladım 2 gündür... yürüyüşe de başlıcam bakalım nasıl olcak :)

Ameliyat sonrasi biz de dogala geciyoruz sanirim.
En yakin zamanda sayfa bebis haberleri ile dolar ins

Sabah ben de hala buralarda olucam, konuşalım oyle git dedi. Ameliyatı izletecekmis. Bize süre verecek mi bilmiyorum
banada izletti. korkulacak hic birsey yok. ameliyattan cikinca hic agrin sancin olmuyo. ameliyattan 1 saat sonra taburcu oldum hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…