- Konu Sahibi gulsahhh01
-
canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah olumlu sonuçlar alırsınızGünaydın kizlar nasilsiniz benim esim bugun test verecek sali doktora gidecegiz eger hersey yolunda giderse eylül ekimde tup bebege baslayacagiz cok heyecanliyim ve korkuyorum hemde cok
günaydin canimm guzel sonuclar alirsiniz insallahhGünaydın kizlar nasilsiniz benim esim bugun test verecek sali doktora gidecegiz eger hersey yolunda giderse eylül ekimde tup bebege baslayacagiz cok heyecanliyim ve korkuyorum hemde cok
Günaydın kizlar nasilsiniz benim esim bugun test verecek sali doktora gidecegiz eger hersey yolunda giderse eylül ekimde tup bebege baslayacagiz cok heyecanliyim ve korkuyorum hemde cok[/QUOTE
Gunaydin canim
İnsallah guzel guzel sonuclar olcak korkma hic emi, icini ferah tut, ruhen iyi olursan hormonlarinda iyi olur :)
günaydinnnn :) calisanlar belli oluyo erkenden kalkiyogünaydın kızlar nasılsınız
günaydın izinliyim bugün dün çok yorulmuştum erkenden uyudum sabahta 6,30 ta uyandım :) heyecanlıyım da hastaneden haber bekliyorumgünaydinnnn :) calisanlar belli oluyo erkenden kalkiyo
hadi bakalim hayirlisi olsun haberdar et bizi sonucla ilgiligünaydın izinliyim bugün dün çok yorulmuştum erkenden uyudum sabahta 6,30 ta uyandım :) heyecanlıyım da hastaneden haber bekliyorum
haberler kötü canım moralim Sıfır Döllenme 12 yumurtadan 3 tane kalite de belli değil bölünmeye başlamamış çünkü yarın olcak bellihadi bakalim hayirlisi olsun haberdar et bizi sonucla ilgili
yaaahhh lutfen moralini bozma hersey bitmis degil daha yarini bekle uzulme canmmhaberler kötü canım moralim Sıfır Döllenme 12 yumurtadan 3 tane kalite de belli değil bölünmeye başlamamış çünkü yarın olcak belli
Canım içini ferah tut olumlu düşün. Bnm 10 yumurta toplanmıştı. 1 tanecik oğlum kalmıştı geriye sağlıklı. 3. Gün 2. Kalite. . Yani 1 tane bile olsa yeter. Sağlıklı olsun yeter ki...haberler kötü canım moralim Sıfır Döllenme 12 yumurtadan 3 tane kalite de belli değil bölünmeye başlamamış çünkü yarın olcak belli
Canim moral bozmak yok yola devam, bak ben daha baslayamadim ama cabalamaya devammmmhaberler kötü canım moralim Sıfır Döllenme 12 yumurtadan 3 tane kalite de belli değil bölünmeye başlamamış çünkü yarın olcak belli
Canim insallah guzel guzel haberlerle yola devam edersin, Allahim yuzune gulsundestek içim teşekkürler kızlar ama çok kötüyüm tayfun hoca 3.tüpü önerdi sayı yükseldikçe şansım artacaktı pgt de dua edin o üç taneden güzel haberler alayım
yok canım güzel haber yokCanim insallah guzel guzel haberlerle yola devam edersin, Allahim yuzune gulsun
Canim hala yapilacak seyler vardir sadece moral bozma, guzellikler olcak bir sekilde ama hepimizin ayri zamanlariyok canım güzel haber yok
benim bir sürü sorunum var döllenmiyor erkek olmamalı orak hücre olmamalı maddi yönden bitik durumdayız zatenCanim hala yapilacak seyler vardir sadece moral bozma, guzellikler olcak bir sekilde ama hepimizin ayri zamanlari
Canim benim anliyorum seni durmlarimiz gercekten zor, sinaniyoruz, biz maddi yonden coktandir bitik oldugumuzdan tupe baslayamadik, birak hastaneyi daha tahlilleri yaptiramadim, olanla ölene caare yoktur, moral cok onemli sabirli olmak zorundayiz, hersey Allahtan insallah guzel seyler olacak hepimiz icin, Allah zamani geldiyse her turlu sorunuda yok eder, insallah Allahim bir kapi acacak bizlerebenim bir sürü sorunum var döllenmiyor erkek olmamalı orak hücre olmamalı maddi yönden bitik durumdayız zaten
sabur kalmıyor canım işte herkese bakıyorum çatır çatır doğuruyor biz tedavi gördüğümüz halde hep sorun hep bir aksilikCanim benim anliyorum seni durmlarimiz gercekten zor, sinaniyoruz, biz maddi yonden coktandir bitik oldugumuzdan tupe baslayamadik, birak hastaneyi daha tahlilleri yaptiramadim, olanla ölene caare yoktur, moral cok onemli sabirli olmak zorundayiz, hersey Allahtan insallah guzel seyler olacak hepimiz icin, Allah zamani geldiyse her turlu sorunuda yok eder, insallah Allahim bir kapi acacak bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?