Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Günaydın kizlar nasilsiniz benim esim bugun test verecek sali doktora gidecegiz eger hersey yolunda giderse eylül ekimde tup bebege baslayacagiz cok heyecanliyim ve korkuyorum hemde cok

Günaydın kizlar nasilsiniz benim esim bugun test verecek sali doktora gidecegiz eger hersey yolunda giderse eylül ekimde tup bebege baslayacagiz cok heyecanliyim ve korkuyorum hemde cok
canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah olumlu sonuçlar alırsınız

haberler kötü canım moralim Sıfır Döllenme 12 yumurtadan 3 tane kalite de belli değil bölünmeye başlamamış çünkü yarın olcak belli
Canım içini ferah tut olumlu düşün. Bnm 10 yumurta toplanmıştı. 1 tanecik oğlum kalmıştı geriye sağlıklı. 3. Gün 2. Kalite. . Yani 1 tane bile olsa yeter. Sağlıklı olsun yeter ki...

destek içim teşekkürler kızlar ama çok kötüyüm tayfun hoca 3.tüpü önerdi sayı yükseldikçe şansım artacaktı pgt de dua edin o üç taneden güzel haberler alayım

benim bir sürü sorunum var döllenmiyor erkek olmamalı orak hücre olmamalı maddi yönden bitik durumdayız zaten
Canim benim anliyorum seni durmlarimiz gercekten zor, sinaniyoruz, biz maddi yonden coktandir bitik oldugumuzdan tupe baslayamadik, birak hastaneyi daha tahlilleri yaptiramadim, olanla ölene caare yoktur, moral cok onemli sabirli olmak zorundayiz, hersey Allahtan insallah guzel seyler olacak hepimiz icin, Allah zamani geldiyse her turlu sorunuda yok eder, insallah Allahim bir kapi acacak bizlere

kizlarr gunaydinnn :) benim bugun yumurtalarim buyuduyse catlatma ignesi yapacaklar dua edinn

sabur kalmıyor canım işte herkese bakıyorum çatır çatır doğuruyor biz tedavi gördüğümüz halde hep sorun hep bir aksilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…