- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
hakkında hayırlısı olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzkizlarr gunaydinnn :) benim bugun yumurtalarim buyuduyse catlatma ignesi yapacaklar dua edinn
canım aynı duygulardayız, sabır kalmıyor tükeniyor tüketiyorlar, ama dua ediyorum hala azıcıkda olsa sabrımı korumaya çalışıyorum, çabalamaya devam, sanırım artık hiç birşey olmaz denilene kadar mı ömrün yettiği yere kadar mı morali sağlam tutup devam etcezsabur kalmıyor canım işte herkese bakıyorum çatır çatır doğuruyor biz tedavi gördüğümüz halde hep sorun hep bir aksilik
inşallah canım, hayırlısıkizlarr gunaydinnn :) benim bugun yumurtalarim buyuduyse catlatma ignesi yapacaklar dua edinn
malesef canm folikuller yeterince buyümemis bi igne daha kullanmaya basladim. persembe tekrar gitcemhakkında hayırlısı olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz
hayirli olsun canm. benim doktorumda bulent bey. guzel haberler bekliyoruz sendenGunaydin kizlar
Bulent beyle ilk muayenem icin ciktim yola. Bugun tanisicam bakalim, insallah guzel seyler soyler :)
Sanirim uzun tüp yolculugumun ilk adimi bugun
elonva kullanmıştın dimi hayırlısı olsun canımmalesef canm folikuller yeterince buyümemis bi igne daha kullanmaya basladim. persembe tekrar gitcem
güzel haberler ile dön :)Gunaydin kizlar
Bulent beyle ilk muayenem icin ciktim yola. Bugun tanisicam bakalim, insallah guzel seyler soyler :)
Sanirim uzun tüp yolculugumun ilk adimi bugun
canım sorması özel olmaz ise boy kilo kaç, kilo vermen mi gerekiyor, kilo vermek için bence en iyi çözümdür, az yiycen ama öğünleri asla kaçırmıycan ve bol bol su :)günaydın kızlar nasılsınız :) ben 3. tedavimi olcam ama önce kilo verme niyetim var nasıl kilo vercem onuda bilmiyorum gerçi :)
gunaydin canim evet elonva kullandim. yeterli buyumemis malesefelonva kullanmıştın dimi hayırlısı olsun canım
boyum kısa tam bilemiyorum boyumu 76 kiloyum marttan sonra 10 kiloya yakın aldımcanım sorması özel olmaz ise boy kilo kaç, kilo vermen mi gerekiyor, kilo vermek için bence en iyi çözümdür, az yiycen ama öğünleri asla kaçırmıycan ve bol bol su :)
bende de öyle olmuştu sonra 3 4 gün kullanmak zorunda kaldım başka iğnelerdengunaydin canim evet elonva kullandim. yeterli buyumemis malesef
o zaman canım öğünlerimizi küçültüyoruz kaçırmıyoruz diyorum ama benim beslenmemde çok saçma hiç dikkat etmem :) sana yazıyorum bunları ama kendimede söylemem lazım ama bendeki olay farklı, ben 1,75 boyundayım kilomda 58, hiç öğünlerime dikkat etmem, çok saçma yemek yeme şeklim var birde bırakmaya çalıştığım sigara varboyum kısa tam bilemiyorum boyumu 76 kiloyum marttan sonra 10 kiloya yakın aldım
hele ben yemekte hiç değilim kahvaltı yok öğlen yemeği 1 2 gibi yenir akşam da geçirtirdiğim çok oluyor öğrenci yemeği yapıyoruz daha çok öyle ... spor yapmamn gerek benim o da olmuyoro zaman canım öğünlerimizi küçültüyoruz kaçırmıyoruz diyorum ama benim beslenmemde çok saçma hiç dikkat etmem :) sana yazıyorum bunları ama kendimede söylemem lazım ama bendeki olay farklı, ben 1,75 boyundayım kilomda 58, hiç öğünlerime dikkat etmem, çok saçma yemek yeme şeklim var birde bırakmaya çalıştığım sigara varesra hocaya ilk gittiğimde bana sigara içiyo musun dedi ve utana sıkıla ewet dedim ki eşimde içiyo, bizim ilk bu zehirden kurtulmamız lazım, öğünleride unutmamam lazım ama azmetcez başarcaz
Slm canim lutfen moralini bozma lutfen tam belli olsun canim olumlu dusun canimhaberler kötü canım moralim Sıfır Döllenme 12 yumurtadan 3 tane kalite de belli değil bölünmeye başlamamış çünkü yarın olcak belli
ayy cok sevindimm canimm :) gunun guzel haberi senden geldi :)Slm kizlar bugun esimle gittik hastaneye hormonlar normale dönmeye baslamis vucut sperm uretmeye baslamis dedi bidaha test verecek igneye devam iste oyle belki iki ay daha tedavi olacagiz sperm sonuçları na bagli
durumları kötüydü donduruldu dün biraz öncede tayfun hoca aradı 2 ay ara verdik tedavik takviye ilaçlar verdi bakalımSlm canim lutfen moralini bozma lutfen tam belli olsun canim olumlu dusun canim
düzelmeye başlaması çok güzel canım hadi bakalımSlm kizlar bugun esimle gittik hastaneye hormonlar normale dönmeye baslamis vucut sperm uretmeye baslamis dedi bidaha test verecek igneye devam iste oyle belki iki ay daha tedavi olacagiz sperm sonuçları na bagli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?