- 18 Aralık 2014
- 251
- 235
- 103
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
günaydın kızlar nasılsınız
hadi bakalım kaç embriyo transferi olacakgunaydin canimm heycanla iceri alinmayi bekliyorumm
tek canimhadi bakalım kaç embriyo transferi olacak
gunaydin canimm. bitane bebisim var karnimda onunla zamn geciriyorum. sen nasilsngünaydın kızlar, herkes iyidir umarım
Canim insallah annesine sımsıkı tutunur 9 ay boyuncada birakmaz seni insallah guzel haberlerini aliriz canimgunaydin canimm. bitane bebisim var karnimda onunla zamn geciriyorum. sen nasilsn
Hayırlı olsun transferin allah emeklerini yemesin inşgunaydin canimm. bitane bebisim var karnimda onunla zamn geciriyorum. sen nasilsn
Insallah bebegin sana tutunmustur canim hayirlisiyla pazartesi test sonucum pozitif dersin canimKızlar bnde tayfun beyin hast cgh yapıldı tek transferim oldu 5.günümüz bugün aslında 2hakkim vardı ama ray oldu için tayfun bey tek transfer dedi pazartesi test gunum hakkımızda hayirlisi
İnşallah canm çok saol bakalm onca emek allah emeklerimizi yemesin bnmde tekrarlayan dusuklerim var hep korku var içimde malesef cumada seruma gidiyorum bende de demiyo serumu tayfun beyInsallah bebegin sana tutunmustur canim hayirlisiyla pazartesi test sonucum pozitif dersin canim
Ne serumu bu canimİnşallah canm çok saol bakalm onca emek allah emeklerimizi yemesin bnmde tekrarlayan dusuklerim var hep korku var içimde malesef cumada seruma gidiyorum bende de demiyo serumu tayfun bey
Beyaz serum DİE bir serum bagisiklikla alakalı canm bnm 8dusugum varNe serumu bu canim
Ay masallah insallah kucaginada alma zamanin olacak beraber vakit gecirceksiniz :)gunaydin canimm. bitane bebisim var karnimda onunla zamn geciriyorum. sen nasilsn
Beklemek zorundayız bak ben stresden uyuyamaz oldum senin kaçıncı günün bende yarn hast gidiyorum serum için allah emeklerimizi yemesinkızlar ben çok sıkıldım beklemekten. normalde cok sabirsizimdir. günler geçmiyo vallahii
transferden sonra bugun 3. gun bende uyuyamiyorum. bi saga dön bi sola dön . düzen kalmadiBeklemek zorundayız bak ben stresden uyuyamaz oldum senin kaçıncı günün bende yarn hast gidiyorum serum için allah emeklerimizi yemesin
Insallah bukadar emegin bosa gitmez bebegin sana tutunur 9 ay seni birakmazBeyaz serum DİE bir serum bagisiklikla alakalı canm bnm 8dusugum var
Az Biraz daha bekle canim test gunu goz acip kapayincaya kadar gelir simdi bebek seninle insallah seninle kalacak pozitif düşün canimkızlar ben çok sıkıldım beklemekten. normalde cok sabirsizimdir. günler geçmiyo vallahii
transferden sonra acaba hic belirti oluyo mu ki. standart gunum. sabah haberleri muge anli bana hersey yakisir tu tarz benim. ev hanimi moduna girdimAz Biraz daha bekle canim test gunu goz acip kapayincaya kadar gelir simdi bebek seninle insallah seninle kalacak pozitif düşün canim
Bazilarinda oluyomus bazilarinda olmuyomus ama sen belirti arama canim kafani dagitacak seyler yap canim ama dusunme bebek varmi yokmu diye bide bebeginle konus cok etkiliyo mus kac kisiden duydum bunutransferden sonra acaba hic belirti oluyo mu ki. standart gunum. sabah haberleri muge anli bana hersey yakisir tu tarz benim. ev hanimi moduna girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?