Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

transferden sonra bugun 3. gun bende uyuyamiyorum. bi saga dön bi sola dön . düzen kalmadi
Bende aynı işte tayfun beyi gordum hastanede belirti yok hiç dedim ne belirtisi ariyorsun dedi e hocam olursa bu 9.gebelm dedm arama belirti dedi test yapm mi yarn dedm yapma dedi gününü bekle dedi beklicem artk aslında çıkar yarn varsa bakarm belki yaparm belki beklerim sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan canm

Üzerinden çok geçmiş mesajınızın ama çok güzel özetlemişsiniz malesef aynı durumu bende yaşadım ve sonuç olumsuzdu herşey bir yana açıklamada yapılmıyor herşey çok iyi gidermiş gibi görünürken siz büyük umutlarla bebeğinizi beklerken bütün umutlarınız yıkılıyor ve olmadı bir dahaki sefere deniyor sizeaynı hastanede nisan ayında yaptırmıştım bende

merhaba kızlar,
her zaman girmiyorum topiğe moralmen çok sağlıklı değilim, çünkü daha hiç bir tedaviye başlayamadık, maddi imkansızlıklardan ötürü, bir takım tersliklerden ötürü, o yüzden yazacak birşeyde bulamıyorum, ara ara girdiğimde sizleri takip etmeye çalışıyorum, her açtığımda inşallah birinin güzel haberi vardır diye bakıyorum, Allahım inşallah hepimizie bir kapı açar, AMİİİNNNNN

Evet kizlar ben liste hazirliyorum sizde yazarsaniz listeye ekleyeyim

Adi hastane infertilitenedeni deneme sayisi sonuc
  1. Gulsah baskent tayfun cok erkekinfertilitesi 1 beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…