- 18 Aralık 2014
- 251
- 235
- 103
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
insallah rabbim osteyen herkese verirDegerin yuksek diye soyledim canim saglikli olsunda tek cift onemli degil insallah bebegini saglikla kucagina alirsin canim
Amin canim insallahinsallah rabbim osteyen herkese verir
Gozunaydn canm allah daim etsin kucagna almayı nasip etsinkizlar degerim 112 çıkti.transferin 10. guñu bugün
Ekledim canimKizlar doktorum esra hanim bilinmeyen infetifite ve tup bebek asamasindayim ama baslayamadim daha
teşekkürler canımEkledim canim
5kere yaptirdim diyorsun neden kanitlayamiyorsun eczaneye git kullandin ilaçların listesini al gotur hastaneye verkızlar merhaba;
maddi nedenlerden dolayı tüp bebeğe başlayamadım daha, tüp bebek aşamasına gelenlerin devletten 3 tüp bebek hakkı olduğunu biliyorum ama kurallarına uyuyosanız, şimdi ben yaşdan uyuyorum, 5 kere aşılama oldum ama hepsi ilaçlı ve işte orda takılı kalıyorum, haa bide aşılamaları kanıtlamam gerekiyormuş, 2 tane iğneli olmam gerekiyormuş, şimdi bana akıl verin nolur, beklemek yerine acaba iğneli aşılama yaptırsam mı, böyle beklemek hem zaman kaybı hemde psikoloji bozukluğuna yer açıyo, napsam bilemedim
canım o zamanlar ankarada yaşıyordum, ankarada özel hastaneye gidiyordum, orda yapıldı ama bildiğimiz klomen kullandım ve hastanede aşılama oldu, şu an artık o hastane yok kapandı, elimde aşılama yapıldığına dair herhangi bir kağıtda yok nerden nasıl ve ne şekilde alırım bilmiyorumki mersinde yaşıyorum nasıl alabilirim orasıda karışık, yani ben herşeye sil baştan başlamışım gibi sanki hiçbir tedavi uygulanmamış gibi5kere yaptirdim diyorsun neden kanitlayamiyorsun eczaneye git kullandin ilaçların listesini al gotur hastaneye ver
Ya klomeni zaten kabul etmiyorlar iğneli istiyorlar 5inidemi o hastanede yaptrdn yinede yaptrdn tarihlerdeki ilaç kaydını bi al eczaneden belki çıkar ya zaten çok bi fark yok ki canm raporlu olup dünya indirim yapmio 1 yada 2 bin fark edio yaptracan asilamalarada gider o para yinede sen bilirsin istersen başkentte yaptır asilamayicanım o zamanlar ankarada yaşıyordum, ankarada özel hastaneye gidiyordum, orda yapıldı ama bildiğimiz klomen kullandım ve hastanede aşılama oldu, şu an artık o hastane yok kapandı, elimde aşılama yapıldığına dair herhangi bir kağıtda yok nerden nasıl ve ne şekilde alırım bilmiyorumki mersinde yaşıyorum nasıl alabilirim orasıda karışık, yani ben herşeye sil baştan başlamışım gibi sanki hiçbir tedavi uygulanmamış gibi
canım o zaman sgk nın hak tanıdığı tüp bebek nedir bir anlayamıyorum, esra hocamla konuşmuştuk bu rapor olayını, aşılamaları kanıtlamam gerekirmuş öle olursa orda da rapor çıkıyomuş ama bize sadece tüp bebek fiyatı 6000 tl dendi raporun olursa 1500 gibi bi indirim oluyor sanırımda ya internette de okuyorum, bu devletin hak tanıdığı 3 tüp bebek şansı yalan o zamanYa klomeni zaten kabul etmiyorlar iğneli istiyorlar 5inidemi o hastanede yaptrdn yinede yaptrdn tarihlerdeki ilaç kaydını bi al eczaneden belki çıkar ya zaten çok bi fark yok ki canm raporlu olup dünya indirim yapmio 1 yada 2 bin fark edio yaptracan asilamalarada gider o para yinede sen bilirsin istersen başkentte yaptır asilamayi
Canm sen ankarada yaptirdini anladm kadarıyla ispatlayamazsn buhar olup uçtu ora ben rapor çıkarttım başkent kendi cikario evet 3000 raporlu yaptırdımcanım o zaman sgk nın hak tanıdığı tüp bebek nedir bir anlayamıyorum, esra hocamla konuşmuştuk bu rapor olayını, aşılamaları kanıtlamam gerekirmuş öle olursa orda da rapor çıkıyomuş ama bize sadece tüp bebek fiyatı 6000 tl dendi raporun olursa 1500 gibi bi indirim oluyor sanırımda ya internette de okuyorum, bu devletin hak tanıdığı 3 tüp bebek şansı yalan o zaman
"KATILIM PAYINIZ 300-360 LİRA ARASI
Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşmesi olan tüp bebek merkezlerine SGK her bir deneme için 1200 lira para ödemektedir. Sizler de birinci deneme için bu rakamın yüzde 25'i yani 300 lira, ikinci deneme için ise yüzde 30'u kadar yani 360 lira ödemeniz gerekir. "
bunun için tüp bebek yapılan devlet hastanesine mi gitmek gerekiyor, ne salakça bir şeydir bu, aşılama yapılır bana 5 kere hiç bir bilgi veremeden gerizekalı doktorum o zamanların, sonra ben öğreniyorum ki iğnelide olması gerek, bana 5 kere yaparak duygularımla zaten oynadı, her olmadığı ay hadi ilacı yaz gönder bir dahaki ay gene aşılama, artık en sonda tüp bebeğe geçeceksin desin, bide özele gidiyodum ankarada, saçma sapan sistemin içinde beş paran yoksa bir halt yapma diyor bana herkes
canım benim gayet harika bir miktar bana söylenen ücrete göre valla, peki rapor için ne istediler sizden ve ssklısınız dimi ona göre 3000 oldu, bide bu 3000 haricinde ekstra tahlil şu bu olayına girildi miCanm sen ankarada yaptirdini anladm kadarıyla ispatlayamazsn buhar olup uçtu ora ben rapor çıkarttım başkent kendi cikario evet 3000 raporlu yaptırdım
Test senin durumuna gore canm ben 1senedir o hastaneye gidiyorum ne işlem yapılıyorsa onun parasını veriyirsyn tayfun bey beni ameliyat da etti kurtajda etti sadece tüp ücreti bu raporlu 3 raporsuz 4 yazıyordu hastanenin içinde hatta dedim binlirami yanı DİE evet SGKliyiz acaba senin doktordan dolayimi fazla fiyat söylüyorlar ki ona şaşırdım bak şimdi orda Fatoş hanım var hemşire bu konuda en biligili o bence sen ondan bilgi al birdi sizde sıkıntı sebebsizmi tahliller de öyle çok tütmüyor bu arada SGK ile anlaşmaliyacanım benim gayet harika bir miktar bana söylenen ücrete göre valla, peki rapor için ne istediler sizden ve ssklısınız dimi ona göre 3000 oldu, bide bu 3000 haricinde ekstra tahlil şu bu olayına girildi mi
canım benim doktor esra hocanın özel muayene ücreti 200 tl sgk lı muayene ücreti 120 tl imiş, biz yıllardır ankarada idik rahim filminden diğer bütün tahlilleri orda yaptırmıştım ama yıllar önce olunca burda bir işe yaramıyomuş, esra hoca rahimde polipten ötürü beni ameliyat yaptı ama sonrasında işte tekrar sperm test, rahim filmi gibi şeyleri istedi, ayrıca bir embriyolog arkadaş amh ve genetik haritasınıda yaptırıp tüp bebeğe başlayın dedi çünkü şans daha yükseliyormuş herşeyi tam yaptırınca, esra hocayla konuştuk tahlilleri getirmeden birşeye başlayamayız dedi ve rapor için iki iğneli aşılama olman lazım dedi, bizimki bilinmeyen nedenlerden her testi yapıyolar herşey normal çıkıyo zaten bundan da stres oluyorum, ortada hiçbir sebep yok ama 7 yıldır korunmuyorum çocukda yok, hakkımızda hayırlısı demekten dilimde tüy bitti, artık yoruldumda mücadeleden, birde biz yıllarca ankarada yaşayıp mersine taşındık ve maddi düzeni doğrultamadık daha, benim işe başlamam lazım, tek bir kişinin çalışmasıyla hiçbir tedaviye başlayamıyoruzTest senin durumuna gore canm ben 1senedir o hastaneye gidiyorum ne işlem yapılıyorsa onun parasını veriyirsyn tayfun bey beni ameliyat da etti kurtajda etti sadece tüp ücreti bu raporlu 3 raporsuz 4 yazıyordu hastanenin içinde hatta dedim binlirami yanı DİE evet SGKliyiz acaba senin doktordan dolayimi fazla fiyat söylüyorlar ki ona şaşırdım bak şimdi orda Fatoş hanım var hemşire bu konuda en biligili o bence sen ondan bilgi al birdi sizde sıkıntı sebebsizmi tahliller de öyle çok tütmüyor bu arada SGK ile anlaşmaliya
Canim bende klomenle ozelde asilama yaptirdim ve ne yazikki kanit olmadi. Igneli asilama yapilacak dedi seyhan baskent aman nasilsa tutmaz tup bebee geceriz diyip kabul ettim. Ve ikinci asilamada tuttu. Bence sende yaptir. Rabbim saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah. Bu arada bizdede sorun yoktu. Sebepsiz infertiliteydi yanicanım o zamanlar ankarada yaşıyordum, ankarada özel hastaneye gidiyordum, orda yapıldı ama bildiğimiz klomen kullandım ve hastanede aşılama oldu, şu an artık o hastane yok kapandı, elimde aşılama yapıldığına dair herhangi bir kağıtda yok nerden nasıl ve ne şekilde alırım bilmiyorumki mersinde yaşıyorum nasıl alabilirim orasıda karışık, yani ben herşeye sil baştan başlamışım gibi sanki hiçbir tedavi uygulanmamış gibi
Bende senin gibiyim canm bnmde tekrarlayan düşüklerim var 5yilda 8dusuk bende birsuru tahlil yaptırmak zorunda kaldım 2kere histetrskopi 2kere hsg oldum bizde tek maasliyiz ben calismiyorum en son cgh dendi oda yapıldı negatif şuan dünya basıma yıkıldı sanki gittikçe çıkmaza giriyorum hissediyorumcanım benim doktor esra hocanın özel muayene ücreti 200 tl sgk lı muayene ücreti 120 tl imiş, biz yıllardır ankarada idik rahim filminden diğer bütün tahlilleri orda yaptırmıştım ama yıllar önce olunca burda bir işe yaramıyomuş, esra hoca rahimde polipten ötürü beni ameliyat yaptı ama sonrasında işte tekrar sperm test, rahim filmi gibi şeyleri istedi, ayrıca bir embriyolog arkadaş amh ve genetik haritasınıda yaptırıp tüp bebeğe başlayın dedi çünkü şans daha yükseliyormuş herşeyi tam yaptırınca, esra hocayla konuştuk tahlilleri getirmeden birşeye başlayamayız dedi ve rapor için iki iğneli aşılama olman lazım dedi, bizimki bilinmeyen nedenlerden her testi yapıyolar herşey normal çıkıyo zaten bundan da stres oluyorum, ortada hiçbir sebep yok ama 7 yıldır korunmuyorum çocukda yok, hakkımızda hayırlısı demekten dilimde tüy bitti, artık yoruldumda mücadeleden, birde biz yıllarca ankarada yaşayıp mersine taşındık ve maddi düzeni doğrultamadık daha, benim işe başlamam lazım, tek bir kişinin çalışmasıyla hiçbir tedaviye başlayamıyoruz
Benimde ilk evlendigimde 2 dusugum oldu ve onlarada sebep bulunamadi. Bir suru doktor gezdim. Rahim filmi falan hic bir sey cikmadi. En son tup bebege odaklanmistim hamileymisimBende senin gibiyim canm bnmde tekrarlayan düşüklerim var 5yilda 8dusuk bende birsuru tahlil yaptırmak zorunda kaldım 2kere histetrskopi 2kere hsg oldum bizde tek maasliyiz ben calismiyorum en son cgh dendi oda yapıldı negatif şuan dünya basıma yıkıldı sanki gittikçe çıkmaza giriyorum hissediyorum
Ne güzel canm darısı bana ama nerdeeeeBenimde ilk evlendigimde 2 dusugum oldu ve onlarada sebep bulunamadi. Bir suru doktor gezdim. Rahim filmi falan hic bir sey cikmadi. En son tup bebege odaklanmistim hamileymisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?