- 18 Aralık 2014
- 251
- 235
- 103
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
iyi bende canım uğraşıyoruz. bugün işe başladım. psikolojik belirtiler başladı bendeİyidir cannim sen nasilsin?
Allah saglikla kucagina aldirsin cok sevindim senin adinaiyi bende canım uğraşıyoruz. bugün işe başladım. psikolojik belirtiler başladı bende
inşallah canm rabbim isteyen herkese nasip etsin. pazartesi kese için gidicem doktoraAllah saglikla kucagina aldirsin cok sevindim senin adina
Heyecanlı bekleyiş amin canim insallah yaşarız bizde buarada sen adanada mi yaşıyorsunuz biz bir toplanan diyoruz eğer adanada isen sende gelinşallah canm rabbim isteyen herkese nasip etsin. pazartesi kese için gidicem doktora
malesef bayramın 2. günü adanadan niğdeye geldimHeyecanlı bekleyiş amin canim insallah yaşarız bizde buarada sen adanada mi yaşıyorsunuz biz bir toplanan diyoruz eğer adanada isen sende gel
Insallah bi dahaki görüşmeye canimmalesef bayramın 2. günü adanadan niğdeye geldim
Masallah canim gobusunde kocaman olsun insallah :) keskem toplanmada sende olaydin, kismet artikiyi bende canım uğraşıyoruz. bugün işe başladım. psikolojik belirtiler başladı bende
Gunaydin canim nasilsinGunaydin kizlar :)
Bide bugun adet oldum ondan da durgunum aslindaGunaydin canim nasilsin
Slm canim ben yem fabrikasında ziraat mühendisi yim canim sen ne mezunu sun evet bir yerde çalışırsan kafan rahatlar stresini atarsınız canimİdare eder canim, minik kedim dun barinaga gitti biraz buruk durumdayim, dun azicik agladim, az bi zamanda hemen alismisim minnosa, bide evde durmak gicik, ise guce baslamam lazim
Sen nasilsin, bide ne isinde calisiyodun ?
Canim ben guzel sanatlar grafik mezunuyum ve bu sene formasyon aldim grafik ogretmenligi icin, bu yil ders calismam lazim ama calismam gerek acil, mersini bilmedigimden is bulamiyorum, gecici bu yillik is bakcam ne olursa artikSlm canim ben yem fabrikasında ziraat mühendisi yim canim sen ne mezunu sun evet bir yerde çalışırsan kafan rahatlar stresini atarsınız canim
günaydın canımgünaydın kızlarrrr
Gunaydin canim nasilsin kansızlık ne yaptingünaydın kızlarrrr
günaydın gülsahcım sen nasılsın nasıl gidiyorGunaydin canim nasilsin kansızlık ne yaptin
iyiyim canm sen nasılsn ? üzüm falan yiyorum canım. ilaç kullanmıyorum belki pazartesi doktor ilaç verir.Gunaydin canim nasilsin kansızlık ne yaptin
:)) çok mutlu oldum bir yerde Calisiyomusun canimG gulsahhh01 canım seninle meslektaş sayılırız bende makine mühendisiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?