- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
O zaman acil senin benim is bulmsmiz lazim :) canim bizim yspmamiz gereken hastaneye giderken stressiz gidebilmek, sanki gezmeye gidiyor gibi ve sonra gezmeden gelip gunluk islere devamBende senin gibiyim canm bnmde tekrarlayan düşüklerim var 5yilda 8dusuk bende birsuru tahlil yaptırmak zorunda kaldım 2kere histetrskopi 2kere hsg oldum bizde tek maasliyiz ben calismiyorum en son cgh dendi oda yapıldı negatif şuan dünya basıma yıkıldı sanki gittikçe çıkmaza giriyorum hissediyorum
Günaydın canim nasilsinGunaudin kizlar
Dun cok rahatsizdim canim sistit gibi bisiy olmusum bi uyumusum fazlasiyla :) simdi iyiyim cok sukur saol canim :) evde pinekliyorum :) sen nasilsinGünaydın canim nasilsin
Cok gecmis olsun canim bende işteyim calisiyorumDun cok rahatsizdim canim sistit gibi bisiy olmusum bi uyumusum fazlasiyla :) simdi iyiyim cok sukur saol canim :) evde pinekliyorum :) sen nasilsin
kolay gelsin canım teşekkür ederim :)Cok gecmis olsun canim bende işteyim calisiyorum
Ayyy cok iyi olur hemde tanismis oluruz ayarlasak bir gunkızlar ne diycem birgün burdaki arkadaşlar bir yerde buluşup tedavilerimizi sorunlarımızı dertleşmek için ayarlasak mı, başkent tüp bebek hastaları, bir anda aklıma geldi :)
Canim dur kal atislarindan sonra hamilelik belirtisi basliyomus simdi tadini cikar canim hayirlisila kucagina alirsin insallahkizlarrr 13. gun 482 ciktirabbime biblerce şükür. bu zorlukta emeklerimiz boşa çıkmadi insallah. şimdi sira kese ve kalp atislarinda ama bende hala hiç bi hamilelik belirtisi yok
ay canm benim kac gundur heyecandan ölüyorum. artik kendimi dinlemeye basladimCanim dur kal atislarindan sonra hamilelik belirtisi basliyomus simdi tadini cikar canim hayirlisila kucagina alirsin insallah
o zaman canım bayramdan sonra bir gün ayarlayalım, gelmek isteyenler bir çay içeriz mis walla, tanışır dertleşir anlatırız birbirimize manevi destek veririz :)Ayyy cok iyi olur hemde tanismis oluruz ayarlasak bir gun
maşallah maşallah canımmm :) hamilelik belirtisi herkesde aynı olmuyomuş ya sendekide farklı olacaktır :)kizlarrr 13. gun 482 ciktirabbime biblerce şükür. bu zorlukta emeklerimiz boşa çıkmadi insallah. şimdi sira kese ve kalp atislarinda ama bende hala hiç bi hamilelik belirtisi yok
Yok canim insallah kalbini ve keseyi görürsün hic kendini dinleme benim arkadasin hic bulantisi falan olmamis oyuzden strese girme canimay canm benim kac gundur heyecandan ölüyorum. artik kendimi dinlemeye basladim
Aynen ama hafta sonu olsun cumartesi gibi hem.birbirimizi motive ederiz mukemmel oluro zaman canım bayramdan sonra bir gün ayarlayalım, gelmek isteyenler bir çay içeriz mis walla, tanışır dertleşir anlatırız birbirimize manevi destek veririz :)
KIZLAAAAAARRRRRR :)
herkese daha uygun olur sanırım :) şu yazımızı bi okusalar, gerçi lu aralar bayram telaşı olanlar girmeyenler vardır, yapalım gülşahcım :)Aynen ama hafta sonu olsun cumartesi gibi hem.birbirimizi motive ederiz mukemmel olur
İnşallah çok rahat bi gebelik gecirmesin canm bos ver kendini dinlemeyi bebis ben burdayim dio hatta şuan yazarken paşa yazasim geldi paşa mi gelio kiay canm benim kac gundur heyecandan ölüyorum. artik kendimi dinlemeye basladim
benim icimdende kiz gibi geliyo hayirlisi olsun. hiç önemli degil bizim içinİnşallah çok rahat bi gebelik gecirmesin canm bos ver kendini dinlemeyi bebis ben burdayim dio hatta şuan yazarken paşa yazasim geldi paşa mi gelio ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?