Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Sevim31 kullanıcı adlı arkadaş seninle aynı durumdayız.ne yaptın acaba?hasarlı tüpün alındı mı?lütfen cevap ver nolur.hangi aşamalardan geçtin cevabını bekliyorum

Kizlarrrrrr bulusuyo muyuz, bu cumartesi yapsak olmaz mi? Haftaya cumartesi annem geliyor ve bu cumartesi bulussak tanissak ne guzel olur, hadi nolur organizasyonu yapalim

Merhaba kizlar
3-4 haftadir giremedim kulübe. Ameliyatimi oldum, normal yoldan kalmayi denemek icin bir ay daha bekleyecegim. Dr um 6 ay 1 yil tup bebek yapmam dedi once normal denenecekmis
Bu arada ameliyatimi Bülent hoca yapti. Ameliyati sonrasinda izletti filmlerde tupler acik gorunuyordu ama tupler sacma yerlere baglanmis, bi suru yapisikliklar. Hepsini toparladi rahmin seklini degistirdi. Gayet memnun kaldim ameliyat ve sonraki surecten de, mersindeki ameliyatimin kalitesinin ne kadar dusuk oldugunu gormus oldum.
Bu arada antepe atandim ogretmen olarak ama haftasonlari Mersin e geleceğim eger ders saatime uyarsa bulusma ben de katilmak isterim :)
Hamile kalmis olan arkadaslari tebrik eder, biraz daha bekleme durumunda kalan kader arkadaslarima da pozitif pozitif duygular dilerim.

Merhaba aynı şeyleri bende yaşayacağım ufukta bir ameliyat var.acaba ameliyatın ne kadara maloldu bilgilndirirsen sevinirim

Canim gecmis olsun, ogretmenliginde hayirli olsun :) insallah hersey olumlu olumlu gider, bransin ne idi bu arada, insallah seneye bende ogretmen olacagim, haftasonu bulusalim diyoruz insallah denk gelirsin canim super olur

Canim benim cok gecmis olsun insallah emeklerin bosa cikmaz hiç tup bebek yapmadan normal hamile kalirsin

Kizlarrrrrr bulusuyo muyuz, bu cumartesi yapsak olmaz mi? Haftaya cumartesi annem geliyor ve bu cumartesi bulussak tanissak ne guzel olur, hadi nolur organizasyonu yapalim
Canim bana bu hafta çok zor eve temizlik gelecek yarın benim dogum gunun kutlanacak ailesi bize gelecek hazırlık yapmam lazım ne olur haftaya olsun

Günaydın kizlar dün esimin sonuclarini doktora gösterdik insallah bi aksilik olmazsa bu ay tüp bebege baslayacagiz ben doktoru arayacağım bana dua edin ne olur

Günaydın kizlar dün esimin sonuclarini doktora gösterdik insallah bi aksilik olmazsa bu ay tüp bebege baslayacagiz ben doktoru arayacağım bana dua edin ne olur
canım benim inşallah herşey gönlünce olur, Allahım istediğini verir sana inşallah, dualarım seninle, canım inşallah annem burda olsada haftaya cumartesi bi ayar çekeriz, annem haftaya cumartesimi bende olucak ben mi gidip alıcam daha belli değil madem bu cumartesi olmaz haftaya bakalım duruma ki eğer haftaya da olmaz ise bi dahaki haftaya kesin yaparız ama inşallah en kısa zamanda buluşacağız :)

Ay canım benim cok tesekkur ederim anlayışın için yarın yeni kadın gelecek onu tek bırakmam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…