Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Insallah canim ya şimdi hastaneden aradilar kan vermiştim değerlerimiz normal istediğimiz gibi dedi canim insallah iyi olur canim moralim cok bozuldu insallah diğerleri buyur ya

kızlar nasıl gidiyor
(Her yere yazdım burayada yazim :))
Bende hersey yolunda.
Diğer tüp bebek denemelerimde oldugu gbi bu denememdede dayanamayıp yine testi erken yaptım :) 9.gün beta hcg 19.04 cıktı. Hastaneyi aradım. hemşireler erken yapmışşın ama gebesin dediler. sevinçten göz yaşları tabi =))) perşembe testi tekrarlıcam inşallah katlar..

ayyyyy hadi maşallah inşallah canımmmm, hayırlısı herşeyin hep güzel olsun :)

amamına
ay gözün aydın Allah tamamına erdirsin.darısıda bizlerin başına

Canim gozunaydin insallah sağ salim kucagina alirsin canim cok mutlu oldum senin adına darısı bize canim

amamına
ay gözün aydın Allah tamamına erdirsin.darısıda bizlerin başına

Canim gozunaydin insallah sağ salim kucagina alirsin canim cok mutlu oldum senin adına darısı bize canim
Sagolun kizlar tesekkur ederim darisi sizlerin basina. Insallah degerim katlarda. Inanin ilk defa bi tup denememi bu kadar rahat gecirdim. Surekli bedenime komut verdim. Kuzenim kisisel gelisim uzmani, rahmimle konusmam gerektigini solemisti. Belki size sacma gelicek ama inanin yaptim. Rabbim beni dunyaya uremem icin getirdi bu bebege sahip cikicaksin onun tutunmasina yardimci olacaksin dedim. Elimi rahmimin ustune koyup konustum kendimle. Olacak dedim. 2 leri 5.25 leri en fazla 11 nokta kusur gormustum ve kanamam baslamisti. Negatifler... kimyasal gebelikler... yasadim. Daha bu sonuc icinde erken ama yinede rabbime sukur ediyorum. Inanin Allah kimsenin evini evlatsiz birakmasin die surekli herkese dua ediyorum.Umuyorum sizler icinde guzel seyler olacak.. Kucaklarimiz pudra kokulu meleklerle dolsun

Amin canim ben ona inanıyorum canim diyorum zaten bebek kondu kan sonra hep konuşacağım onunla kalması için tutunmasi için inanıyorum

Günaydın kizlar ben hastanede yim sıra bekliyorum insallah hersey yolundadir çok korkuyorum kotu bişeyler söyleyecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…