- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.121
Insallah canim ya şimdi hastaneden aradilar kan vermiştim değerlerimiz normal istediğimiz gibi dedi canim insallah iyi olur canim moralim cok bozuldu insallah diğerleri buyur yacanım benim canını sıkma bak ne zorluklar geçiriyoruz neler yaşıyoruz, iyi düşün inşallah iyi olacak, ayrıca hiç olmasaydı yani en kötüsünüde düşün, ben zamanında çok taktım çok sıktım ve evliliğime yansıdı psikologluk oldum çok şükür atlattım kendime kızdım, bu aşamalarda çok rahat olmamız lazım inşallah Allahtan herşey en güzeli olacak
inşallah canım inşallahhhhh Allahım hepimizin yüzünü güldürsünInsallah canim ya şimdi hastaneden aradilar kan vermiştim değerlerimiz normal istediğimiz gibi dedi canim insallah iyi olur canim moralim cok bozuldu insallah diğerleri buyur ya
Amin canim beniminşallah canım inşallahhhhh Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
(Her yere yazdım burayada yazim :))kızlar nasıl gidiyor
ayyyyy hadi maşallah inşallah canımmmm, hayırlısı herşeyin hep güzel olsun :)(Her yere yazdım burayada yazim :))
Bende hersey yolunda.
Diğer tüp bebek denemelerimde oldugu gbi bu denememdede dayanamayıp yine testi erken yaptım :) 9.gün beta hcg 19.04 cıktı. Hastaneyi aradım. hemşireler erken yapmışşın ama gebesin dediler. sevinçten göz yaşları tabi =))) perşembe testi tekrarlıcam inşallah katlar..
Saol canım teşekkür ederim darısı sana başkasına isteyen herkese olsun inşallah.ayyyyy hadi maşallah inşallah canımmmm, hayırlısı herşeyin hep güzel olsun :)
inşallah canım amiiiiinnnnSaol canım teşekkür ederim darısı sana başkasına isteyen herkese olsun inşallah.
amamına(Her yere yazdım burayada yazim :))
Bende hersey yolunda.
Diğer tüp bebek denemelerimde oldugu gbi bu denememdede dayanamayıp yine testi erken yaptım :) 9.gün beta hcg 19.04 cıktı. Hastaneyi aradım. hemşireler erken yapmışşın ama gebesin dediler. sevinçten göz yaşları tabi =))) perşembe testi tekrarlıcam inşallah katlar..
Ayyyy hadi hayirlisi canimmm :)kızlar bu arada bende yarın tedaviye başlıyorum.çok heyecanlıyım .
Canim gozunaydin insallah sağ salim kucagina alirsin canim cok mutlu oldum senin adına darısı bize canim(Her yere yazdım burayada yazim :))
Bende hersey yolunda.
Hayırlı olsun canım inşallah bu tedaviyle bebisine kavuşur sun canim bende yarina kontrole gidiyorum saat kaçta gidiyosunkızlar bu arada bende yarın tedaviye başlıyorum.çok heyecanlıyım .
amamına
ay gözün aydın Allah tamamına erdirsin.darısıda bizlerin başına
Sagolun kizlar tesekkur ederim darisi sizlerin basina. Insallah degerim katlarda. Inanin ilk defa bi tup denememi bu kadar rahat gecirdim. Surekli bedenime komut verdim. Kuzenim kisisel gelisim uzmani, rahmimle konusmam gerektigini solemisti. Belki size sacma gelicek ama inanin yaptim. Rabbim beni dunyaya uremem icin getirdi bu bebege sahip cikicaksin onun tutunmasina yardimci olacaksin dedim. Elimi rahmimin ustune koyup konustum kendimle. Olacak dedim. 2 leri 5.25 leri en fazla 11 nokta kusur gormustum ve kanamam baslamisti. Negatifler... kimyasal gebelikler... yasadim. Daha bu sonuc icinde erken ama yinede rabbime sukur ediyorum. Inanin Allah kimsenin evini evlatsiz birakmasin die surekli herkese dua ediyorum.Umuyorum sizler icinde guzel seyler olacak.. Kucaklarimiz pudra kokulu meleklerle dolsunCanim gozunaydin insallah sağ salim kucagina alirsin canim cok mutlu oldum senin adına darısı bize canim
Amin canim ben ona inanıyorum canim diyorum zaten bebek kondu kan sonra hep konuşacağım onunla kalması için tutunmasi için inanıyorumSagolun kizlar tesekkur ederim darisi sizlerin basina. Insallah degerim katlarda. Inanin ilk defa bi tup denememi bu kadar rahat gecirdim. Surekli bedenime komut verdim. Kuzenim kisisel gelisim uzmani, rahmimle konusmam gerektigini solemisti. Belki size sacma gelicek ama inanin yaptim. Rabbim beni dunyaya uremem icin getirdi bu bebege sahip cikicaksin onun tutunmasina yardimci olacaksin dedim. Elimi rahmimin ustune koyup konustum kendimle. Olacak dedim. 2 leri 5.25 leri en fazla 11 nokta kusur gormustum ve kanamam baslamisti. Negatifler... kimyasal gebelikler... yasadim. Daha bu sonuc icinde erken ama yinede rabbime sukur ediyorum. Inanin Allah kimsenin evini evlatsiz birakmasin die surekli herkese dua ediyorum.Umuyorum sizler icinde guzel seyler olacak.. Kucaklarimiz pudra kokulu meleklerle dolsun
saat 10,30 da randevumuzHayırlı olsun canım inşallah bu tedaviyle bebisine kavuşur sun canim bende yarina kontrole gidiyorum saat kaçta gidiyosun
teşekkür ederimAyyyy hadi hayirlisi canimmm :)
Canim gunaydin bende seni baskentte sandım bende 10.30 da gideceğim insallah hersey yolunda gider canimsaat 10,30 da randevumuz
Gunaydin canim. Nerde tedavi goruyodun? Hersey yolundadir umarim senin icin, bol sans...Günaydın kizlar ben hastanede yim sıra bekliyorum insallah hersey yolundadir çok korkuyorum kotu bişeyler söyleyecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?