Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

O igneler bebegin tutunmasi icindir. Bseycik olmaz gozunde buyutme bussuru diyipte. Sen bugun cok stres olmussun bence kendini mutlu et sıkıntıya girme boyle daha basindayiz herseyin sabirli olacaz. Olacazki muradimizda olsun
Bugun ağlayıp durdum canim moralim cok bozuk tu insallah baska tedaviye gerek kalmaz canim bu ay sonunda hamile kalırım

Canim o 500 milyonun oynamasi bile yararlidir bizim icin, mersinde yeniyim tahlillerden sonra igne kismina gelince arastircam saolasin

Spermiyogramida kabul etmedi canim esra hoca 5 yil felan oncesi olunca, esimin ozel sektor olunca izin alma sorunu olacagindan hepsini ayni gun yaparlar insallah, insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize

Spermiyogramida kabul etmedi canim esra hoca 5 yil felan oncesi olunca, esimin ozel sektor olunca izin alma sorunu olacagindan hepsini ayni gun yaparlar insallah, insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize
Ben yeni sanmıştım canim ozaman tabiki yaptiracak sen tahlil yaptırdıgınızda oda test yapar canim insallah ilk tedavinle bebisine kavusursun canim

Ben yeni sanmıştım canim ozaman tabiki yaptiracak sen tahlil yaptırdıgınızda oda test yapar canim insallah ilk tedavinle bebisine kavusursun canim
Ayyy insallah ccanimm, ben tup bebege gelene kadar herseyi yaptirmis ama hic bir sey bulunmamis biriyim, yani butun tahliller hep normal sorunsuz cikiyo, rahim filmi bile iyi

Cok tan bırakmam lazım canım bebegin için esin inde sperm lerini etkiliyo canim artık bırak canim zararının vücuttan atılması 6 ay mis canim oyle okumustum
Daha once biraktim 1,5 yil icmedik esimmle sonra geri basladik stresten, biraktiginda 1 haftada temizleniyosun, sadece cigerlerdekiler zaman aliyo

Ayyy insallah ccanimm, ben tup bebege gelene kadar herseyi yaptirmis ama hic bir sey bulunmamis biriyim, yani butun tahliller hep normal sorunsuz cikiyo, rahim filmi bile iyi
Sebepsiz yani bana bir doktor sebepsiz yoktur doktorların görmediği bisey vardır dedi canim insallah sizde bisey yoktur canim

Sebepsiz yani bana bir doktor sebepsiz yoktur doktorların görmediği bisey vardır dedi canim insallah sizde bisey yoktur canim
Canim valla sebepsiz, butun tahliller temiz cikiyo, esimin spermleri normal cikiyo, rahim filmi tupler acik sadece doktor daha once dedigi yumurtalarin guzel oluyo buyuyo catlatcaz onlari, adetim bile sekmiyo

Canim valla sebepsiz, butun tahliller temiz cikiyo, esimin spermleri normal cikiyo, rahim filmi tupler acik sadece doktor daha once dedigi yumurtalarin guzel oluyo buyuyo catlatcaz onlari, adetim bile sekmiyo
Ee cok iyi eğer ikimizdede bisey yoksa bebegin hemen tutunur sana canim insallah en yakin zamanda hamileyim dersin canim

Yasa gore iki koyuyolarmis canim, 35 ustu olunca bana kesin iki de saglikli olsun tutunsunda tek cift valla farketmez canim insallah yuzumuz guler
Çift olunca tutunma oranı artıyormuş canim oyuzden çift istedim kismet bakalim bebeğim saglikli olsunda annesine tütünün hiç önemli değil canim benim cumartesi toplayacak lar çok heyecanlıyim

Gunaydin kizlar. Bugun test gunumdu sonucum 28 cikti. Sanirim yine kimyasal gebelik geciriyorum. Hemsireleri aradim onlar kimyasal demek icin erken dediler ama bakalim kismet artik. Bunada sukur en azindan tutuyo die sevinebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…