- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.161
Bugun ağlayıp durdum canim moralim cok bozuk tu insallah baska tedaviye gerek kalmaz canim bu ay sonunda hamile kalırımO igneler bebegin tutunmasi icindir. Bseycik olmaz gozunde buyutme bussuru diyipte. Sen bugun cok stres olmussun bence kendini mutlu et sıkıntıya girme boyle daha basindayiz herseyin sabirli olacaz. Olacazki muradimizda olsun
Canim o 500 milyonun oynamasi bile yararlidir bizim icin, mersinde yeniyim tahlillerden sonra igne kismina gelince arastircam saolasinAslinda rapor cok onemli deil. Ucretde 500 milyon oynuyo arasinda. Bide ilacin tanesi 250 yken 100 lirayami ne geliyodu yanlis hatirlamiyosam. Oda muhim deil. Ecza deposu bulursan ordan hesapli aliyomussun die duydum. Ki alanda cok var oyle. (Mersinde bi arkadasim oyle aldi) Bizde problem esimden kaynakli olunca hic bi sart istemeden direk raporumuzu hazirlamislardi. Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah gonlunce olur
Spermiyogramida kabul etmedi canim esra hoca 5 yil felan oncesi olunca, esimin ozel sektor olunca izin alma sorunu olacagindan hepsini ayni gun yaparlar insallah, insallah hepimiz kavusuruz bebislerimizeHepsini aynı gün yaptırabilirsiniz canım bizde oyle yaptik tek hsg öyle olmaz onuda 6-8 gün sonra yaptiriyosun zaten sen adeti gideceğin için esin spermiyogram yaptırır hatta daha önce yaptirdiysa onuda kabul ediyolar canim smear kontrole gittiğinde akıntıdan aliyolar canim başlayınca hepsi oluyo allah önünüzu açık etsin canim insallah bu tedaviyle bebegine kavuşacak sin
İnsallaaaaaahhhhBugun ağlayıp durdum canim moralim cok bozuk tu insallah baska tedaviye gerek kalmaz canim bu ay sonunda hamile kalırım
Ben yeni sanmıştım canim ozaman tabiki yaptiracak sen tahlil yaptırdıgınızda oda test yapar canim insallah ilk tedavinle bebisine kavusursun canimSpermiyogramida kabul etmedi canim esra hoca 5 yil felan oncesi olunca, esimin ozel sektor olunca izin alma sorunu olacagindan hepsini ayni gun yaparlar insallah, insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize
Cok tan bırakmam lazım canım bebegin için esin inde sperm lerini etkiliyo canim artık bırak canim zararının vücuttan atılması 6 ay mis canim oyle okumustumKizlar tek kotu aliskanligim sigarabu ay sonu birakcaz insallah esimle, dua edinde birakabileyim
Ayyy insallah ccanimm, ben tup bebege gelene kadar herseyi yaptirmis ama hic bir sey bulunmamis biriyim, yani butun tahliller hep normal sorunsuz cikiyo, rahim filmi bile iyiBen yeni sanmıştım canim ozaman tabiki yaptiracak sen tahlil yaptırdıgınızda oda test yapar canim insallah ilk tedavinle bebisine kavusursun canim
Daha once biraktim 1,5 yil icmedik esimmle sonra geri basladik stresten, biraktiginda 1 haftada temizleniyosun, sadece cigerlerdekiler zaman aliyoCok tan bırakmam lazım canım bebegin için esin inde sperm lerini etkiliyo canim artık bırak canim zararının vücuttan atılması 6 ay mis canim oyle okumustum
Sebepsiz yani bana bir doktor sebepsiz yoktur doktorların görmediği bisey vardır dedi canim insallah sizde bisey yoktur canimAyyy insallah ccanimm, ben tup bebege gelene kadar herseyi yaptirmis ama hic bir sey bulunmamis biriyim, yani butun tahliller hep normal sorunsuz cikiyo, rahim filmi bile iyi
Insallah hemen bırakabilirsiniz ben hiç içmeden esimde kullanmıyor çok şükürDaha once biraktim 1,5 yil icmedik esimmle sonra geri basladik stresten, biraktiginda 1 haftada temizleniyosun, sadece cigerlerdekiler zaman aliyo
Canim valla sebepsiz, butun tahliller temiz cikiyo, esimin spermleri normal cikiyo, rahim filmi tupler acik sadece doktor daha once dedigi yumurtalarin guzel oluyo buyuyo catlatcaz onlari, adetim bile sekmiyoSebepsiz yani bana bir doktor sebepsiz yoktur doktorların görmediği bisey vardır dedi canim insallah sizde bisey yoktur canim
Ee cok iyi eğer ikimizdede bisey yoksa bebegin hemen tutunur sana canim insallah en yakin zamanda hamileyim dersin canimCanim valla sebepsiz, butun tahliller temiz cikiyo, esimin spermleri normal cikiyo, rahim filmi tupler acik sadece doktor daha once dedigi yumurtalarin guzel oluyo buyuyo catlatcaz onlari, adetim bile sekmiyo
İnsalllah canimmm :) artik yas 36 cok istiyorum, haaa bide yastan ikiz olma ihtimmali var olursa hayirlisiEe cok iyi eğer ikimizdede bisey yoksa bebegin hemen tutunur sana canim insallah en yakin zamanda hamileyim dersin canim
Insallah ikiz olur canim benim bende çok istiyorum ama galiba bana iki tane koymazlarİnsalllah canimmm :) artik yas 36 cok istiyorum, haaa bide yastan ikiz olma ihtimmali var olursa hayirlisi
Yasa gore iki koyuyolarmis canim, 35 ustu olunca bana kesin iki de saglikli olsun tutunsunda tek cift valla farketmez canim insallah yuzumuz gulerInsallah ikiz olur canim benim bende çok istiyorum ama galiba bana iki tane koymazlar
Çift olunca tutunma oranı artıyormuş canim oyuzden çift istedim kismet bakalim bebeğim saglikli olsunda annesine tütünün hiç önemli değil canim benim cumartesi toplayacak lar çok heyecanlıyimYasa gore iki koyuyolarmis canim, 35 ustu olunca bana kesin iki de saglikli olsun tutunsunda tek cift valla farketmez canim insallah yuzumuz guler
Hadi insallah canimÇift olunca tutunma oranı artıyormuş canim oyuzden çift istedim kismet bakalim bebeğim saglikli olsunda annesine tütünün hiç önemli değil canim benim cumartesi toplayacak lar çok heyecanlıyim
Sonuna kadar sabir canimGunaydin kizlar. Bugun test gunumdu sonucum 28 cikti. Sanirim yine kimyasal gebelik geciriyorum. Hemsireleri aradim onlar kimyasal demek icin erken dediler ama bakalim kismet artik. Bunada sukur en azindan tutuyo die sevinebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?