- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.141
Başkent hastanesinde canim simdi kan verdim sonuc bekliyorum canim ona göre iğne verecekmiş bide az yumurta varmis galiba canim cok sıkkın yaGunaydin canim. Nerde tedavi goruyodun? Hersey yolundadir umarim senin icin, bol sans...
canım benim stres yapma inşallah herşey güzel olacak, hadi hayırlısıGünaydın kizlar ben hastanede yim sıra bekliyorum insallah hersey yolundadir çok korkuyorum kotu bişeyler söyleyecek diye
Kan verdim canim sonuc bekliyorum ona göre iğne verecekmiş galiba yumurta azmis onada canim sıkkın canimcanım benim stres yapma inşallah herşey güzel olacak, hadi hayırlısı
hiç olmamasından yada daha büyük sorun olmasından iyi olarak gör canım, bizler mecburen kötünün iyisini düşünmek zorundayız ve inanmalıyız, inşallah vereceği iğnelerle herşey düzelecek ve bebişine kavuşacaksın, Allah görüyor bu çabalarımızı acımızı, o güzel gün birgün gelecek, inanıyorum :)Kan verdim canim sonuc bekliyorum ona göre iğne verecekmiş galiba yumurta azmis onada canim sıkkın canim
canım kaliteli olsunda bosver sayısını. Geçen bi yerde okudum yada izlemişte olabilirim tam hatırlamıyorum ama bak adamın hiç spermi yokmuş ameliyatla 1 tane canlı bulup almışlar kadından da aldıkları tek bi yumurtayla döllendirip transfer etmişler ve tutmuş. Herşey rabbımden olacaksa az yumurtaylada olur çok yumurtaylada hiç sıkma canını.Kan verdim canim sonuc bekliyorum ona göre iğne verecekmiş galiba yumurta azmis onada canim sıkkın canim
Harikasin canim cok dogru, olacaksa son kalanlada olur sadece sabirli olmak lazim ve umitsezlismemeliyiz, insallah hepimiz mukafatini aliriz amiiinnncanım kaliteli olsunda bosver sayısını. Geçen bi yerde okudum yada izlemişte olabilirim tam hatırlamıyorum ama bak adamın hiç spermi yokmuş ameliyatla 1 tane canlı bulup almışlar kadından da aldıkları tek bi yumurtayla döllendirip transfer etmişler ve tutmuş. Herşey rabbımden olacaksa az yumurtaylada olur çok yumurtaylada hiç sıkma canını.
Demek ki kasim senin icin hayirli olacak canim. Sagliksiz olupta simdi baslayip negatifi gormektense... Geç olsun kasım olsun Bseycik olmaz bi aydan iki aydan.kızlar az önce hastaneyi aradım, tahliller için ben kasıma kaldım yaaaadetten sonra gitmem gerekiyormuş kısmette kasım varsa ne yapalım bekleriz artık hayırlısı
merhaba bugün heyecandan herşeyi döktüm.ama herşey yolunda gonal-f verdi doktorum bu sefer . doktorumada sirayet etti heyecanım. umarım seninde herşey yolunda gitmiştir.Canim gunaydin bende seni baskentte sandım bende 10.30 da gideceğim insallah hersey yolunda gider canim
Insallah canim kismet bakalim cumartesi toplanacak çarşamba yada cuma transfer edilecekmis cumartesi toplandık sonra yine birsürü igne verdi jel yazmışlar sanırım transferde sonrada verecekler bugün çok moralsizim dokunsan ağlayacak gibiyimcanım kaliteli olsunda bosver sayısını. Geçen bi yerde okudum yada izlemişte olabilirim tam hatırlamıyorum ama bak adamın hiç spermi yokmuş ameliyatla 1 tane canlı bulup almışlar kadından da aldıkları tek bi yumurtayla döllendirip transfer etmişler ve tutmuş. Herşey rabbımden olacaksa az yumurtaylada olur çok yumurtaylada hiç sıkma canını.
Amin canim allah emeklerimizi bosa cikarmasin canimHarikasin canim cok dogru, olacaksa son kalanlada olur sadece sabirli olmak lazim ve umitsezlismemeliyiz, insallah hepimiz mukafatini aliriz amiiinnn
Kan tahlili yaptiracaksin demi hsg cektirdinmi canim hepsini istiyolar bide raporlumu yaptiracaksin canim insallah Kasım sana ugurlu gelir canimkızlar az önce hastaneyi aradım, tahliller için ben kasıma kaldım yaaaadetten sonra gitmem gerekiyormuş kısmette kasım varsa ne yapalım bekleriz artık hayırlısı
Tedavin hayirli olsun canim insallah bu ay ugurlu gelir sanada banada ben ekim doğumluyum insallah ekimde de hamile kalırımmerhaba bugün heyecandan herşeyi döktüm.ama herşey yolunda gonal-f verdi doktorum bu sefer . doktorumada sirayet etti heyecanım. umarım seninde herşey yolunda gitmiştir.
inşaallah tatlım. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin.Tedavin hayirli olsun canim insallah bu ay ugurlu gelir sanada banada ben ekim doğumluyum insallah ekimde de hamile kalırım
canını hiç sıkma önemli olan kaliteli olması bugün doktorumda dedi 3 olmuş 10 olmuş boşver önemli olan kaliteli olmasıBaşkent hastanesinde canim simdi kan verdim sonuc bekliyorum canim ona göre iğne verecekmiş bide az yumurta varmis galiba canim cok sıkkın ya
tam kan sayımı, smear testi, hsg ve ahm tahlilleri ve ayrıca eşimde spermiyogram yaptırcak, adanaya git gel zor olduğundan eşimin işten bir kere aldığı izinle hepsini halletmemiz lazımKan tahlili yaptiracaksin demi hsg cektirdinmi canim hepsini istiyolar bide raporlumu yaptiracaksin canim insallah Kasım sana ugurlu gelir canim
kesinlikle öle canım doğru diyosun ama rapor çıkartmak içinde çabalayacağım, şimdi ben ankarada uzun yıllar tedavi görüp tüp bebek aşamasına geldimki hiç neden bulunmamasına rağmen, ankaradaki olan yapılan herşey yok sayılıyor şu an malesef ve rapor için bi takım şartlar gerekiyor, bu şartlardan biri iki iğneli aşılama yaptırmak, yaş tutuyo evlilik yılı tutuyo ama yıllar önce yapılan 5 ilaçlı aşılama yok sayılıyoki zaten elimde kanıt yok, her geçen zamanda ister istemez geriyor ya yapacak birşey yok hayırlısıDemek ki kasim senin icin hayirli olacak canim. Sagliksiz olupta simdi baslayip negatifi gormektense... Geç olsun kasım olsun Bseycik olmaz bi aydan iki aydan.
Aslinda rapor cok onemli deil. Ucretde 500 milyon oynuyo arasinda. Bide ilacin tanesi 250 yken 100 lirayami ne geliyodu yanlis hatirlamiyosam. Oda muhim deil. Ecza deposu bulursan ordan hesapli aliyomussun die duydum. Ki alanda cok var oyle. (Mersinde bi arkadasim oyle aldi) Bizde problem esimden kaynakli olunca hic bi sart istemeden direk raporumuzu hazirlamislardi. Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah gonlunce olurkesinlikle öle canım doğru diyosun ama rapor çıkartmak içinde çabalayacağım, şimdi ben ankarada uzun yıllar tedavi görüp tüp bebek aşamasına geldimki hiç neden bulunmamasına rağmen, ankaradaki olan yapılan herşey yok sayılıyor şu an malesef ve rapor için bi takım şartlar gerekiyor, bu şartlardan biri iki iğneli aşılama yaptırmak, yaş tutuyo evlilik yılı tutuyo ama yıllar önce yapılan 5 ilaçlı aşılama yok sayılıyoki zaten elimde kanıt yok, her geçen zamanda ister istemez geriyor ya yapacak birşey yok hayırlısı
O igneler bebegin tutunmasi icindir. Bseycik olmaz gozunde buyutme bussuru diyipte. Sen bugun cok stres olmussun bence kendini mutlu et sıkıntıya girme boyle daha basindayiz herseyin sabirli olacaz. Olacazki muradimizda olsunInsallah canim kismet bakalim cumartesi toplanacak çarşamba yada cuma transfer edilecekmis cumartesi toplandık sonra yine birsürü igne verdi jel yazmışlar sanırım transferde sonrada verecekler bugün çok moralsizim dokunsan ağlayacak gibiyim
Hepsini aynı gün yaptırabilirsiniz canım bizde oyle yaptik tek hsg öyle olmaz onuda 6-8 gün sonra yaptiriyosun zaten sen adeti gideceğin için esin spermiyogram yaptırır hatta daha önce yaptirdiysa onuda kabul ediyolar canim smear kontrole gittiğinde akıntıdan aliyolar canim başlayınca hepsi oluyo allah önünüzu açık etsin canim insallah bu tedaviyle bebegine kavuşacak sintam kan sayımı, smear testi, hsg ve ahm tahlilleri ve ayrıca eşimde spermiyogram yaptırcak, adanaya git gel zor olduğundan eşimin işten bir kere aldığı izinle hepsini halletmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?