Doktorum Ahmet Bey ve Gökhan Beydi.ilgilerinden memnun kaldım ama hep eksik kalan bir şey var dı sanki.özel olduğu için tahlilleri dışarda yaptırıp sonuçlarını göstermeye gitmek masraflı ve eziyetli oluyordu.ücret olarak ta seyhan başkent daha hesaplı ve tüm tahliller orda yaptırıyorsun gel git olmuyor.ilki niye tutmadı Allah bilir.Her şey yolunda diyordu doktor.Ama bende hiç su içme alışkalığı yok bu bir varsayım olabilir ama bebişlerimi sulamayı ihmal etmiş olabilirim.2.de daha dikkatli olacağım
darkincığım haklısın bende çoğu zaman takip etmekte zorlanıyorum....ama bazen ne olur mesela bir arkadaş açmış konuyu bizde cvp veriyoruz...konu konuyu açıyor...o birşey soruyor ben birşey soruyorum..o zaman ne oluyor bu sefer bu konudan devam ettirmiş oluyoruz konuşmalarımızı....aslında olmaması gereken birşey ama elde olmadan herhalde...
bende bazen yazıyorum cevap ama en iyisi o sayfaya bu konunun olduğu linki yazıp arkadaşım biz burdan bu konuyu konuşuyoruz haydi sende gel demek.
Mesela önceki konunun linkini yaz buraya.ben bulamadım.Konularda aslında güncelken geride kalıyorlar.
benim hatırladığım 2 tane zaten böyle konu var.Biri adanada tedavi görenler.Diğeri başkentte tedavi görenler.Bir de bu konu etti 3.
İlerde biri kilitlenir sonra üzülürsünüz diye diyorum.a.s.
:uhm: ya kızlar bişiy sorcaaaam. perşembeden beri bende kahverengi akıntı var ve adetime bir hafta kala başladı.bu ne şimdi.benimki asla erken gelmezdi hatta 1-2 gün gecikirdi ama böylesi ilk defa oluyorrrrr. hiç ağrım da yok biraz göbüşüm şiş. Bu adetse bile benim için normal değil.bi terslik var. kafamçokkarıştı
yeşbücüm mikrop mu var diyosun ay bak şimdi nerden çıktı bu.ben de sıvıdan şüpheleniyorum zaten.ben pazartesi bi gidiyim bari...
dur dur panik yapma... ne mikrobu...benide korkuttun şimdi...ben sana sadece benim başıma gelenlerden bahsettim o kadar...sen bence üşütmüşsün...kendini sıcak tut...pzt doktorada sorarsın...
ne bileyim antibiyotik deyince.mikrop da olabilir canım bakalım.okuldaki lavabolar pek temiz olmuyo.zaten hep içimde bir korku....pzt bekliycem mecburen.hem o zamana kadar adet olurum eğer sebep oysa.teşekkürler kızlaaarrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?