Adana'da yaşayan hamileler:)

aaa ben bunu bilmiyordum 2013 de genel anestezi 750 tl spinal 1500tl idi şimdi durum nasıl hiç bilmiyorum, doğuma benim 4,5 ay var sormadım da daha ama aklıma takıldı şimdi.
Ben yeni sordum hastaneyi aradım doktorunuz kim dedi ona göre fiyat veriyorlarmış sezaryen normal doğum farketmiyor

inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişlerini. nekadarmış doğum ücreti ayrıca kuvez için ücret alıyorlar mı sordun mu?
Sağol canm inşallah. Benim doktorumun doğum ücreti 2 bin tl imiş. Doçent olduğu için zaten muayene ücretide diğer doktorlardan fazla. Kuvöz için extra ücret alındığını sanmıyorum çünkü devlet karşılıyor

MAŞALLAH kuzularına:) ben de arayayım merak ettim peki genel veya spinal fark ediyor mu?
Bana anestezi sormadılar zaten anesteziyle doğum ücreti belirlemeleri çok saçma olur çünkü o anlık gelişen bişey. Duruma göre anestezi şekli son anda değişebilir. O doktora göre fiyat canm ara bence ara yinede emin ol ama rıza bey daha uygundur

Kızlar selam aradım doktoru Rıza bey de doğum 1750 tlymiş, anestezi türüne göre değişmiyormuş, ben 2013 de çok korkmuştum ısrarla genel istemiştim , acaba şimdi spinal olsam mı? Annem spinal ile menüsküs ameliyatı oldu Medlına da hiç ameliyata girmemiş gibi çıkmıştı maşallah ben genel anesteziden çıkarken baya ağlamıştım

Ben spinal olmuştum ama doğum anını hiç hatırlamıyorum sanki genel yapılmış gibiydi korkudan bayıldım galiba

Ben spinal olmuştum ama doğum anını hiç hatırlamıyorum sanki genel yapılmış gibiydi korkudan bayıldım galiba
Bir arkadaşımında tansiyonu çok çıkmış ve 3 doz narkozdan sonra bayılmış genel de ben toplasan 20 dak baygın kaldım narkozdan çıkarken çok ağladım kızım nerde getirin diye zaten çok stresliydim birde doğumdan yarım saat sonra hemşire gelmişti üzerimi giydirmişti ayağa kalkabilmiştim şimdi spinal olursa yatacağım 6 saat

Yarın doktoruma sorcam bakalım o ne önerecek, yarın doğum tarihide verir belki.şimdiden korkular sarmaya başladı beni

Merhaba arkadaslar,hamileliğimi ilk öğrendiğimde yazmıştım,sonra bulantılarım başladı,sayfayi kaybettim.yazamadım bi daha,herkesin hamileliği sorunsuz geçer inşallah.ben de 12.haftaya gireceğim yarın,eğer adanada kalırsam medline da dogum yapmayı düşünüyorum o yüzden doktor değişikliği yapacağım, burdan okuduğum kadarıyla ayse hanımdan memnun herkes, 2li tarama testi için gideceğim gelecek hafta, siderolites bebeğin cinsiyeti kızmış çok guzel benim kızım da kız istiyor hayirlısi artık, Allahim sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah

ayşe hanım doçent muayenesi 150 tl sorunlu gebeliklerde uzman, ben rıza beye gidiyorum memnunum 90 tl muayene ücreti, ben ilk doğumumu da medlına da yaptım rıza beydi yine çok memnun kalmıştım inşallah bu da öyle olur:) eşinin tayini ne zaman belli oluyor?

Fiyat çok yüksekmiş yaa,ben bayan doktor istediğim için ayşe hanimı düşünmüştüm,ebru tarim duydum galiba o nasıl acaba ortadoğu hastanesindeydi herhalde.
Tayinimiz mayıs 15 gibi belli olacak,bekliyoruz bakalım inşallah iyi bir yer olur ben de giderim

ebru tarım prof, başkentte idi ama kendi muayenesini açtı , ben sadece ayrıntılı ultrason için bir kez gideceğim bu perşembe randevum var 350 tl, eğer kadın doktor istiyorsan medlına de 2 tane daha kadın doktor var biri sevgi hanım diğeri sanırım nurandı adı onlarında muayene ücreti 90 tl civarıdır.

ya kızlar buarada benim karnım 6 aylık gibi oldu ve 4 kilo almışım moralim berbat birden pörtledi karnım 4 sene önce ki hamileliğimi unutmuşum 19. hafta ama 29.hafta gibi karnım :)

kızlar merhaba bende adanadayım yeni hamileyim. bir sorum olacaktı özel hastaneleri dogum fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…