- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
- Konu Sahibi siderolites
-
Selam canım, kan hapı derken ne kullanıosun? Ben coraspin kullanıyorum pıhtılaşmayı önlemek için. Onun dışında decevit ve ferrum fort kullanıyorumselam , adana da ki hamileler nasıl acaba:) doktor benim kan hapını 2 ye çıkardı mide ağrısından kıvranıyorum alışırmıyım acaba
gyno ferro sanol şuan işteyim daha yeni geçiyor ağrısı sabah 6 da içtim mahfetti beni doktora korkumdan içmesen diyemedim çünkü baya kötüymüş kan değerlerim suratımda sapsarı oldu geçen haftadan beri sanırım bebek büyüdükçe kansızlaşıyorum, kardeşimin eşi de doktor ona da sordum sık dişini iç 2 tane diyor içmen lazım içmemen mümkün değil dediSelam canım, kan hapı derken ne kullanıosun? Ben coraspin kullanıyorum pıhtılaşmayı önlemek için. Onun dışında decevit ve ferrum fort kullanıyorum
Gyno ferro sanolu bende kullanıyordum 24. Haftadan sonra yerine decevit ve ferrum fortu verdi. Kullanırken hiçbir yan etkisini görmemiştim ama iki tane çok değil mi? Bende de kansızlık yüksek çıktı,ikiz olduğu halde artırmadı Dr.gyno ferro sanol şuan işteyim daha yeni geçiyor ağrısı sabah 6 da içtim mahfetti beni doktora korkumdan içmesen diyemedim çünkü baya kötüymüş kan değerlerim suratımda sapsarı oldu geçen haftadan beri sanırım bebek büyüdükçe kansızlaşıyorum, kardeşimin eşi de doktor ona da sordum sık dişini iç 2 tane diyor içmen lazım içmemen mümkün değil dedibir de elevit içiyorum bir yan etkisini görmedim ilk gebeliğimde kullanmamıştım vitamin sadece kan hapı içmiştim.
anlamadım ki ben de bence de çok 2 tane hem senin ikiz yani ? ya bir de bu ferro sanolle ferrum fortun farkı nedir birbirinin eşdeğeri değil mi? acaba doktor senin kini neden değiştirdi?Gyno ferro sanolu bende kullanıyordum 24. Haftadan sonra yerine decevit ve ferrum fortu verdi. Kullanırken hiçbir yan etkisini görmemiştim ama iki tane çok değil mi? Bende de kansızlık yüksek çıktı,ikiz olduğu halde artırmadı Dr.
Aynen canm birbirinin aynısı aslında ama biliyosun her Dr kendi ilacını satmaya çalışıyor. Gyno ferroyu ebru hanm yazmıştı bana o bitince ayşe hanm ferrum fort yazdı. Ama bence sor nie iki tane veriyorsunuz die. Çünkü bende iki tane almama gerek var mı die sormuştum. Hayır çok etkili ilaçlar olduğu için gerek yok demişlerdianlamadım ki ben de bence de çok 2 tane hem senin ikiz yani ? ya bir de bu ferro sanolle ferrum fortun farkı nedir birbirinin eşdeğeri değil mi? acaba doktor senin kini neden değiştirdi?
Canım geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim Allah hayırlı doğum versin diyeyim :) bende de anormal kasık Ağrı'sı var 3 gündür resmen yattım kaldım ya dün çok kötüydüm, bahsettiğin malzemeler bir çarşıda var ama en iyisi internetten alsan olur mu acaba ?Kızlar benim artık dışarı çıkacak halim kalmadı ayakta durmakta zorluk çekiyorum nefes nefese kalıyorum evdeyim bebek kurabiyesi ve şekerlerini kendim yapmak istiyorum oturduğum yerde ama malzemelerini nerden temin edebilirim bildiğiniz yerler var mı çarşı dışında arabayla gidip alabileceğim
Sana da geçmiş olsun canm o kasık ağrısı beni mahvediyor resmen. Sonu güzel olsunda çekeriz bütün ağrıları sızıları be :) evet canm sanırım bi tek çarşı tarafında var. İnternetten sipariş vericem mecbur.aslında görüp değişik şeyler almak istiyordum ama olmuyor.Canım geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim Allah hayırlı doğum versin diyeyim :) bende de anormal kasık Ağrı'sı var 3 gündür resmen yattım kaldım ya dün çok kötüydüm, bahsettiğin malzemeler bir çarşıda var ama en iyisi internetten alsan olur mu acaba ?
İnşallah sonu güzel olur bende Çarşamba'ya randevu alacağım inşallah hayırlı haberler alırım,ben bakayım internetten birşeyler bulursam sana yazayımSana da geçmiş olsun canm o kasık ağrısı beni mahvediyor resmen. Sonu güzel olsunda çekeriz bütün ağrıları sızıları be :) evet canm sanırım bi tek çarşı tarafında var. İnternetten sipariş vericem mecbur.aslında görüp değişik şeyler almak istiyordum ama olmuyor.
Sağol canm inşallah iyidir bebişin. Ben de haftaya çarşamba gidicem bakalımİnşallah sonu güzel olur bende Çarşamba'ya randevu alacağım inşallah hayırlı haberler alırım,ben bakayım internetten birşeyler bulursam sana yazayım
Allah gönlüne göre versin canm sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahrıza bey tek tek açıkladı ultrasonda , en önemlisi bu ay idrar kesesi dedi şuan dolu seninkinin dedi, biraz fazla hareketliymiş 3 boyutlu diye her gelen ısrar ediyor ama bak uzaylı gibi 20. haftadan önce hiç güzel görünmüyorlar dedi:) 3 boyutlu baktık biraz minik kızım çok güzel geliyor her haliyle bana:) buarada şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi tam 20. haftaya denk geliyor bir sonra ki gidişim
Doktoruna göre değişiyor ücret. Benim doktorum Ayşe hanm 2bin tl imişMerhaba kızlar. Medline hastanesinde doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı?
selam canım vallahi ben de onu soracaktım bu gitmeye anestezi şekline göre değişiyordu en son 3 sene önce şimdi bilgi alır almaz yazarım buraya.Merhaba kızlar. Medline hastanesinde doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı?
aaa ben bunu bilmiyordum 2013 de genel anestezi 750 tl spinal 1500tl idi şimdi durum nasıl hiç bilmiyorum, doğuma benim 4,5 ay var sormadım da daha ama aklıma takıldı şimdi.Doktoruna göre değişiyor ücret. Benim doktorum Ayşe hanm 2bin tl imiş
Dün gittim canm kontrole maaşallah 2 kg yakalamış kuzucuklar. Önümüzdeki hafta nst ye göre sezeryan tarihi belirlicez bakalım çok durmazlar her an doğurabilirim.İnşallah zamanında sağlıkla doğarlarMyprincesses doktor randevusundan sonra iyi haberlerini bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?