Adana'da yaşayan hamileler:)

Ebru tarım doğru tercih adanada işinde uzman riskli gebelik konusunda özellikle
İnşallah içini ferahlatacak sözler duyarsın ki duyacaksında bence
Boşuboşuna tedirgin ediyorlar bizleri
İnşallah canım. Zaten bende çok şükür sorun yok şimdiye kadar. Rutin olarak gidiyoruz detaylıya. Şimdi ablamı aradım o da cansun demirin muayenehanesi varmış o dönem oraya gitmiş. Onun da 3 lü testi kötü çıktığı için gitmişti. Hayırdır neden sordun dedi anlattım senin durumunu 3lü test herkesin kötü çıkıor zaten üzülmesin hiç 2li test daha doğru sonuç verior belki 20 tane iş arkadaşımın veya eşlerinin aynı durumu oldu sağlıksız doğan bebek görmedim dedi :)

hamilelik 40 hafta , annelik ömür boyu biraz rahat ol bebekler ve çocuklar gergin anne sevmiyor:)
Oo bizim babamız var asıl pimpirikli ben normal kalıorm onun yanında. Daha geçen gün itiraf edior bana 5.5 aylık düşen bebek çok duymuş o yüzden 5.5 ay geöene kadar çocuğumuz olmayacakmış gibi düşünüormuş... Zor bulmak da farklı bi etken tabi :) alışınca relax anne baba oluruz inşallah

Gözün aydın çok sevindim :) darısı azranın başına. Bneim detaylı ultrasonum da yarın. Umarım sağ salim bu dönemeci de atlatırız çok tedirginim
Çok teşekkür ederim.ömrümüzden ömür gitti.keşke ben de ebru tarıza gitseydim.inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız....

inşallah hiç gerek yok yaptırmana der amniyosentezi
Canım dedi bnm kafam çok karıştı yaptralım dedim

AzRASILAM bekliyoruz doktordan çıkar çıkmaz yaz bize :)
Yaptıralım dedim ve oldum çok şükür düşündüğüm gibi değildi iyiyim inşallah kızımda çok iyi olur teyzeleri dua edin sonucum için
Prof selim beyden çok memnun kaldım muhteşem ilgili bir doktor
Balcalıda değil gibiyim

ayyy doktorla görüşmeye gidiyorum dedin ve amniyosentezi yaptırdın bilee, neyse içinde soru işareti kalmaz, testleri nasıl yorumladı selim bey? geçmiş olsun buarada birşey çıkmayacak sonucunda bence

ayyy doktorla görüşmeye gidiyorum dedin ve amniyosentezi yaptırdın bilee, neyse içinde soru işareti kalmaz, testleri nasıl yorumladı selim bey? geçmiş olsun buarada birşey çıkmayacak sonucunda bence
Aynen öyle oldum
Hoca bence yaptırmayalım dedi
Ama artık yüreğim kalmadı bnm
Hocam ben normalde cuma yaptırtcaktım ama siz yapacaksanız bugün yapalım dedi
Sağolsun tamam dedi
Dediğim gibi çok ilgilendi çok memnun kaldım
İnşallah sonucum da iyi çıkar

Canım şimdiden gözün aydın diyorum. Zaten hoca bir şey olmadığını söylemiş ama sen de ablam gibi doğuma kadar şüphe ve stres yaşamamayı seçmişsin. Zaten işinin ehli yaptıktan sonra artık amniyosentez eskisi gibi riskli değil. Ne zaman belli olacakmış amniyosentez sonucu?

Aynen öyle canım
3 haftaya kadar belli olacak inşallah temiz sonuç gelir

Ben de bugün tetanos aşısı oldum sabah. 4 de de detaylı ultrasona gitcez. Ebru tarımın cihazı da tayfun beydekinden de daha iyiymiş öyle söylediler. Zaten son randevumda bebeğimiz baş aşağı durmuş uyuyordu. Sonra hemen döndü hiç göremedik. İki görüntü basabildi doktor birisi ayak tabanı bir tanesi de bacaklarını bükmüş alttan görüntü :) daha da büyümüştür şimdi çok heyecanlıyım nasıl görünecek diye

Ebru hanımın ultrason cihazı muhteşem doğmuş gibi izliyorsun bebeği :)

Ebru hanımın ultrason cihazı muhteşem doğmuş gibi izliyorsun bebeği :)
Tek dediğim yavrumun sınavı şimdiden başladı güçlü ol annecim diyorum
Sende şimdi ultrasondasındır muhtemelen
Hayırlı sonuçlarını bekliyorum inşallah canım
Sağolun. Şimdi eve geldim. Hiçbir sorun yok dedi içimiz rahatladı. Ama bizim görüntüler çok da güzel çıkmadı eşim lord voldemorta benzior dio ebru hanım madem tayfun beyin hastasısın size bi güzellik yapim 3 hafta sonra da kontrolünü yapayım dedi daha güzel fotoğraflarını bascam o zaman dedi :)

Neye bnzerse bnzesin :) iyi sağlıklıymış
Gözünaydın cnmm :*

Neye bnzerse bnzesin :) iyi sağlıklıymış
Gözünaydın cnmm :*
Teşekkür ederim canım. Ya şimdi belli olmaz ki neye benzediği. Fotoğraf değil sonuçta renkli ultrason. Eşim diyor ki, profilden çok tatlıydı renkli yapmasın bir daja :d onun böyle bozuk cilt yara bere gibi şeylerle ilgili fobisi var. Muayenede ebru hanım sürekli annesi bak babası bak dio gösterior, içimden eşim hiç bakmak istemiordur şu an diorm. Muayeneden çıktık bakmaya dayanamadım ya dedi. Doktkr da 3 hafta sonra daha güzel olacak görüntü dedi eşim de sağlıklı olsun da hiç görmesek de olur dedi zaten.

Doğrudur cnm bnde sıkdelikli bişeylere bakamam çok rahatsız ediyor bni
Renklide de göstermiş sanırım
Bnde gördüm elini yüzüne kapatmıştı kuzum bu ara çok yorduk usandı bizden :) sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…