Adana'da yaşayan hamileler:)

senin balcalı randevun yarın mı?

Merhaba kızlar,şimdi Dr dan çıktım. Dr hiçbir sorun yok dedi.bu haftada ense kalınlığı ölçümü yapılmaz dedi.11-14 hafta arası yapılır dedi.fazla kurcalamayın,9-10 mm olsa sorun var derim ama seninki durustan kaynaklı mm oynama dedı. Çok şükür hepinizden Allah razı olsun.Rabbim hepimize sağlıkli evlatlar nasip etsin

siderolites
yok canım daha net bişi söylemedi diye hatırlıyorum ben de normal olsaydı zaten sancım ne zaman olursa o zaman girerim zaten doğuma dıye dusundum ama bu sezeryan olayı cıkınca tekrar sordum ultrasonda cıkanı dıkkate alcagımızı söyledi. yanı ultrasondakıyle uyumlu .böle bişi olmasının nedenı zaten bebgın gelısımının 1 hafta once oldugu anlamına gelıo bu durumda bı tehlıke ya da problem arz etmez sanırım bebiş açısından..yıne de erken almalarını ıstemem bebişimi... ama sadece kılosu yuzunden de böyle birşeye girişilmez diye düşünüyorm . yıne de tecrubesı olanlaryardımcı olsun bu konuda :)

AzRASILAM yok canım bakalım medlıne doğru tercıhmı onu da görucez ama metro dakınden daha rahat ve guvende hıssedıyorum kendımı ınsallah kötü bişilerle karsılasmayız..

Son düzenleme:
Ay çok sevindim vallahi Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasib etsin, Halis Özdemir Nasıl böyle birşey yaptı inanılmaz sorunlu gebelik uzmanı bir doktorun Ense ölçmesi bu hafta da gerçekten ilginç

Çok sağol canım benim allahım kimseyi evladı ile sınamasın...

Benim kızım 38+3 de doğdu yani 39. Haftanın içinde iyi bir Zaman olduğunu düşünüyorum inşallah bunun da 38+3ü 1 eylüle geliyor kısmetse o Zaman doğsun isterim hayırlısı allahtan tabii erken doğum beni çok korkutuyor bir de bu bebiş hareket ederken inanılma canım acıyor bazen karnımın içinde basınç ve acı hissediyorum ilk gebeliğimde olmamıştı sizde oluyor mu??

siderolites böle asırı bi acı sancı hissetmedim arada yalancı kasılmalar oldu onlarda da sadece birinde cok hissettim agrıyı ama suana kadar hiç zorlayıcı bişe yasamadım daha. bazen tekmeler sürekli oluo o zaman karnımın içindeki bölgelerın agrıdıgını hissediyorum ama minik bi agrı oluo gecıo hemen. basınc cok direndiği , iyice yuzeyde gezdiği zamanlarda bende de oluo :) tekmelerini acıttıgında bile tekrar duymak istiyorum

Ben de rahatsız değilim ama acaba garip bir durum mu dedim :) basınç acıtıyor zaten

Gözün aydın çok sevindim :) darısı azranın başına. Bneim detaylı ultrasonum da yarın. Umarım sağ salim bu dönemeci de atlatırız çok tedirginim

sakin ol ikili testin iyi çıkmıştır zaten %90 sağlıklı bebişin:)
Evet ikili testim iyiydi ama sonradan farklı sorunlar da çıkabilior korkmadan edemior insan. Zaten 3 haftam öyle böyle geçen randevuua 1 hafta kala ya bişe olduysa ya kalbi durduysa diye korkularım başlıor engel olamıorm. Her seferinde de ekranda gördğüm an bir daha böyle stres yapmicam diorm ama son haftaya kadar dayanabiliorm. Kucağıma aldıktan sonra bile geçmeyecek sanırım kaybetme korkusu

İnşallah canım
Sen nerde detaylı usg yaptrcan
Ben şimdi balcalıda prof selim beyde de muayane olacam sıra bekliyorum
Birde o baksın
Başta başkentte halis özdemirden randevu almıştık. Sonradan içimize sinmedi ebru tarımdan randevu aldım arayıp iptal ettim başkenti. Zaten doktorum da başkentin doktoru olmasına rağmen dilersen ebru tarıma git dilersen hastaneden al randevu demişti. AlayciKus1 nin olayını duyunca da iyi ki değiştirmişim randevuyu dedim hadi bakalım beklioruz haberini. Bence doktkr bebeğin sağlıklı gerek yok ama aklın kalacaksa yaptır diyecek amniyosentezi ferah tut içini

Ebru tarım doğru tercih adanada işinde uzman riskli gebelik konusunda özellikle
İnşallah içini ferahlatacak sözler duyarsın ki duyacaksında bence
Boşuboşuna tedirgin ediyorlar bizleri

hamilelik 40 hafta , annelik ömür boyu biraz rahat ol bebekler ve çocuklar gergin anne sevmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…