Adana'da yaşayan hamileler:)

İyi çok sevindim 1 ay daha sıksan dişini sonrası süper, benim gecem gündüzüm yok ama Bebek uslu şimdilik :)
Aynen biz de öyle diyoruz şöyle 4-5 hafta daha bişi çıkmazsa iyi olacak. Tabi tam zamanını beklese çok daha iyi de :) şimdi de kafam şeye takıldı. Hastaneden çıkacağım gün idrar kültürü yaptırdım. Sonucu dün endokrine gittiğimde almıştım da bakmamıştım. Şimdi baktım idrarda kan pozitif çıkmış bir de bir şey daha öyle pozitif çıkmış hücreyle alakalı bir şeyler. Cuma zaten doktora gitcem ama acaba tandıık bir doktora sorup ilaç yazdırsam mı /: ya çok önemliyse yapılalı bi haftayı geçti çünkü

Benim de ilk hamileliğimde idrarda eritrosit çıkmıştı doktor lafını bile etmedi oluyor demek ki çok önemli değildir bence zaten ilaç içme şu an

Benim de ilk hamileliğimde idrarda eritrosit çıkmıştı doktor lafını bile etmedi oluyor demek ki çok önemli değildir bence zaten ilaç içme şu an
Ama kan da pozitif çıkmış ona kafam rakıldı. Yani ben sürekli kontrol ediyorum gözümle kan görmedim ama kan hücresi mi görüldü acaba biyolojiden de hep kopyayla 5 düşürürdüm şu an çok pişmanım neyse cuma gitcez artık... Aksi gibi yakın doktkr arkadaşlar hep izinde tatilde. Zaten telefonla reçete yazdıramicam bir de tahlilin resmini gönderip canımı sıkmayım ilaç için cumayı beklicem diye düşündüm

Kan dediği eritrositlerin bence önemli değil kafanı takma

Hanimlar merhaba ben 22 haftalik hamileyim ve hala bir doktor bulamadm bana doktor tavsiyesi istiyorum
Bu bir sürü kritere göre değişir.. Ne şekilde doğum tercih ettiğin, maddi olarak hangi meblağyı karşılayabileceğin, kadın-erkek, eve yakınlık uzaklık... Bence bu kriterlere göre kendine birkaç hastane belirle ve internet sitelerinde yazan isimlerden doktorların adlarını aratabilirsin. Şahsi bi seçim yapılması gerektiğini düşünüyorum. Kimisi çok rahat doktorları beğenirken kimisi detaycı doktorla iyi anlaşıyor. Veya kimi hastane inanılmaz sıra bekletiyor özel olmasına ve randevu saatin belli olmasına rağmen... Herkesin o kadar vakti olamayabiliyor. Dediğim gibi kendi kriterleriniiz belirleyin 4-5 doktor seçip ondna sonra bu doktorlarla ilgili bilgi alın derim. Adana'da yaşayan hamileler başlığı var. Orada birçok doktor hakkında bilgi var. Başlık sahibi siderolitesin birkaç yıl öncesinden adanada doktor önerisi tarzında bir başlığı daha var orayı da okumanı tavsiye ederim.

2. Gebeligim ilki zorunlu Sezeryan oldu algomed de eda hanim varmis giden var mi acaba bilgi verilebilinir mi benim icin

Bayan doktor ariyirum yureyirde oturuyorum bu civarlarda olmasını istiyorum 22 aylik oglum var o yuzdrn rahat gidip gelebileyim adanaya geleli cok olmadu ilkini ozelde dogum yaptim oglumun suyu bittigu ivin normal dogum yapamadm

Yav ben başka başlıkta yazıldı sanmışım ahahhaha iyi mi :d yüreğirde hiç bilgim yok. Ama algomedde doğum yapan bir tanıdık var özellikle doktoru için gidiyordu. Ona sorup dönüş yaparım.
Bayan doktor ariyirum yureyirde oturuyorum bu civarlarda olmasını istiyorum 22 aylik oglum var o yuzdrn rahat gidip gelebileyim adanaya geleli cok olmadu ilkini ozelde dogum yaptim oglumun suyu bittigu ivin normal dogum yapamadm

Yüreğir de sanırım algomed var sadece ama seyhan başkente gidebilirsin çok uzak değil Medlına baya uzak olur sana , metro hastanesi de olabilir

Yüreğir de sanırım algomed var sadece ama seyhan başkente gidebilirsin çok uzak değil Medlına baya uzak olur sana , metro hastanesi de olabilir
Canım napıorsun kaç günlük oldu kızın? İki çocukla nasıl geçiyor zaman? :) idrar kültürümde hiçbir şey yokmuş bu arada. Normal flora geçmiş kültüre ondsn öyle dedi . Bugün medline da ilk randevuma gittim ama gittiğimde şok oldum doğum ücreti 1 eylülde 2500 lira olmuş. Biraz uyuz oldum açıkçası bu duruma. Eşim farketmez nerde istiosan ords olsun dior ama hem başkentteki doktorum doçent hem de hala erken doğum korkusu yaşıoruz kuvez konusu düşündürüyor. Bir de tabi talep var diye bu kadar büyük bir oranda zam yapılması eşek yerine mi konacağız diye düşündürüyor. Daha erken başlayabilseydim belki bi itiraz hakkım olurdu önceki fiyatı talep edebilirdim muhtemelen takibe önce başlayanlara da yapıolardır öyle bir indirim... Bakalım iki hafta sonraya randevumu aldım ama kesin medline diye gittiğm randevudan kararsız bir şekilde döndüm.

Vallahi akşam Nasıl oluyor anlamıyorum 2 çocukla :) ben de dün seni düşündüm, fiyat konusunda ben ameliyattayken bile durmadan Rıza beyi arıyorlardı fiyat için o da sinirlendi :) ben 31 ağustosta doğum yaptım ertesi gün artmış fiyat biz 1750 tl verdik ama ben çok memnunum Medlına dan tavsiye ederim :) Ayşe hanım doğum ücretini 2 ay önce 3000 tl yaptı ya bence ondan sonra diğer doktorlar böyle birşey istemiş olabilir , sene ortasında bu denli büyük zam hiç etik gelmedi bana da

Neyse ki tam zamanında yapmışsın doğumu canım. Kardeşim de öyle dedi. İkinci çocuk olursa 5 bin de olsa medline a giderim yine sen yine oraya git dedi ama kararsızım açıkçası. Diyorum ya en çok da enayi gibi hissetmek istemiyorum. Bu zihniyeti sevmiyorum mecbur olunduğunu düşünüp böyle zam dayatılmasını. Eşim zaten doçent olduğu için tayfun çok a çok daha fazla güveniyor. Erken doğum korkusundsn sonra da normal doğum konusundaki kararlılığım kayboldu ya bebeğe bişe olursa normal doğumu beklerken veya doğum sırasında diye.

İçin Nasıl rahat edecekse öyle yap ama bence doçent olmasına takılma tayfun beyin medlınadaki çoğu doktor çok kaliteli ve tecrübeli

merhabalar 40ım çıktı bu hafta biraz kendime geldim:) B breakfast seni merak ettim doğum yaptın mı? @pembedussler ikizler nasıl?
maşallah :) iyileştiniz artık. uykular falan düzenlidir inşallah. sezaryene karar verdim, 4 kasım doğum tarihimiz. öncesinde bir yaramazlık olmaz inşallah :)

maşallah :) iyileştiniz artık. uykular falan düzenlidir inşallah. sezaryene karar verdim, 4 kasım doğum tarihimiz. öncesinde bir yaramazlık olmaz inşallah :)
Ay erken doğum olmamasına çok sevindim Allah kolay bir doğum be huzurlu bir lohusalık nasib etsin, son karar başkent mi?

Bende adanadayım ama hamile bile değilim şimdilik düşünüyorum :)

Ama Medline nın bir iki kez, acil servisine gittik, doktorlar siyah giyinmişti, kafalarında taç şeklinde toka, makyaj kovasına düşmüş doktorlar hiç ilgilenmediler, bir arkadaşın babası da sağ girdi adamcağız evlerden uzak vefat etti çıktı.

Doktor bir arkadaştan duyduğum kadarıyla politikaları : hadi ameliyat edelim...

O yüzden medline gitmeyi hiç istemem, iyi doktorlar da vardır tabi ama güvenemiyorum: Allah düşürmesin .

Ay erken doğum olmamasına çok sevindim Allah kolay bir doğum be huzurlu bir lohusalık nasib etsin, son karar başkent mi?
teşekkür ederim. o riski atlatınca eşim başkent ısrarından vazgeçti. kuvez yüzünden özellikle de ısrarcıydı artık istediğin yere git dedi gönüllü olarak. medline a zaten randevum hazırdı orada yapacaktım ama arada eşimin eniştesi ortadoğuda bypass oldu. ortadoğunun sahibi de hem benim dayımın hem eşimin dayısının yakın arkadaşı. o da ziyarete gelmişti konuşurken benim doğuma geldi konu. bir gör burayı da düşün dedi adam. zaten ortadoğuda da filiz kavi vardı baştan beri listemde olan. vip oda ayarladılar oraya karar verdim. tanıdık olduğu için hem ilgi alaka ayrı olacak hem de medlinedaki fiyatın 3 de biri falan kadarını vip oda için ödeyeceğiz. oda resimlerini de yükleyecektim ama boyutu büyük diyor yüklemior. oyma bacaklı beyaz büyük bir masa da var odada... ben açılıp kapanan masa alıp giydirme pileli örtü diktirecektim bir de onu taşıyacaktık hastaneye. böylemçok rahat oldu. sorunsuz atlatırız inşallah iki hafta sonra şu an kucağımızda olacak inşallah :) emzirmeyle ilgili tavsiyeleein olursa memnun olurum. beceremicem olmayacak diye çok korkuorm

Çok sevindim inşallah iyi olur herşey, emzirme için booooool su ve sabır diliyorum :) ben ilk kızçemi 28 ay emzirdim , bu kızçemi de Allah ömür sağlık verirse tam 28 ay emzireceğim , ilk haftalar biraz zor oluyor süt tam gelmiyor Bebek tam güçlü ememiyor ama vazgeçme mama da verme her kıpırdadığında ve memeyi, benim ilk kızımda hemen gelmemişti sütüm ama bunda doğumdan odaya geldim şükür hemen geldi süt kızımda hemen emdi hiç mama vermedim işe başlayana kadar da vermem zaten biberon yıkamak en nefret ettiğim iştir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…