adatan erkek hemen boşanmalı mı ????

Delikadinnn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
644
562
23
30
abim eşini aldatmış abimin pişmanlığı belli kimsenin yüzüne bakamıyor sadece bir mesaj yakalamış anlıyorum çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin yengem kesin karalı boşancam diyor üstelik 2 cocukları var ve ne yapcagımı şarşırdım abim ne dese affetmiyor abimin hatası cok büyük evet ama suda bir gercek ki yengem de haftanın en az 4 günü annesinde kalıyor ve hiç bakmıyor kendine yiğenlerime çok üzülüyorum szce bu evlilik nasıl kurtarılır

yok o anlamda söylemedim hani biraz bakımlı olmasını istiyordu abim hiç bir kadın bunu hak etmez

yakalanan sadece bir mesaj mı içeriği nedir. yani olayın aslını astarını tam öğrenmeden haydiii mahkemeye mi gidiyor yengeniz. evlilik fedakarlıktır. her insan hata yapabilir. ama aynı hatayı 2.ye yapamaz !

ilk kez zaten mesajlar çok kötü ama mesajda yuzyuze konuşma yok hiç nette tanışmışlar evet hemen mahkeme acmak istiyor ne deysek ikna olmuyor

ilk kez zaten mesajlar çok kötü ama mesajda yuzyuze konuşma yok hiç nette tanışmışlar evet hemen mahkeme acmak istiyor ne deysek ikna olmuyor
bence birazda kılıf arıyor gibime geldi. sanki sevgililer hemen bitsin gitsin.. çoluk çcuk varr

o cocuklar hatrına diyorum yok diyor caresizlik cok zor bence bu kadar kolay bitmemeli ezazından cocukları için

gorumce baci sen niye yengeni yargiliyosun. yengen annesinde kaliyor diye abinin aldatmasimi gerekiyordu. belkide abin ilgilenmedi yeterince yengenle o yuzden o da annesine gitti. sonuçta abin yengeni aldatirken evde yoktu abin. yengende eannesine gitmis iste abin guvencini kazansin yengenin. o da cok zor artik ama neyse...

ben her ikisinide yargılıyorum canım ben 5 yıl yengemle aynı ev içindeydim yengemi kötülemek gibi bir niyetim yok sadece her ikininde kabahati var bir erkek bu kadar başı boş bırakılmamalı bence ki zaten pişman olmuş artık kendini affetirmesi lazım fakat buna fırsat vermiyor kestip atıyor sizce bir evlilik bu kadar kolay mı bitmeli yani hiç bir çözüm aramadan

bak canim benim annemle babamda bu konu yuzunden nerdeyse 13 senedir araliksiz tartisiyorlar. evet cocuklara yazik onu anliyorum. ama abin israrci olsun bi konusacagina iki uc bes hatta on kez israr etsin konussun. babam hiç oyle yapmadi. suçlu oldugu halde hâlen konu açiyosun diye zavalli anneme kizardi hep. kendisi suçluydu ama annemi suçlardi. basi bos birakmaya gelincede : evet belki yengen surekli olmasada cogunlukla annesinin yanindadir ama basi bos birakmasaydi bile abin seytana uyduktan sonra ne zaman olsa ne sekilde olsaydida yapardi. Allah kimseyi seytana uydurmasin

haklısın senin başına gelen benimde başıma geldi ve cok zor bir durum ve o cocukların benim duruma düşmesini hiç istemiyorum aynen Allah eytana uydurmasın o yaptığının farkında inşallahda iyi olurlar bu konuda ısrarcı olması lazım bencede

Bu kadar kolay mı derken aldatmış aldatmış daha ne olsun. Yatakta mı bassın artık . Mesaj içerikleri de kötü diyosun. Aklı nerdeymiş aldatınca mı aklı başına gelmiş. Yengenin yerine kendini koy nasıl güvenir insan birdaha nasıl?

Yengen hakli hic karismayin bu kadinlar bu adamlari bosamadiklari surece bu boyle surup gidecek... Erkek aldatirmis aynisini yengen yapsaydi abin napardi ? evlenmeyecekler kardesim aldatacaklarsa evlenmeyecekler iyi de yapiyo guzelde yapiyo yengen ayni yataga her girdiklerinde yengen dusunecekse simdi abin dusunsun o cocuklar buyur gider hic birsey olmaz...

tabiki güvenemez .. ben abimi haklı cıkarmaya calısmıyorum yanlış anlasılmasın yengem sonuna kadar haklı ben sadece bu evlilik nasıl kurtarılır diyorum sonuçta iki cocuk var babasız büyümek nedemektir bunu en iyi ben bilirim yiğenlerimde öyle olmasın istiyorum

Bende babasız büyüdüm birşey olmaz. Böyle bir babayla büyümektense babasız büyüsünler daha iyi. Benim annem böyle bir olay yaşasa ilerde büyüdüğümde neden boşanmadın diye kendi kendimi yerim affetmem annemi. Babamı da görmek istemem. Evladını düşünecek adam çocuklarının annesini aldatmazdı. Kusura bakma abin baba olmayı hak etmiyor. Aldatacaksa da olmuyor diyip ayrılsaydı düzgünce. Eşinin kusurlarımı var oturup konuşsaydı. Kusura bakmayın ama abiniz hak etmiyor.

gururu onuru kırılan bir kadının kendisine bunu yapan adamla birlikte olması ne demektir? Bunu söyler misin? Yuva dedin ama ortada bir yuva yok. Ayrılmasalar o çocuklar mutlu mu büyüyecek sence? O kadının psikolojisi ne olacak?

Adalette de aldatmak suçtur. Tek celsede bile boşar hakim hatta tazminat alır abinden abin suçlu çünkü.

bu gün bir telefon aldın yengemden az önce konuştuk son bir şans vericem abine dedi haklaında hayırlısı neyse o olsun

Yazik o kadina cocuklara ve bence yengeniz keske bi sans daha vermeseymis...
Bi kez yaptiysa bi daha yapar bi daha bi daha...
Aldatmak hata degildir bunu bi ayiralim once. Hata nedir? Yanlislikla yapilan seylerdir. Baskasiyla yataga yanlislikla girmez kimse. Ve abiniz de hata eseri degil gayet isteyerek bilincli sekilde mesajlasmis kimle mesajlastiysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…