- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
bence birazda kılıf arıyor gibime geldi. sanki sevgililer hemen bitsin gitsin.. çoluk çcuk varrilk kez zaten mesajlar çok kötü ama mesajda yuzyuze konuşma yok hiç nette tanışmışlar evet hemen mahkeme acmak istiyor ne deysek ikna olmuyor
gorumce baci sen niye yengeni yargiliyosun. yengen annesinde kaliyor diye abinin aldatmasimi gerekiyordu. belkide abin ilgilenmedi yeterince yengenle o yuzden o da annesine gitti. sonuçta abin yengeni aldatirken evde yoktu abin. yengende eannesine gitmis iste abin guvencini kazansin yengenin. o da cok zor artik ama neyse...abim eşini aldatmış abimin pişmanlığı belli kimsenin yüzüne bakamıyor sadece bir mesaj yakalamış anlıyorum çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin yengem kesin karalı boşancam diyor üstelik 2 cocukları var ve ne yapcagımı şarşırdım abim ne dese affetmiyor abimin hatası cok büyük evet ama suda bir gercek ki yengem de haftanın en az 4 günü annesinde kalıyor ve hiç bakmıyor kendine yiğenlerime çok üzülüyorum szce bu evlilik nasıl kurtarılır
gorumce baci sen niye yengeni yargiliyosun. yengen annesinde kaliyor diye abinin aldatmasimi gerekiyordu. belkide abin ilgilenmedi yeterince yengenle o yuzden o da annesine gitti. sonuçta abin yengeni aldatirken evde yoktu abin. yengende eannesine gitmis iste abin guvencini kazansin yengenin. o da cok zor artik ama neyse...
bak canim benim annemle babamda bu konu yuzunden nerdeyse 13 senedir araliksiz tartisiyorlar. evet cocuklara yazik onu anliyorum. ama abin israrci olsun bi konusacagina iki uc bes hatta on kez israr etsin konussun. babam hiç oyle yapmadi. suçlu oldugu halde hâlen konu açiyosun diye zavalli anneme kizardi hep. kendisi suçluydu ama annemi suçlardi. basi bos birakmaya gelincede : evet belki yengen surekli olmasada cogunlukla annesinin yanindadir ama basi bos birakmasaydi bile abin seytana uyduktan sonra ne zaman olsa ne sekilde olsaydida yapardi. Allah kimseyi seytana uydurmasinben her ikisinide yargılıyorum canım ben 5 yıl yengemle aynı ev içindeydim yengemi kötülemek gibi bir niyetim yok sadece her ikininde kabahati var bir erkek bu kadar başı boş bırakılmamalı bence ki zaten pişman olmuş artık kendini affetirmesi lazım fakat buna fırsat vermiyor kestip atıyor sizce bir evlilik bu kadar kolay mı bitmeli yani hiç bir çözüm aramadan
haklısın senin başına gelen benimde başıma geldi ve cok zor bir durum ve o cocukların benim duruma düşmesini hiç istemiyorum aynen Allah eytana uydurmasın o yaptığının farkında inşallahda iyi olurlar bu konuda ısrarcı olması lazım bencedebak canim benim annemle babamda bu konu yuzunden nerdeyse 13 senedir araliksiz tartisiyorlar. evet cocuklara yazik onu anliyorum. ama abin israrci olsun bi konusacagina iki uc bes hatta on kez israr etsin konussun. babam hiç oyle yapmadi. suçlu oldugu halde hâlen konu açiyosun diye zavalli anneme kizardi hep. kendisi suçluydu ama annemi suçlardi. basi bos birakmaya gelincede : evet belki yengen surekli olmasada cogunlukla annesinin yanindadir ama basi bos birakmasaydi bile abin seytana uyduktan sonra ne zaman olsa ne sekilde olsaydida yapardi. Allah kimseyi seytana uydurmasin
ben her ikisinide yargılıyorum canım ben 5 yıl yengemle aynı ev içindeydim yengemi kötülemek gibi bir niyetim yok sadece her ikininde kabahati var bir erkek bu kadar başı boş bırakılmamalı bence ki zaten pişman olmuş artık kendini affetirmesi lazım fakat buna fırsat vermiyor kestip atıyor sizce bir evlilik bu kadar kolay mı bitmeli yani hiç bir çözüm aramadan
tabiki güvenemez .. ben abimi haklı cıkarmaya calısmıyorum yanlış anlasılmasın yengem sonuna kadar haklı ben sadece bu evlilik nasıl kurtarılır diyorum sonuçta iki cocuk var babasız büyümek nedemektir bunu en iyi ben bilirim yiğenlerimde öyle olmasın istiyorumBu kadar kolay mı derken aldatmış aldatmış daha ne olsun. Yatakta mı bassın artık . Mesaj içerikleri de kötü diyosun. Aklı nerdeymiş aldatınca mı aklı başına gelmiş. Yengenin yerine kendini koy nasıl güvenir insan birdaha nasıl?
tabiki güvenemez .. ben abimi haklı cıkarmaya calısmıyorum yanlış anlasılmasın yengem sonuna kadar haklı ben sadece bu evlilik nasıl kurtarılır diyorum sonuçta iki cocuk var babasız büyümek nedemektir bunu en iyi ben bilirim yiğenlerimde öyle olmasın istiyorum
Rabbim hakalrında en hayırlı olanı vesile etsin insalla
bu gün bir telefon aldın yengemden az önce konuştuk son bir şans vericem abine dedi haklaında hayırlısı neyse o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?