- Konu Sahibi Delikadinnn
-
tabiki ikisi arasındaydı yengem affeti barıştılarkarışmayn.aldatmak ciddi bir konu ve bu konuda kararı yengn verecek.çünkü affettikten sonra kocasıyla aynı yatağı paylaşacak.bunu gözardı edebilseydi zaten affederdi.bence müdahale etmeyin çünkü bu normal bir kavga değil tamamen karı koca arasında halledilmesi gereken bir konu
inşallah canım inşallahsevindim umarım abin hatasını tekrarlamaz da yuvaları bozulmaz
Tamam bak ben sana olması gerekenı söyluyorum. Erkek olsaydım karım benle ılgılenmeseydı ondan boşanırdım onla evlıyken başka kadınlarla kırıştırmazdım..yanlış anlıyorsunuz abici degilim olanı söyluyorum
hmm evet haklısın bu konudaTamam bak ben sana olması gerekenı söyluyorum. Erkek olsaydım karım benle ılgılenmeseydı ondan boşanırdım onla evlıyken başka kadınlarla kırıştırmazdım..
Yanı yengen kadar abınde suçlu..hmm evet haklısın bu konuda
evet canımYanı yengen kadar abınde suçlu..
77evet hiç sormadan annesigille gitti dava acacagım diyordu evet bir mesajlasmayla boşuyordu mesajda canım cicim öyle
Hayır bence de gelmiyor ama Ada'ma boşanma hakki doğuyor, evinde kalmayan bir es ve ilgi yok bakım yok, hepsi bir arada olunca boşanma da hak bence
aldatıcagına alıp karsısına rahatsız oldugu konuları ifade etseydi baktı olmuyor bosanalım derdi hayatına bakardı boyle haklıyken haksız duruma duser birde zaten erkeklerin aldatma bahanesi hep budur esim kendine bakmıyor vs vs sokaktaki koca koca gobekli bakımsız romantik olmayan ilgisiz o adamları karıları paso aldatsın ozaman
Bi insanın içinde olacak,abinizin içinde var ve buna meyilli bir kişilik anlaşılan,Bir kere affedelirse bir daha yapar o yüzden bana kalırsa yengeniz doğru yolda.
Bu kafayla zor gibimaalesef canım yenge affetmiş bir mesajmış sadece. çok basit bir mesaj canım nolcak. yenge de gitsin biriyle mesajlaşsın bakalım noluyor dimi ama. üzüldüm umarım kadın doğru yolu bulur çocuklarını ve kendisini bu adamdan kurtarır.
Bu kafayla zor gibi
Bende haklı görmüyorum zaten, ama boşanmalıydı madem boyle bir esi var onunla mutsuz oldugu. En iğrenç bulduğum şey, biri yan cebimde dursun, alışkanlığım, çocuğuma bakan diğer yanda zevkime bakayım boşluktayım... Boşanma hakkıydı onu da yapmamisad
adam memnun değilse tabi boşar. ama hala evliyken başkasıyla konuşursa bu aldatmadır. madem memnun değil ne diye yalvarıyor. çocuk demeyin çocuğunu düşünenn o çocuğun annesine de bunu yapmazdı. ben bu adamı zerre haklı göremem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?