adatan erkek hemen boşanmalı mı ????

karışmayn.aldatmak ciddi bir konu ve bu konuda kararı yengn verecek.çünkü affettikten sonra kocasıyla aynı yatağı paylaşacak.bunu gözardı edebilseydi zaten affederdi.bence müdahale etmeyin çünkü bu normal bir kavga değil tamamen karı koca arasında halledilmesi gereken bir konu

tabiki ikisi arasındaydı yengem affeti barıştılar

evet hiç sormadan annesigille gitti dava acacagım diyordu evet bir mesajlasmayla boşuyordu mesajda canım cicim öyle
77

görmeseydi devamı gelecekti. mesajlaşan adam devamını getirmiycekmiydi yani? lütfen ya bir mesaj diyorsunuz yapmayın. yengen başka bir erkekle bu şekilde mesajlaşya abin ve sen aynı şeyi dermiydin acaba?

ad
Hayır bence de gelmiyor ama Ada'ma boşanma hakki doğuyor, evinde kalmayan bir es ve ilgi yok bakım yok, hepsi bir arada olunca boşanma da hak bence

adam memnun değilse tabi boşar. ama hala evliyken başkasıyla konuşursa bu aldatmadır. madem memnun değil ne diye yalvarıyor. çocuk demeyin çocuğunu düşünenn o çocuğun annesine de bunu yapmazdı. ben bu adamı zerre haklı göremem.

aldatıcagına alıp karsısına rahatsız oldugu konuları ifade etseydi baktı olmuyor bosanalım derdi hayatına bakardı boyle haklıyken haksız duruma duser birde zaten erkeklerin aldatma bahanesi hep budur esim kendine bakmıyor vs vs sokaktaki koca koca gobekli bakımsız romantik olmayan ilgisiz o adamları karıları paso aldatsın ozaman

Bi insanın içinde olacak,abinizin içinde var ve buna meyilli bir kişilik anlaşılan,Bir kere affedelirse bir daha yapar o yüzden bana kalırsa yengeniz doğru yolda.

dimi ama kadın kadının düşmanı kadın lafı doğru biri yazmıştı. gerçekten hala yenge şöyle böyle deniyor. kardeşim memnun değilsen ayrıl. aldatmak suçtur. hem memnun değilsin kadın boşayınca noldu kadın çok mu iyi olduda boşanmıyosun şimdi. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Bi insanın içinde olacak,abinizin içinde var ve buna meyilli bir kişilik anlaşılan,Bir kere affedelirse bir daha yapar o yüzden bana kalırsa yengeniz doğru yolda.

maalesef canım yenge affetmiş bir mesajmış sadece. çok basit bir mesaj canım nolcak. yenge de gitsin biriyle mesajlaşsın bakalım noluyor dimi ama. üzüldüm umarım kadın doğru yolu bulur çocuklarını ve kendisini bu adamdan kurtarır.

Bu kafayla zor gibi

Bu kafayla zor gibi

aşırı hassasım bu konularda çok üzülüyorum bu kadınlara. Rabbim böyle birşeyle sınamasın hiçkimseyi. bence asla affedilcek birşey değil. ister bir mesaj olsun ister on ne farkı var. zihniyet aynı değilmi. ha gidip birlikte olmuş ha mesajlaşmış. bugün mesajlaşan yarın onu da yapar bunu anlamak zor mu.

Bende haklı görmüyorum zaten, ama boşanmalıydı madem boyle bir esi var onunla mutsuz oldugu. En iğrenç bulduğum şey, biri yan cebimde dursun, alışkanlığım, çocuğuma bakan diğer yanda zevkime bakayım boşluktayım... Boşanma hakkıydı onu da yapmamis

Abin suçlu onunla ilgilenmiyor diye aldatma k mi gerekiyo

birşey soracağım dürüst ol, aynısını yengen yapsaydı da abin ne yapardı?
sen yine böyle konuşur muydun işte abim de hiç ilgilenmiyordu falan?
dürüst ol,sonra biz de yengen hemen ayrılmalı mı onu tartışalım..

Abinin kendine haklı sebep çıkartmaya basladiysa o an bosanmayi hak etmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…