- 18 Ocak 2016
- 644
- 562
- 23
- 30
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Allah abimi bir daha şeytana uydurmasın bu onların kararı cocular için dedi bence her insan 2. bir sansı hak eder ama tekrarlanırsa asla olmaz insallah da tekrarlanmaz
hay agzına saglık arkadaşım önce insan bir dinler bu adam ne anlatıyor diye demiBir mesaja göre kocamı boşamam sanırım.
Ama eğer benı aldattıgından emın olursam. Boşanırım . Çnkü bir kere yapan 2. yide yapar.
Hiç sormamışmı?hay agzına saglık arkadaşım önce insan bir dinler bu adam ne anlatıyor diye demi
evet hiç sormadan annesigille gitti dava acacagım diyordu evet bir mesajlasmayla boşuyordu mesajda canım cicim öyleHiç sormamışmı?
Bi mesajşamı boşuyo ?
Mesajın içeriği ne?
Hayır bence de gelmiyor ama Ada'ma boşanma hakki doğuyor, evinde kalmayan bir es ve ilgi yok bakım yok, hepsi bir arada olunca boşanma da hak benceYengenin kendine bakmamasi aldatilmayi hakettigi anlamina mi geliyor
Canım cicim ne ?evet hiç sormadan annesigille gitti dava acacagım diyordu evet bir mesajlasmayla boşuyordu mesajda canım cicim öyle
ama bi sorması lazımdı Allah korusun siz olsanız sormadan cekip gidermisinizCanım cicim ne ?
Kadın ıcın o içerik yetmiş olabılır...
Bu mesaj ne derdım tabıkıde ama ne bılım yanı bir kadıla canımlı cicimli konuştuysa aldatmaay giderer yanı.ama bi sorması lazımdı Allah korusun siz olsanız sormadan cekip gidermisiniz
DoğruHayır bence de gelmiyor ama Ada'ma boşanma hakki doğuyor, evinde kalmayan bir es ve ilgi yok bakım yok, hepsi bir arada olunca boşanma da hak bence
bir kadındır evi ev yapan ee oda evde dumuyor kocasıyla ilgilenmıyorsa..Hayır bence de gelmiyor ama Ada'ma boşanma hakki doğuyor, evinde kalmayan bir es ve ilgi yok bakım yok, hepsi bir arada olunca boşanma da hak bence
ya bakın Allah için konusalım farz edin bir ekeksınız evlisiniz eve geliyorsunuz kadın evde yok haftanın 3 gunu yanınızda ve oda suratı asık güler yüz yok bir soru sorulunca cevap yok e bakım yok esle ilgilenme yok sonucu ne olurduBu mesaj ne derdım tabıkıde ama ne bılım yanı bir kadıla canımlı cicimli konuştuysa aldatmaay giderer yanı.
Abınız yengenızı yakalasaydı öyle bı mesajla belkı ölmüş bile olabılırdi..
Boşanırdım yoluma bakardım..ya bakın Allah için konusalım farz edin bir ekeksınız evlisiniz eve geliyorsunuz kadın evde yok haftanın 3 gunu yanınızda ve oda suratı asık güler yüz yok bir soru sorulunca cevap yok e bakım yok esle ilgilenme yok sonucu ne olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?