adatan erkek hemen boşanmalı mı ????

Allah abimi bir daha şeytana uydurmasın bu onların kararı cocular için dedi bence her insan 2. bir sansı hak eder ama tekrarlanırsa asla olmaz insallah da tekrarlanmaz

Allah abimi bir daha şeytana uydurmasın bu onların kararı cocular için dedi bence her insan 2. bir sansı hak eder ama tekrarlanırsa asla olmaz insallah da tekrarlanmaz

Abiniz evet anlıyorum sizi ama Aldatan insan benim gözümde 2. Şansı haketmez. Senin eşin aldatsa kabul ediceksin yani? Aldatan yine aldatır yazık yengeniz kararttı hayatını bence. Acaba bidaha aldatacak mı diye ömür geçmez. Ben beni aldatan adama yüzünü göstermezdim çocuklarımın bırakın affetmeyi.. şu an bekarım çocuğum yok ama evliliğe giden bi ilişkimi bu sebepten bitirdim bir güne bir gün pişman olmadım. Bu konularda da hassasım üslubum belki ağır gelebilir ama aldatmayı kabul eden kadınları gördükçe içim acıyor. Yengeniz aldatsaydı acaba sizin ve abinizin tutumu ay şeytana uymuş bi daha uymaz inşallah mı olurdu yine?

Kendine bakmiyormus, lafa bak. Kadın kadinin dusmani gercekten. iki cocukla kim kendine bakabiliyor allah askina? Bu hakli mi cikartiyor biricik abinizi. Abiniz cok bakiyor mu kendine bari?
Taraf tutcam diye ne diceginizi sapitmissiniz.
Ayni sey sizin basiniza gelirse biri karsiniza gecip ama sen de kendine bakmiyordun annende kaliyordun desin sizi suclasin da belki o zaman anlarsiniz.

Kadin kocasini aldatsa neler konusulur neler denir kadin linc edilir adam gider karisini vurur herkes de adam hakliydi namus bilmem ne bidi bidi konusur. erkek aldatınca daha erkek ozur bile dilemedrn aman kizim yikma yuvani aman sende de hata var bilmem ne. Nefret ettim bu toplumdan vallahi kinim nefretim sogumuyor dusundukce ya. Yazik

taraf falan tutugum yok ben en başından beri yengem aklıydı dedim her ikisininde eksi taraflarını söyledım abim tamamen suclu evet bunu inkar etmıyorum evet bir kadın her halukarda kendine bakmalı evine sahip cıkmalı degil 2 5 cocugu olsa bile bunları yapmaması altasın anlamınada gelmiyor evet ama suan yengem affetti barıştılar bu saatten sonrada konusmaya luzum yok

Bir mesaja göre kocamı boşamam sanırım.
Ama eğer benı aldattıgından emın olursam. Boşanırım . Çnkü bir kere yapan 2. yide yapar.

hiç ama hiç knusamadı abi arayınca abisı cıkıyor konusmak istemiyor deyip yuzune kapatıyordu en sonunda gitti ya karırin mı cocuklarımı verin yada cenazemi cıkarın bu evdedn dedi de barıştılar bir nevi yardısız infaz

ama bi sorması lazımdı Allah korusun siz olsanız sormadan cekip gidermisiniz
Bu mesaj ne derdım tabıkıde ama ne bılım yanı bir kadıla canımlı cicimli konuştuysa aldatmaay giderer yanı.
Abınız yengenızı yakalasaydı öyle bı mesajla belkı ölmüş bile olabılırdi..

ya bakın Allah için konusalım farz edin bir ekeksınız evlisiniz eve geliyorsunuz kadın evde yok haftanın 3 gunu yanınızda ve oda suratı asık güler yüz yok bir soru sorulunca cevap yok e bakım yok esle ilgilenme yok sonucu ne olurdu

Boşanırdım yoluma bakardım..

Abicisiniz sanırsam
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…