- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
aynısı bugün benim başıma geldi 3 ekimde doğum yaptım 3 aralıkta adet gördüm bugün yine kan var neki bu şimdi yaaamrhba arkadaşlar benim şikaytim adetimin başladığı tarihten 18 gün sonra tekrar adet görmem ilk 3 gün azar azar damla gbi ama wc ye girdiğimde adet gbi çıktı kanamam ve normal edet sürem gbi devam etti yani 7 gün acaba neden oluyo ? normal de adetim 28 gün arayla düzenli olarak gerçekleşiyo.bu konu da bilgisi olan varmı acaba
gerçekten insan kendini kötü hissediyo çok sıkıcı bi durum ve şimdi ben nezaman adet olucam bilmiyorum :1no2: normalde bu ayın sonun da olmam gerekiyo o dengesiz adetime göre hesaplarsam yok sa sen de benim doktora gidip daha çok doktorluk olmaktan mı korkuyosun.senin ki kaç gün sürücek acaba benim 7 gün sürmüştü.aynısı bugün benim başıma geldi 3 ekimde doğum yaptım 3 aralıkta adet gördüm bugün yine kan var neki bu şimdi yaaa
gerçekten insan kendini kötü hissediyo çok sıkıcı bi durum ve şimdi ben nezaman adet olucam bilmiyorum :1no2: normalde bu ayın sonun da olmam gerekiyo o dengesiz adetime göre hesaplarsam yok sa sen de benim doktora gidip daha çok doktorluk olmaktan mı korkuyosun.senin ki kaç gün sürücek acaba benim 7 gün sürmüştü.
bu arada bişey sorucam acaba hiç bu aralar sıkıntı yaptınız mı ?
sorma canım ya internetten araştırıyım dedim yok enfeksiyon muş yok bilmemneymiş iyice moralim bozuldu doktora gitmek sitemiyorum korkuyorum bu aralar evet bayağı bir stresteyim bebeğim hastaydı ve ben ağlamaktan helak olmuştum acaba onun etkisimidir neyse bugün bir doktoru arayacağım ama bizim durumumuzda olan kanamalara ara kanama deniyormuş yani 21 günden daha kısa döngüde olan kanamalarmış aman ne biliyim nerden çıktı şimdi bu ya
arkadaşlar mrhaba bendede adet düzensizliyi var ben 16 yaşımda adet oldum.. ve aradan 1 sene gecti adet göremedim ve doktara gittiyimde muane sonucu polikist dedi ve ben 24 yaşıma kadar adet düzenlliyici kullandım ama yine düzene girmiyor kızacası ben adet düzenlliyici kullanmayınca adet göremiyorum25 yaşımda evlendim 4 senelik evliyim bebiş olmadı benden kaynaklanıyo üfff ya cokkk acıı cekiyorumm.. ama dr tüp bebek yöntemiyle olurdiyor..yani adet görememek..benii cok hasta ediyor en cokkk da baş ağrısı... bir de hormon teslerim normal cıkıyo..5 gün icinde rahim filimim var dr istedi bakalım ondan sonra karar verecek tüp bebeye..saygılarımla....
teşekkür ederim arkadaşım. ama nasıl düzenlicez biz bunu yaaa :çok üzgünüm: bu düzensizlikten yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum çok sıkıldım artık yaaböyle bebek sahibi olmakta zor senağlama
Merhaba benim durumumda olan varmı?
Ben her ay mutlaka 28 güde bir regl olurum çok dakiktir bünyem. Ama geçen ay 15 gün geç oldu. Bu ayda 5 gün geç geldi. Normalde reglim başlamadan önce siyah ufak parçalar gelir ardından birkaç saat sonra hasta olurdum ve çok yoğun bir şekilde 5 6 gün devam ederdi. Bu ay ise 1,5 gün boyunca çok yoğun siyah parçalar geldi çok afedersiniz hiç kanama olmadı sonra birden kesild ve bir gün hiçbirşey olmadı ertsi gün çok az kahve v krımzı şekilde oldu gebe durdu. Sadece günlük çok çok az siyah leke geliyor. Böyle olan varmı yada neden kaynaklanıyordur bilgisi olan varmı?
teşekkür ederim arkadaşım. ama nasıl düzenlicez biz bunu yaaa :çok üzgünüm: bu düzensizlikten yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum çok sıkıldım artık yaaböyle bebek sahibi olmakta zor senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?