Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

teşekkür ederim arkadaşım. ama nasıl düzenlicez biz bunu yaaa :çok üzgünüm: bu düzensizlikten yumurtlama günlerimi hesaplayamıyorum çok sıkıldım artık yaa böyle bebek sahibi olmakta zorsenağlama

mrhba arkadaşlar benim şikaytim adetimin başladığı tarihten 18 gün sonra tekrar adet görmem ilk 3 gün azar azar damla gbi ama wc ye girdiğimde adet gbi çıktı kanamam ve normal edet sürem gbi devam etti yani 7 gün acaba neden oluyo ? normal de adetim 28 gün arayla düzenli olarak gerçekleşiyo.bu konu da bilgisi olan varmı acaba

aynısı bugün benim başıma geldi 3 ekimde doğum yaptım 3 aralıkta adet gördüm bugün yine kan var neki bu şimdi yaaa

aynısı bugün benim başıma geldi 3 ekimde doğum yaptım 3 aralıkta adet gördüm bugün yine kan var neki bu şimdi yaaa
gerçekten insan kendini kötü hissediyo çok sıkıcı bi durum ve şimdi ben nezaman adet olucam bilmiyorum :1no2: normalde bu ayın sonun da olmam gerekiyo o dengesiz adetime göre hesaplarsam yok sa sen de benim doktora gidip daha çok doktorluk olmaktan mı korkuyosun.senin ki kaç gün sürücek acaba benim 7 gün sürmüştü.
bu arada bişey sorucam acaba hiç bu aralar sıkıntı yaptınız mı ?

sorma canım ya internetten araştırıyım dedim yok enfeksiyon muş yok bilmemneymiş iyice moralim bozuldu doktora gitmek sitemiyorum korkuyorum bu aralar evet bayağı bir stresteyim bebeğim hastaydı ve ben ağlamaktan helak olmuştum acaba onun etkisimidir neyse bugün bir doktoru arayacağım ama bizim durumumuzda olan kanamalara ara kanama deniyormuş yani 21 günden daha kısa döngüde olan kanamalarmış aman ne biliyim nerden çıktı şimdi bu ya

aynen valla ben de çok sıkıntı çekmiştim o dönem ara kanaması diye ben de duydum ama insan ister istemez korkuyo. doktor konusuna gelincede ben bi ara gazımdan dolayı doktora gittim beni ameliyata alıyolar dı nerdeyse apandis diye. bilinçsiz insanları yok yere masa altına alıyolar ben de onlardan biri olsaydım kesin yok yere gitmiştim bıçak altına ondan doktor taraftarı değilim pek, çok sıkışmadığım müddetçe tabi.ben şimdi bu ayki kanamamı bekliyorum bakalım düzene giricekmi kafamçokkarıştı .bu arada bebeğin için çok geçmiş olsun önemli bişey değildir umarım Allah şifa versin canım

arkadaşlar mrhaba bendede adet düzensizliyi var ben 16 yaşımda adet oldum.. ve aradan 1 sene gecti adet göremedim ve doktara gittiyimde muane sonucu polikist dedi ve ben 24 yaşıma kadar adet düzenlliyici kullandım ama yine düzene girmiyor kızacası ben adet düzenlliyici kullanmayınca adet göremiyorum25 yaşımda evlendim 4 senelik evliyim bebiş olmadı benden kaynaklanıyo üfff ya cokkk acıı cekiyorumm.. ama dr tüp bebek yöntemiyle olurdiyor..yani adet görememek..benii cok hasta ediyor en cokkk da baş ağrısı... bir de hormon teslerim normal cıkıyo..5 gün icinde rahim filimim var dr istedi bakalım ondan sonra karar verecek tüp bebeye..saygılarımla....

çok üzüldüm umarım en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde halledersiniz problemini..:Saruboceq:
benim de adetim çok düzensizdir. 2 ay bile geciktiğini bilirim. benim de hormonlarımda problem çıkmadı. ancak kan tahlilleri kandaki hormon seviyesini belirliyor sadece. yani hangi sıklıkta hormon salındığını gözlemleyemiyorsun ve bir doktorun söylediğine göre hormon salınım süresinde bir anormallik olabilirlermiş ve bunu da bilemiyorlar.. ben de uzun süredir doğum kontrol hapı kullanıyorum..
ve umarım evlendiğimde ve doğum yapmaya karar verdiğimde sıkıntı yaşamam...

arkadaşlar bende geçen ay düşük yapınca adetim erken geldi...şimdi dr ara ver bakalım adetine diyor napıcam ya...ilk defa düzensizlik yaşıyorum ve bilmem kaçıncı defa bebekisteğimi ertelememi istedi dr....ne yapıcam.......offffff

benim de adetim gecikti 7 gün kadar bu ay. bide hamileyim diye ümitlendim. dün kan testi değrim 0,39 çıktı bi de altında menopoz yazıyodu daha yaş 26 ve çocuğum yok neyin nesi anlayamadım ağlamktan gözlerimi açamıyorum. şimdi ise adet olmayı dört gözle bekliyorum

çoook çok üzgünüm kızlar
bugün 15. gün ve ben yeniden regl oldum. uzunca bir zamandır sıkıntı stres üstüste geldi hep, zaten hergün ağlıyorum. ayrıca romatoid artrit hastasıyım bi dünya ilaç kullanıyorum.
şimdi bu neyin nesi!!
eylül ayında da bir hafta ara ile iki kez olmuştum
bir bu eksikti yani!!
korkuyorum inanın

Merhaba benim durumumda olan varmı?

Ben her ay mutlaka 28 güde bir regl olurum çok dakiktir bünyem. Ama geçen ay 15 gün geç oldu. Bu ayda 5 gün geç geldi. Normalde reglim başlamadan önce siyah ufak parçalar gelir ardından birkaç saat sonra hasta olurdum ve çok yoğun bir şekilde 5 6 gün devam ederdi. Bu ay ise 1,5 gün boyunca çok yoğun siyah parçalar geldi çok afedersiniz hiç kanama olmadı sonra birden kesild ve bir gün hiçbirşey olmadı ertsi gün çok az kahve v krımzı şekilde oldu gebe durdu. Sadece günlük çok çok az siyah leke geliyor. Böyle olan varmı yada neden kaynaklanıyordur bilgisi olan varmı?

arkadaslar ben oglumu emzirmeyi birakinca adet gördüm 2-3 ay normaldi ve sonradan cok aksamaya basladi sonra kinde artik kanama degil de ilk gün olur ya öyle gelmeye basladi 3 gün sürüyordu ama adet degildi kesinlikle.
doktora gittim doktorum bana gelmese de normal dedi ama nasil normal olabilir ki? bir kadinin adet görmemesi ne kadar normal. ilac vs kullanmiyordum. neyse daha sonra dogum kontrol hapini kullanmaya basladim simdi ise son hapi aldiktan tam 6 gün sonra regl geliyor. sastim kaldim dogum kontrol hapini kullanmasam hic gelmiycek artik. o sekilde de yine hamile miyim diye ödüm kopuyor deli ediyor beni

canim benim de öyle oldu yukarda yazdigim gibi. siyah leke leke oluyordu artik kan degildi. doktorum normal dedi bana ama inanmadim ben. sende bir doktora git görün bence.

merhabalr kızlar...kafayı yicem farlutal içtim ama hapım biteli 13 gün olmasına ragmen hala olamadım.ya cok keyifsizim...normalde 10 gün içinde olurdu.olamadım ne yapcam been

haklısın ama ben 5 senedir bekliyorumm hergece allahıma duva ediyorum:Saruboceq:ama galiba tüp bebeye gececem her şeyin başıı sabır:teselli::teselli:

2 aylık bir gecikme sonucu gecen cuma adet oldum pazartesi gününe kadar çok az kan geliyordu,geceleri ise hiç kan gelmiyordu,fakat dünden beri bi artış oldu ve normal olarak kan pedimi doldurmaya basladı..6 gündür böyledim sürenin bu kadar uzun olması normal mi çünkü her zaman 3 gün sürerdi adetim.ilk defa basıma böyle bişey geliyor,inanın çok huzursuzum yardım edin..senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…