- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
çok geçmiş olsun canım, bende benzer şeyler yaşadım ama üzülme ben çok kolay gebe kaldım , gerçi bebegimi kaybettim ama o farklı nedenlerden dolayıydı. Şimdiden kafana böyle şeyler takıp kendini üzme canım
Benim düzensizliğim geçensene bu dönemlerde başladı.3 ay boyunca olamadım ve sonunda doktora gittim.yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını tembel olduğunu söyledi ve söktürücü bir ilaç verdi.ilacı 2 hafta boyunca kullandım ve ikinci haftanın sonunda oldum.ve ondan sonra gecikmem falan olmadı hatta düzünli oluyodum taki bu zamana kadar.50 günden beri olamadım ve bu bende ağrı yapmaya başladı.Acaba tekrar doktorun bana verdiği ilacı alıp kullansammı diyorum ama o ilacada bağlanmak istemiyorum.bir zararı olur diye korkuyorum.malesef öyle bekleyişlerdeyimsenağlamasenağlama
Bugun doktora gittim adeti kesmek icin ilac verdi bu ilaci aldintan sonra onumuzdeki ay adetim duzene girermi ya sizce? 20gundur kanma vardi bende
Bakalim insalah insan korkuyo boyle duzensiz olunca ilerisi icinde korku var canim yaçok geçmiş olsun canım , umarım düzene girer bir sonraki ay . İlaçlar herkeste aynı sonuçları vermiyor beklemekten başka caren yok sitres yapmamaya çalış
Bakalim insalah insan korkuyo boyle duzensiz olunca ilerisi icinde korku var canim ya
Sagol canim neblim boyle duzensiz olunca insan tedirgin oluyo iste evleninceduzene girermis aslinda doktor bana dogum kontrol hapi verdi ama ben korktum kulanmadim agrilarda sidetlibak benimde adetim düzensizdi canım hemde kendimi bildim bileli ama ben çok rahat bir şekilde hamile kaldım hemde iki defa:) korkma olurmu canım
Sagol canim neblim boyle duzensiz olunca insan tedirgin oluyo iste evleninceduzene girermis aslinda doktor bana dogum kontrol hapi verdi ama ben korktum kulanmadim agrilarda sidetli
Sagol canim tavsiyen icin ama boyle duzensizlik ilk defa basima geliyo yani bukadar cok uzun surmesi bende mikrokist vardi cok agrida yapiyo ilac kulandim ama simdiki durum farkli 20gunden fazladir akinti var cokta olmazsa dogum kontrol hapini tavsiye eti doktor ama ben kulanmak istedim ilerde cocuk bakimindan iste au vallah kizlar sinirim cook bozuluyo offfBenimde adetlerim düzensizdi. Doktora gittim 5mm bi kist oldugunu söledi ve ilaçla geçmezse ameliyat bile olabileceğimi söledi.Bir iki kan testi sonucunda "Yasmin doğum kontrol hapı" verdi. 3 ay kullan kontrole gel dedi.Üç ayın sonunda kontrole gittim tmm artık ilacı bırakabilirsin dedi. Ağrım olursa ağrı kesici kullanmamı söledi. Artık düzensizlik yaşamıorum en fazla 1 gün oynuo o kadar kaydirigubbakcemile2
Kist varsa ii veya kötü huylu olabilir bence bi doktora görün eğer ilaç verirlerse kullan derim ameliyatsız bu probleminden kurtulursun yerimseniben
Sagol canim tavsiyen icin ama boyle duzensizlik ilk defa basima geliyo yani bukadar cok uzun surmesi bende mikrokist vardi cok agrida yapiyo ilac kulandim ama simdiki durum farkli 20gunden fazladir akinti var cokta olmazsa dogum kontrol hapini tavsiye eti doktor ama ben kulanmak istedim ilerde cocuk bakimindan iste au vallah kizlar sinirim cook bozuluyo offf
Ya neblim canim insan korkuyo ben hep duyuyorum genc kizlar dogum kontrol hapi kulaninca ilerde gec hamile kalabiliyolar falan oyuzden tedirgin oldum ama doktorun verdigi ilaci kulaniyorum bugun cok az kanama oldu insalah kesilir cunku gercekten cok stres oldum ama sen Benim icimi rahatlatiyosun cok tesekurler seni bir Abla gibi gormeye basladim tanismiyoruz ama kanim kaynadi sana:1hug:Canım dogum kontrol hapı kullanmak cocuk için bir engel teşkil etmez, bende evlilgimin ilk 4 ayı korunmak için dogum kontrol hapı kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım keza arkadaşımda da aynısı oldu bıraktıkları gibi en geç iki ay içinde hamile kaldılar.Hamile kalamamanın birçok değişik nedenleri var bunu dogum kontrol hapına baglamak yanlış olur.Zaten saglıklı bir kadının hiç korunmasa , hamileligi engelleyici hiçbir sorunu olmasa ,hergün ilişkiye girse bile bir ayda hamile kalma oranı %25 dir . Hangi günler hamile kalabilmek daha kolay olur bunuda adetin düzenliyse hesaplayabilrsin canım ama ondada bir garanti yok çünkü bazen yumurtlama zamanları değişebiliyor birazda şansa kalmış birşey yani şimdiden kendini böyle sitreslere sokma bence önce tedavini ol sonra hamileligi düşün , ben inanıyorum kolayca hamile kalacaksın:teselli:
merhaba arkadaşlar.ilk kez siteye girdim..sizlere bişi sorcam.evliyim 2 aydır korunmuyoruz,normalde adetlerim çok düzenlidir ama ne zaman korunmasak ben o ay rotarlı oluyorum ve her seferinde hamileyim zannedip test yaptırıp hüzranla eve dönüyorum..tesadüfmüdür yoksa gerçekten korunmadan ilişkiye girmek adet düzensizliği yaparmı??
Ya neblim canim insan korkuyo ben hep duyuyorum genc kizlar dogum kontrol hapi kulaninca ilerde gec hamile kalabiliyolar falan oyuzden tedirgin oldum ama doktorun verdigi ilaci kulaniyorum bugun cok az kanama oldu insalah kesilir cunku gercekten cok stres oldum ama sen Benim icimi rahatlatiyosun cok tesekurler seni bir Abla gibi gormeye basladim tanismiyoruz ama kanim kaynadi sana:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?