Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

bende aynı dertten muzdaribimm kızlar.hiç belli olmuyor ne zaman nerde geleceği ve hiçbir adet dönemim yataklara düşmeden iğne olmadan geçmiyor.remixin kullandım uzun bi süre hiçbir faydasını görmeedim.yine aynı yine aynı :çok üzgünüm:

bende çok sık adet görüyorum 20 günde bir geliyor geldimide tam 6 gün sürüyor kafayı yedirticek bana,doktora gittim test felan yapıldı ama bişi çıkmadı,hap felan verdi içiyorum ama bi etkisini göremedim 4 aydır böyleyim eskiden çok düzenli gelirdi,yakında koca karı ilaclarını felan denemeye baslıcam kaydirigubbakcemile3

herkese geçmiş olsun..
bi süredir zaten gecikmeli oluyordum en son olduğumda çok az oldu ve normalden çok kısa sürdü..
ve 3 4 gün sonra tekrarladı ama kahverengi lekelenme şeklinde...o da 4 gün sürdü...ve bitti derken yine 4 gün sonra kahverengi lekelenme oldu ve bu sefer sancılı da..:sinifsinif:
noldu anlamıyorum ..:sm_confused:
birkaç sayfa okudum da bunun gibi bir durum yaşayan yok sanırım :çok üzgünüm:

Aynı durumu bende yaşadım bu ay 18 inde adet olmam gerekirdi 24 ünde oldum ama normalinden çok daha az şekilde, çok düzenlidir adetim aslında, neyse bugün gene lekelenme seklinde gelmiş 5-6 damla şeklinde, 3 ay lustral kullandım birde babam bypass oldu bu ay cok sıkıntı cektim, lusrtraldan mı acaba çok korkuyorum yaaaa

Korkmanı gerektircek hiç bişi yok. Ben gittim hatta iyiki gitmişim kist varmış "Yasmin" verdi dr kullandım şuan hiç bişeyim yok, düzenli adet görüyorum hihoyyyt mutlaka gitmeni öneririm kaydirigubbakcemile

Tatlım ben geçen yıl gitmiştim yasmin beni zehirledi kafamçokkarıştı

Ama Yine Gidicem Tşkler :1hug:

gunicen yasmin beni zehirledi derken naptı cnm?ben de adet düzensizliği için kullandım 7 gün dayandım anca çok kötü mide bulantısı yaptı sonra doktor başka doğum kontrol ilacı verdi,o da çok kötü yaptı,bıraktım.başka da bişi yapamayız dedi.ama biraz araştırdım ayda 10gün fln progesteron içeren haplar kullanılıp adet düzene sokulabiliyormuş.bir de bunu sorucam.of ya ben de doğal kürlere mi başlasam inanmam aslında hiç

selam kızlar benım
ayda ıkı kere oldu ozel gunum.
şöyleki;
normalde 4 gundur benım bu ay ilk olrak 7 gun oldu snra aradan bı ıkı gun gectı gene oldu bu sefer bı -6-7 gun surdu sanırım acaba ben smdı hangısınden dogru hesaplayabıılırım
hamıle olup olmadıgımı?

selam kızlar bütün sayfaları okuyamadım benim sorunum erken asdet oluyorum adetlerim düzenliydi 3 atdır 15 günde bir adet oluyorum bu neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen hem erken oluyorum hemde çok yoğun
yada bildiğiniz bir bitki varmı adet geciktirici sinir olmaya başladım ya ayda ikikere adet oluyorum

pozitif çıkarsa kesin hamilesindir demek onu biliyorum:) ama en dogru olanı bir saglık ocagından kan testiyle baktırmandır canım

iki kere yaptım negatif çıktı bana dorudur dedilerde yine de bi şüphe kaldı içimde 2.5 ay oldu adet olmadım akannehir çok kötüyüüm ya :bbo:

bnde dıs gebelik gecirdikten sonra adetlerim düzensizlestı teki tüpüm alındı ondan önce günü bırakın saat bile sekmezdi cok canım sıkkın

bende 18 yaşımda sıkı bi adetten sonra senin gibi 15 günde bi adet oluyodum.jinekoloğa gittim.ultrasona soktu.kan değerlerime baktı. hiç bi ilaç vermedi bişeyin yok dedi.2 aya düzeldi ama bence bilinçsiz diyetten oldu ve ucuz atlattım.sen yinede bi dr.a görün cnm

Canım ben 6 ay kullandım.. Sadece kan geliyordu her ay benden parça filan gelmiyordu..
Son adet olduğumda sürekli parçalar düşmeye başladı 7 gün kadar ki benim adetim hiç o kadar sürmez..
Dr a gittiğimde hemen kesti ilacı meğer benim yumurtalıklarda birikmiş pıltılar kafamçokkarıştı
Ayrıca 15 kilo kadar aldım 6 ay içinde mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…