- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
Korkmanı gerektircek hiç bişi yok. Ben gittim hatta iyiki gitmişim kist varmış "Yasmin" verdi dr kullandım şuan hiç bişeyim yok, düzenli adet görüyorum hihoyyyt mutlaka gitmeni öneririm kaydirigubbakcemileBen en son mayısta oldum hala tık yokdr a gitmeye de korkuyorum
bende aynı dertten muzdaribimm kızlar.hiç belli olmuyor ne zaman nerde geleceği ve hiçbir adet dönemim yataklara düşmeden iğne olmadan geçmiyor.remixin kullandım uzun bi süre hiçbir faydasını görmeedim.yine aynı yine aynı :çok üzgünüm:
Korkmanı gerektircek hiç bişi yok. Ben gittim hatta iyiki gitmişim kist varmış "Yasmin" verdi dr kullandım şuan hiç bişeyim yok, düzenli adet görüyorum hihoyyyt mutlaka gitmeni öneririm kaydirigubbakcemile
Tatlım ben geçen yıl gitmiştim yasmin beni zehirledi kafamçokkarıştı
Ama Yine Gidicem Tşkler :1hug:
eczaneden bir test cihazı al bak için rahatlasın canım
canım bu testler kesin doğru sonuç veriyormu peki :kedi:
pozitif çıkarsa kesin hamilesindir demek onu biliyorum:) ama en dogru olanı bir saglık ocagından kan testiyle baktırmandır canım
selam kızlar bütün sayfaları okuyamadım benim sorunum erken asdet oluyorum adetlerim düzenliydi 3 atdır 15 günde bir adet oluyorum bu neden olabilir bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen hem erken oluyorum hemde çok yoğun
yada bildiğiniz bir bitki varmı adet geciktirici sinir olmaya başladım ya ayda ikikere adet oluyorum
gunicen yasmin beni zehirledi derken naptı cnm?ben de adet düzensizliği için kullandım 7 gün dayandım anca çok kötü mide bulantısı yaptı sonra doktor başka doğum kontrol ilacı verdi,o da çok kötü yaptı,bıraktım.başka da bişi yapamayız dedi.ama biraz araştırdım ayda 10gün fln progesteron içeren haplar kullanılıp adet düzene sokulabiliyormuş.bir de bunu sorucam.of ya ben de doğal kürlere mi başlasam inanmam aslında hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?