Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

allah yardımcın olsun canım bnm ilk defa geliyor başıma böyle birşey evle de değilim hap falan hiç kullanmadım.. neden böyle olduğunu hiç anlamadım sürekli başım ağrıyor :bbo:

hamile olabilirsin ? diyeceğim ama bekarsında bilemiyorum belki başka bir rahatsızlığın vardır???

bilmiyrum hamile değilim belki bi ihtimal olabilir diye test bile yaptım ama yok çok kötü hissediyorum ya.. kilo da aldırıyo şişkinlik yapıyo kafamçokkarıştı

en son adetimi 28.07.2009 da görmüştüm. bu ay 28'inde (cuma) görmem gerekiodu iki üç damla kan geldi ve kesildi. arkasından biraz kahverengi geldi bu gün pazar ve hiç bişi yok daha. korkuyorum acaba stresten mi yoksa bişi mi var? endometriomadan ameliyat olmuştum onunla alakası da olabilir. ameliyat olalı 5 ay oldu.hamile olanlar adet görür mü? korkuyorum hamile kalmaktan. nişanlım var ama ilişkiye hiç girmedik. evlenmeme 2 ay kaldı bi sorun çıkmasa bariiiiiii.... :sinifsinif:

ilişikiye hiç girmediysen hamile olman zor gibi ama , hiç girmedimden kastın eger tam birleşme olmadıysa sadece o zaman kalabilirsinde kücük bir ihtimal.Sitrestende gelmemiş olabilir iyisimi sen eczaneden bir test cihazı al bak için rahatlasın canım

Slm arkadaşlar bir aylık doğum kontrol iğnesi kullandıktan sonra adet oldum aadetim bir hafta sürdü ve bitti ancak 1 hafta sonra yine adet kanaması başladı bilgisi olan paylaşırsa çok menmun olurum....

nişanlısın ve hamile kalmaktan:uhm: korkuyorsun,düğüne kadar bekleyemedin herhalde..kaydirigubbakcemile3 ?neyse senin hayat..benle aynı gün adet olcakmışsın bu arada ..korkulacak bişey olduğu sanmıyorum bazen hava değişikliğinden yada o ay eğer ilaç tedavisi falan uyguladıysa sana ondanda günün değişebilir,hamile olanlar ancak üzerine adet görür bu da en geç bir ay sonra anlaşılır diye biliyorum ben..10 gün gecikme olursa hamilelik ele alınır.. daha beklemen gerek..a.s

merhabalar.benim de 7-8 gün gecikti.hiç bu kadar olmamıştı şimdiye kadar.
çok merak ediyordum,çünkü kızamıkçık aşısı olmuştum.ve 1 ay hamile kalmamam gerekiyordu. yani arkadaşlardan öyle süprizler duyuyordum ki ben de korkmaya başlamıştım.
internetten araştırdım.suna dumankayanın bitkisel bir tarifi vardı.onu yaptım.ve Allah'ın izniyle sonuç müthiş.inanamıyorum hala ama 4 saat sonra falan oldum.yoksa bugün doktora gidecektim.
tarif şöyle bir tutam kekik,bir tutam reyhan kaynar su da çay gibi demleyip içiyorsun.

ben bu karışımı adet söktürücü olarak kullandım.herkeste faydası olacak diye bir şey yok ama ben de faydası oldu.
yine de doktora gitmek lazım.
eger gelecek ay da böyle bir şey olursa kesin doktora gideceğim.

yıllardır benim de sorunumdur adet düzensizliğibenneyaptımki hatta bugün 9 gün geçmiş bulunmakta:sinifsinif:şu karışımı ben de deneyeyim opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar. bende adet düzensiliği yaşıyodum. 40-45 gün arasında olmaya başlamıştı adetim son 6 aydır. 6 senlikte evliyiz. bebkte istiyoruzz. doktora gitikk eşimle beraber büütn tahlillerimiz yapıldı. herşey normal çıktıı ama bir türlü hamile kalamadımm. son 6 aydırda düzensizlik olunca( sanırımm stresten kaynaklanıyoo bu durumm). gecen ay doktora gitim. hem adet düzensizliği için hemde bebek içinn. bana folik asit verdi hemen başla dedi.adetin 5 günü klomene başlamamı söledi ve adetin 16 günüde progestan hapını içmemi söledi. progestan ilacım bitikten 7 gün sonra adet oldumm bugünn. gecen ayda ağurtosun 1 de adet olmuştum. bugünde ayın biri ve ben günü gününe adet oldum kızlar. sanırımm vücudumm normale dönüyoooo artıkkkk :lepi:

ben de bu ay erken adet oldum..bir de ilk gün pembe renkte geldi ...fakat şimdi kaç gündür kahverengi renkte geliyor ve de çok az...sadece tuvalete gittiğim zamanlarda geliyor...bu ay folik asit kullanmaya başladım acaba ondan olabilir mi ?arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum....

arkadaşlar ben de buay nedense 2 defa adet oldum anlayamadım aradan 15 gün geçmiş bidaha oldum bende anlayamadım dr gitmedim cildim için zoretain kullanıyorum ama onun etkisi olsa zoretain ben 5 aydır kullanıyorum...
stres desem ağustos ayında fazla stresde yapmadım hatırladığım kadarıyla
normalde de tam günü gününe olmuyorum ya 1 hafta önce yada 1 hafta sonra ama 1 aydada 2 defa olmuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…