Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

bende özeniyorum valla. ben o kadar uğraşıyorum birsürü bitki çayı içiyorum hepside iğğğğrenççç ama katlanıyorum. dr.a gittim bendede polikistik over var tahlillerimi istedi sonunda adet olmayı başardım yarın tahlillerim yapılacak cumada dr.a gidicem tekrar. bıktım artık. allah herkesi sağlığına bide bebişe kavuştursun senağlama

sanada çok geçmiş olsun allah şifa versina.s.

saol canim sanada insallah ben artik kabullendim olmassa olmaz diyorum o kadar heyecanim yok olmuyorsa yapacak biseyyok ben kendim icin soluyorum bu konu beni cok inanilmaz yordu cunku sanada cok gecmis olsun canim

arkadaşlar merhaba, bende regl düzensizliği yaşayanlardanım. bazı dönemler en son ne zaman regl olduğumu hatırlamam bile soğuklardan yada üşütmüş olabileceğimi düşündüm ilk zamanlar, dikkat etmeme rağmen hala tık yok. bi uzmana gittim tedavi sonucunda yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ve diane 35 diye bi kontrol hapı tavsiye etti. 6 ay aralıksız kullandım fakat sonuç yine olumsuzdu. daha sonra başka bi uzmana gittim aynı sorun bu seferde farlutal diye bi hap kullanmam gerektiğini söyledi onu kullandım bir hafta sonra regl oldum :)) şuan hala devam ediyorum ama yine tık yok bende. bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü aranızda yada çevresinde böylebi promlemi olan olmuştur (umarım yoktur ) bilgisi olan arkadaşların ilgilerini bekliyorum. sağlıcakla kalın...

kızlar hayıt suyuyla adet oldum 1,5 hafta kullandım ve adetim geldi ohh şükürler olsun hepiniz için bunu inaşşal düzelmiştir bakacaz bidahaki aya

diane 35 kullanırken yan etkilerini sürekli okumalısın. ben kullandım tüm yan etkileri görüldü yasmin le değiştirmişti dr.um ben aynını yaşadım ve tekrarlıyo zaten sürekli bu durum alışmalısın. ayrıca polikistik over olabilme ihtimali de yüksek ben de yok dediler ama şimdi var diyorlar. dr.unu iyi se ve ilaçlarının yan etkilerini sürekli okumanı tavsiye ediyorum.
allah şifa versina.s.

saol canim sanada insallah ben artik kabullendim olmassa olmaz diyorum o kadar heyecanim yok olmuyorsa yapacak biseyyok ben kendim icin soluyorum bu konu beni cok inanilmaz yordu cunku sanada cok gecmis olsun canim

öyle şeyler düşünme iyi düşünelim iyi olsun dimi:içelim:
teşekkür ederim

diane 35 in yan etkileri hakkında bilgim var ama çok şükür bende göstermedi. ne zaman geçecek bu sıkıntı ya acaba evlenince düzelir mi? benneyaptımki ilgin için teşekkür ederim. sen nezamandır kullanıyosun yasmin 'i sonuçlar nasıl?

bende adet gecıkmesı yasıyorum bırde bebek ıstıyoruz her ay stres oluyor acaba hamılemıyım dıye bır kac gun once dr.a gıttım adet sokturucu ılac verdı bakalım gelecekmı ılacla
offfff ya gunu gunune adet olanlara ımrenıyorum valla bıktım artık

tamam takip ediyorsan sorun yok bünyeden bünyeye değşiyor etkisi. evlenince değişme diye bir şey söz konusu değil. ama doğumdan sonra düzeliceğini düşünüyorum çünkü ablamın öyle oldu ağrılarıda kesildi. bence hemen evlen ve doğum yap sırnaşık şey
yasmin için de söylemem gereken şu süper bence. ama ben şuan nda kullanmıyorum bebek istediğimiz için. doktoruna bu hap için danış bence diane 35 e göre daha iyi bir ilaç.kullandığım süre içinde tıkır tıkır işledi adetim.

sana şunu söyleyebilirim ben bugün dr.dan geldim ve havalara uçuyorum. adet söktürücüm sayesinde adet oldum hormon tahlillerimi götürdüm adetin 3. gnü yapılıyor. bktı baktııı ve bana bir ilaç werdi yumurtlamayı sağlıyormuş bunuda kullanmaya başladım bugün 1 kasımda yine gidicem ve o bana hamilelik için gün wericek :sm_cool::sm_cool:
doktora gitmekten vazgeçme we stresten mümkün olduğunca uzaklaş bebişi we adeti çok etkiliyormuş:1rolleyes:

kızlar walla yazılanları okudum çok evham yapan arkadaşlar war hayır yaptığı evham yüzünden diğer arkadaşlarda etkileniyor.birincisi her bünye bir değildir arkadşlar.adet geçikmesi olması vucutta kanser veya kist belirtisi olmaya bilir en kötüsünü düşünmekten wazgeçmemiz lazım.adet ilaçları genelde 5 günlük verilir ve bittikten sonra 10 beklemniz gerekmektedir.eğer adet olmazsanız telaş yapmayın bünyeden bünyeye değiştiği için ilaç dozu yetersiz gelmiş olabilir.bunu bizzat kendi doktorum söledi.adet geçikmelerinin en temel sebebi hormonel değişiimlerdir.yaşadığınız stres ve mevsimsel farklılıklarda buna etki ediyor.ayrıca doğum kontrol hapı kullanıp bıraktıktan sonra adet günlerinde geriye yada ileriye atma yaşayan ark.warsa onlarda sakin olsunlar.çünkü vucudun metobolizmasına ilaçla etki ettiğimiz için adettin düzelmesi için stresten uzak bir şekilde aylarımızı beklemeliyiz.ben hipotroid hastasıyım aynı sorunu ben yaşadım adetim 8 gün geçikti.hamilelik olabilir die test yaptırdım negatif çıktı.doktorum adet ilacı verdi açıkcası kullanmak istemedim çünkü hormonlara yine müdahale etmiş olacaktım diğer bir açıdan bazen kan testleri bile yanılabiliyor en sağlıklı zaman dilimi 10 15 gün beklemektir hamilelikle alakalı .evde yapılan idrar testlerinde zaten 10 yada 15 gün içerisinde belli oluyor ben kesin sonuç olarak gösterilen kan testi için konuşuyorum.bekleyim dedim belki geç döllenme olmuştur die ama kendiliğimden 10 gün sonra adet oldum ilaçta içamediğime çok seviniyorum .bu nedenle kaniğe kapılamayın hemen en yakın sağlık kuruluşuna danışın en nihayetinde bünyenizle alakalı en kesin sonucu doktorlar belirliyecektir.şimdiden herkeze geçmiş olsun arkadaşlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
walla kızlar adet düzensizliğim var diye yakınıp dururdum bundan bir buçuk iki ay evvel artık o günlerimi arar oldum inanın.Keşke hala adetim gelmiyor olsaydıda bu günkü derdim olmasaydı bende nette aramadığım yer kalmadı derdime derman olacak bir şey varmı diye ama buraya yazıcam artık çünkü hiç bir sonuç alamadım benimde kesilmek bilmeyen bir adet kanı başımda bela gibi kara günler geçiriyorum doktora gittim hiç bir şeyin yok dedi ultrasonla baktıktan sonra,bundan 15 gün önce doktora gittiğimde. Ve bana duphaston isimli ilacı verdi dedi bu dedi adetini kesecek dedi,bişeyin yok meraklanma dedi.ben hap bitmeden adet oldumyani 9. günü diyeyim ve bu arada yine lekelenmeler de devam etti.Test bile yaptım bişey çıkmadı.Neyse ben bu gün hapı kullanıp bitireliden beri 4 gündür yine çok felaket kanamalıyım.kendimi halsiz filanda hissetmiyorum ama endişeleniyorum zira kullandığım hapta adet söktürücü imiş.ben şimdi bu kanın beni aylarca bırakmayacağından çok korkuyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.varsa bir tavsiyeniz lütfen yazın arkadaşlar çünkü sıyırmaya başladım artık.

arkadaşlar size bir sorum olacaktı normalde çok düzenli adet gören biriyimdir yani 10 yıldır hiç şaşmadı bi gün bile ama cumartesi günü normal adetimin üstünden sadece 9 gün geçmiş olmasına ramen tekrar adet oldum adet bitmeden de doktora gitmek istemiyorum yaşım 23
ve ilk defa böyle bi durumla karşılaşıyorum
ban akıl verin lütfen
cevaplarınızı bekliyorum

QUOTE=fatunuz;4137511]arkadaşlar size bir sorum olacaktı normalde çok düzenli adet gören biriyimdir yani 10 yıldır hiç şaşmadı bi gün bile ama cumartesi günü normal adetimin üstünden sadece 9 gün geçmiş olmasına ramen tekrar adet oldum adet bitmeden de doktora gitmek istemiyorum yaşım 23
ve ilk defa böyle bi durumla karşılaşıyorum
ban akıl verin lütfen
cevaplarınızı bekliyorum[/QUOTE]

hemen gidip kan testi yaptırmalısın bebişin varlığını gösteren bi belirti olabilir:1rolleyes:

ay yok canım
korunuyruz biz
daha yeni evliyim de ben 3 buçuk aylık
zaten ağır ülser ilaçları kullanıyorum şuanda
doktorum izin vermez

ARKADAŞLAR 18 TEMMUZDA DOĞUM YAPTIM HALA ADET OLMADIM BU YÜZDEN KORUNAMIYORUMDA BEN NAPCAM YA:1no2::1no2::1no2:

merhaba ben 23 kasım doğum yaptım oğlum 9 aylıkken adet gördüm biraz uzun sürünce doktora gittim rahim duvarı kalınlaşması oluşmuş tedavi görüyürum 18 aya kadar olunmaması normalmiş herhalde

canım bende adet düzensizliği yaşayanlardanım. benimde geldiği zaman kanamalarım çok yoğun olur. ben gelmediği dönemlerdeki kanamayı geldiği dönemdeki kanamalarla birlikte boşaltıyo diye düşünüyorum sırnaşık şey her ay gelmesi gerekirken düzensizlik yaşanıyo ve bir sonraki döneme aktarıyo diye düşünüyorum. gelmediği zaman dua ederim gelsin diye , bi geldimide gitmek bilmiyo işte. allah hepimize acil şifalar versin umarım en kısa sürede geçer. ( tek bi uzmana da bağlı kalma istersen)a.s.

:1shok: evlenmek ve çocuk...........:CüvCüv: walla bilmem ki evlenmek tamam olabilirde çocuk için korkuyorum CADIARZU hakkımızda hayırlısı. bilgi ve desteğin için çok teşekkürederim canım. RABBİM SANA VE TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLERE BU DUYGUYU NASİP ETSİN HAYIRLI EVLATLAR VERSİN.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…