- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
yokmu bu hastaligin bir cozumunu bulan yillardan beri biktim gercekten Allah ima sukur Allah byundan kotu hastalik vermesin her ay adet olanlara ozeniyorum valla benim hipotalamusta sorun varmis biliyorsunuz onun hormon salgilamasi lazim ama beyinden problem sinyal gitmiyormus asagiya:) nefret ediyorum sakamaka isteyince sip diye hamile kalanlar ne guzel bu bir nimettir bence
arkadaşlar merhaba, bende regl düzensizliği yaşayanlardanım. bazı dönemler en son ne zaman regl olduğumu hatırlamam bile soğuklardan yada üşütmüş olabileceğimi düşündüm ilk zamanlar, dikkat etmeme rağmen hala tık yok. bi uzmana gittim tedavi sonucunda yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını söyledi ve diane 35 diye bi kontrol hapı tavsiye etti. 6 ay aralıksız kullandım fakat sonuç yine olumsuzdu. daha sonra başka bi uzmana gittim aynı sorun bu seferde farlutal diye bi hap kullanmam gerektiğini söyledi onu kullandım bir hafta sonra regl oldum :)) şuan hala devam ediyorum ama yine tık yok bende. bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü aranızda yada çevresinde böylebi promlemi olan olmuştur (umarım yoktur ) bilgisi olan arkadaşların ilgilerini bekliyorum. sağlıcakla kalın...
saol canim sanada insallah ben artik kabullendim olmassa olmaz diyorum o kadar heyecanim yok olmuyorsa yapacak biseyyok ben kendim icin soluyorum bu konu beni cok inanilmaz yordu cunku sanada cok gecmis olsun canim
diane 35 kullanırken yan etkilerini sürekli okumalısın. ben kullandım tüm yan etkileri görüldü yasmin le değiştirmişti dr.um ben aynını yaşadım ve tekrarlıyo zaten sürekli bu durum alışmalısın. ayrıca polikistik over olabilme ihtimali de yüksek ben de yok dediler ama şimdi var diyorlar. dr.unu iyi se ve ilaçlarının yan etkilerini sürekli okumanı tavsiye ediyorum.
allah şifa versina.s.
kızlar hayıt suyuyla adet oldum 1,5 hafta kullandım ve adetim geldi ohh şükürler olsun hepiniz için bunu inaşşal düzelmiştir bakacaz bidahaki aya
diane 35 in yan etkileri hakkında bilgim var ama çok şükür bende göstermedi. ne zaman geçecek bu sıkıntı ya acaba evlenince düzelir mi? benneyaptımki ilgin için teşekkür ederim. sen nezamandır kullanıyosun yasmin 'i sonuçlar nasıl?
bende adet gecıkmesı yasıyorum bırde bebek ıstıyoruz her ay stres oluyor acaba hamılemıyım dıye bır kac gun once dr.a gıttım adet sokturucu ılac verdı bakalım gelecekmı ılacla
offfff ya gunu gunune adet olanlara ımrenıyorum valla bıktım artık
ARKADAŞLAR 18 TEMMUZDA DOĞUM YAPTIM HALA ADET OLMADIM BU YÜZDEN KORUNAMIYORUMDA BEN NAPCAM YA:1no2::1no2::1no2:
walla kızlar adet düzensizliğim var diye yakınıp dururdum bundan bir buçuk iki ay evvel artık o günlerimi arar oldum inanın.Keşke hala adetim gelmiyor olsaydıda bu günkü derdim olmasaydı bende nette aramadığım yer kalmadı derdime derman olacak bir şey varmı diye ama buraya yazıcam artık çünkü hiç bir sonuç alamadım benimde kesilmek bilmeyen bir adet kanı başımda bela gibi kara günler geçiriyorum doktora gittim hiç bir şeyin yok dedi ultrasonla baktıktan sonra,bundan 15 gün önce doktora gittiğimde. Ve bana duphaston isimli ilacı verdi dedi bu dedi adetini kesecek dedi,bişeyin yok meraklanma dedi.ben hap bitmeden adet oldumyani 9. günü diyeyim ve bu arada yine lekelenmeler de devam etti.Test bile yaptım bişey çıkmadı.Neyse ben bu gün hapı kullanıp bitireliden beri 4 gündür yine çok felaket kanamalıyım.kendimi halsiz filanda hissetmiyorum ama endişeleniyorum zira kullandığım hapta adet söktürücü imiş.ben şimdi bu kanın beni aylarca bırakmayacağından çok korkuyorum.ne yapacağımı bilemiyorum.varsa bir tavsiyeniz lütfen yazın arkadaşlar çünkü sıyırmaya başladım artık.
tamam takip ediyorsan sorun yok bünyeden bünyeye değşiyor etkisi. evlenince değişme diye bir şey söz konusu değil. ama doğumdan sonra düzeliceğini düşünüyorum çünkü ablamın öyle oldu ağrılarıda kesildi. bence hemen evlen ve doğum yap sırnaşık şey
yasmin için de söylemem gereken şu süper bence. ama ben şuan nda kullanmıyorum bebek istediğimiz için. doktoruna bu hap için danış bence diane 35 e göre daha iyi bir ilaç.kullandığım süre içinde tıkır tıkır işledi adetim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?