Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

İki aydır tarlusal ile oluyordum bu ay 40 günün sonunda kendi geldi tarlusalla az az oluyordu şimdi normal oldu benim testeron değerim yüksek düşmesi için ne yapmak lazım?
İbrahim Saraçoğlunun kürleri işe yarıyor mu?

bıyopsi olmadan aldırmada..parça alıp ıncelesınler..

arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S hormonlarla ilgiliydi madem niye hala düzelmedi :S

adet düzensizliği olutap hamile kalan var mı arkadaşlar kalan varsa hamile olduklarını nasıl anladılar?belirtileri nelerdi acil cvp verebilcek olan var mı yarın doktara gidicem sonuç negatif olcak diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar,benim ilk adet görmeye başladığımdan beri düzensizlik var.Kaç kere doktora gittim ama ne hormonel bir bozukluk çıktı ne de bir kist.Doktor hep stresten dedi.Sürekli gittiğim bir doktordu bu,ancak farklı bir yere gittiğimde,fiziksel olarak hiçbir problem olmadığını ondan da duydum.Şimdi gene 10 gün gecikti geçen aya göre.Ve bugün yarın olmak zorundayım,çünkü çok ağrılı oluyor ilk günlerde.Kpss olduğu için,ona denk gelmemesi lazım.Karnımda şişlik var,sabah kalktığımda gereksiz ağrılar oluyor gene,ama hala tık yok.Ne yapsam,şu 2 gün içinde adet görebilirim?benim gibi olup da düzelen var mı?

Benimki de her ay oluyor ama arada erken arada geç oluyor biraz düzensiz. Ama zararsız kist filan da varmış bende. ultrasonda çıkmıştı arada görünüp kayboluyo falan. Seninki daha ilginçmiş...Stres önemli bir faktör olsa gerek

Stres her şeyi etkiliyor maalesef.Benim de çok stresli bir yapım var zaten.Benim kadar stresli olan yok herhalde:)

canım çok üzüldüm peki şuan tedavi görüyor musun?

suan cerrah pasaya gidiyorum. 20 yasındayım. ve doktor menopoz dedi... tamamen... ve 3 aylık bir küçük adet düzensizliği ve sonucu menopoz hayatımda duydugum en sacma cümle!! birden insan menopozmu olur değil mi?? suan 3 aydır adet görmüyorum doktor adet söktürücü verdi adet yine görmedim... o yüzden tedaviye baslıyamıyorumkiiii cunku adet görmem lazım.

arkadaşlar aynı sorun bende var bugün 9 gün oluyo hala gelen giden yok. hiç düzensizlik yaşamıyodum son 3 aydır falan şaştı. 8 aylık evliyim hormanlarla alakalı olabilir mi henüz doktora gitmedim

benim adetimde düzensiz çok genç kızkendeböyleydi,evliyken de böyle. hep 35 günde 38 günde bir gelir. gerçi ilk defa 30 günde bir oldum geçen sefer 18 haziranda gelmişti adetim ve 18 temmuzda geldi.

arkadaşlar mrhba bende yeni üyeyim.2 buçuk yıllık evliyim,şimdilik korunuyoruz.ben de evlendikten sonra adet gecikmesi yaşamaya başladım ,normalde günü gününe regl olurdum.şimdi ise bir defa bile korunmasak o ay 5-6 gün gecikmeli adet oluyorum.bu ay yine aynı şey oldu ve bugün çok şükür regl oldum 6 gün gecikmeyle.acaba bu sebepten dolayımı gecikiyo yoksa farklı bişey mi .tedirgin olmaya başladım.bi arkadaşım bunun hamile kalmaya yaklaştığımı söyledi korunmasanız demekki hamile kalacaksın dedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı

merhaba arkadaşlar ben de yenı uyeyım sıze bır sorum vardı.
17 yasındayım 2,5 sene once adet olmaya basladım ılk senemde duzensızlıklerım olmustu hatta bır keresınde 1,5 ay olmadım ama sonra duzeldı ve sımdı 22 gunde bır oluyorum..sorunum su ;okullar kapandıktan 3 gun sonra yanı hazıranın 10 unda adetım bıttı.o zamandan bu yana 2 ay olacak neredeyse ama olmadım ne yapmam gereıyor bılmıyorum doktora gıtmekten cekınıyorum yardımcı olun ! tesekkurlerrr...

arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim 20 yaşındayım yaklaşık 14 yaşında başladım adet görmeye ama o zamandan beri düzensizdi az çok illa bikaç gün gecikir veya bikaç gün erken gelirdi doktora gitmiştim 2-3 kere baktı doğum kontrol verdi,farlutal(söktürücü) verdi ama yine düzelmedi ve normalde 4 gün gelirdi ve miktarı normal ama şu son 3-4 aydır da 2 en fazla 3 gün geliyo adetim ve miktarıda oldukça az. Lütfen bi bilgisi olan varsa yardım etsin doktora gideceğim ama önce bi araştırmak istedim.

merhabalar
kızlar benim adetlerim bazen düzenli bazen düzensiz oluyor gecikmeler oluyor bazen de çok erken oluyorum.
geçenlerde 15 gün arayla oldum doktora gittim tahlil yaptırdım değerlerin normal sorun yok dedi. ama kanamam uzun sürdü 1 hafta geçti 2 hafta geçti 3 hafta geçti... hala kanamam bitmedi :18: en sonunda tekrar doktora göründüm. bu kez özele gittim. rengin atmış dedi normaldi yani kansız kalmıştım ultrasonda çok sayıda milimetrik kistler çıktı ve kanamamın durması için hap verdi bir de kan hapı... kullandım 1,5 hafta geçti üstünden işe yaramadı kanamam durmadı yine gittim devlete bu sefer başka doktora göründüm bana dpğum kontrol hapı verdi bunu günde 3 kez iç yüksek dozla başla ki kanaman kesilsin dedi gerçekten de kesildi hapları bitirince tekrar kanamam başladı ve normal olarak 6 gün sürdü. ondan sonra düzene girdi... girdi sandım.

şimdiyse 2 ay oldu nerdeyse hala hastalanmadım kızlar endişeleniyorum neden böyle oluyor olabilir stresli de değilim ki anlamıyorum yorum yapar mısınız benim gibi olan var mı?

20 yaşındayım ve ilk kez 8. sınıfta kanamam geldi .

Guatr dan dolayi olabiliyor bende hep vardi adet düsensizligi bir hafta veya bir kac gün gecikirdi hep... halende öyle... En sonunda kadin doktoruna gitdim kan vs aldilar kontrol etdiler ve troid bezinin yavas calistigini söylediler bu yüzdende ilac aliyorum :26:

Tiroid hormon bozukluğunun teşhisi için kanda tiroid hormon düzeyinin ölçülmesi gerekiyor. Tiroid hormonunun yetersiz salgılanması, adet düzensizliğine ilaveten şişmanlık, ciltte kuruluk, çarpıntı, saçlarda matlaşma ve kabızlığa da neden olabiliyor.

'Simdiden gecmis olsun insallah cabucak düzelir..

bendede düzensizlik oluyor ya..kötü bişey..tam zamanında gelse nerdeyse birgün sürüyor yada gecikerek çok sonra geliyor..iki üç kez üstüste düzensizlik oluyor arkadaşımdada vardı doktora gitti ilaç kullanmış düzeldi diyor bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…