- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.401
merhaba hanımlar ben 30 yaşındayım 2 kızım var 5 aydır adetim bozuldu akmıyor içinden temizliyorum dün doktora gittim ben doğum kontrol iğnesi kullanıyordum adam bana hormonların alt üst olmuş dedi birde 6cm çapında kirst varmış tamam ultrasonda kirsti bende gördüm ama bu kirstin iyi huylusu kötü huylusu varmış diyorlar test mest yapmadı ne yapıcam bilmiyorum sürekli bi ağrım yok ne yapmalıyım sizce
bıyopsi olmadan aldırmada..parça alıp ıncelesınler..
Merhaba arkadaşlar,benim ilk adet görmeye başladığımdan beri düzensizlik var.Kaç kere doktora gittim ama ne hormonel bir bozukluk çıktı ne de bir kist.Doktor hep stresten dedi.Sürekli gittiğim bir doktordu bu,ancak farklı bir yere gittiğimde,fiziksel olarak hiçbir problem olmadığını ondan da duydum.Şimdi gene 10 gün gecikti geçen aya göre.Ve bugün yarın olmak zorundayım,çünkü çok ağrılı oluyor ilk günlerde.Kpss olduğu için,ona denk gelmemesi lazım.Karnımda şişlik var,sabah kalktığımda gereksiz ağrılar oluyor gene,ama hala tık yok.Ne yapsam,şu 2 gün içinde adet görebilirim?benim gibi olup da düzelen var mı?
Benimki de her ay oluyor ama arada erken arada geç oluyor biraz düzensiz. Ama zararsız kist filan da varmış bende. ultrasonda çıkmıştı arada görünüp kayboluyo falan. Seninki daha ilginçmiş...Stres önemli bir faktör olsa gerek
canım çok üzüldümpeki şuan tedavi görüyor musun?
merhabalar
kızlar benim adetlerim bazen düzenli bazen düzensiz oluyor gecikmeler oluyor bazen de çok erken oluyorum.
geçenlerde 15 gün arayla oldum doktora gittim tahlil yaptırdım değerlerin normal sorun yok dedi. ama kanamam uzun sürdü 1 hafta geçti 2 hafta geçti 3 hafta geçti... hala kanamam bitmedi :18: en sonunda tekrar doktora göründüm. bu kez özele gittim. rengin atmış dedi normaldi yani kansız kalmıştım ultrasonda çok sayıda milimetrik kistler çıktı ve kanamamın durması için hap verdi bir de kan hapı... kullandım 1,5 hafta geçti üstünden işe yaramadı kanamam durmadıyine gittim devlete bu sefer başka doktora göründüm bana dpğum kontrol hapı verdi bunu günde 3 kez iç yüksek dozla başla ki kanaman kesilsin dedi gerçekten de kesildi hapları bitirince tekrar kanamam başladı ve normal olarak 6 gün sürdü. ondan sonra düzene girdi... girdi sandım.
şimdiyse 2 ay oldu nerdeyse hala hastalanmadım kızlar endişeleniyorum neden böyle oluyor olabilir stresli de değilim ki anlamıyorum yorum yapar mısınız benim gibi olan var mı?
20 yaşındayım ve ilk kez 8. sınıfta kanamam geldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?