- Konu Sahibi Brave Capricorn
-
- #1.421
merhaba arkadaşlar ben de yenı uyeyım sıze bır sorum vardı.
17 yasındayım 2,5 sene once adet olmaya basladım ılk senemde duzensızlıklerım olmustu hatta bır keresınde 1,5 ay olmadım ama sonra duzeldı ve sımdı 22 gunde bır oluyorum..sorunum su ;okullar kapandıktan 3 gun sonra yanı hazıranın 10 unda adetım bıttı.o zamandan bu yana 2 ay olacak neredeyse ama olmadım ne yapmam gereıyor bılmıyorum doktora gıtmekten cekınıyorum yardımcı olun ! tesekkurlerrr...
Merhaba arkadaşlar,benim ilk adet görmeye başladığımdan beri düzensizlik var.Kaç kere doktora gittim ama ne hormonel bir bozukluk çıktı ne de bir kist.Doktor hep stresten dedi.Sürekli gittiğim bir doktordu bu,ancak farklı bir yere gittiğimde,fiziksel olarak hiçbir problem olmadığını ondan da duydum.Şimdi gene 10 gün gecikti geçen aya göre.Ve bugün yarın olmak zorundayım,çünkü çok ağrılı oluyor ilk günlerde.Kpss olduğu için,ona denk gelmemesi lazım.Karnımda şişlik var,sabah kalktığımda gereksiz ağrılar oluyor gene,ama hala tık yok.Ne yapsam,şu 2 gün içinde adet görebilirim?benim gibi olup da düzelen var mı?[/QUO
Merhaba senin yaşadığın durumu bu ayda ben yaşadım 10 gün geçti ama hala adet olmadım bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum kan testi yaptırdım negatif çıktı acaba dedim hamilemiyim herkes mevsimsel değişiklik ten böyle olmuştur ya da stresten felan diyorlar ama bilmiyorum biraz daha olmaz isem tekrar bi doktora gidip ultrasyona giricem
arkadaşlar mrhba bende yeni üyeyim.2 buçuk yıllık evliyim,şimdilik korunuyoruz.ben de evlendikten sonra adet gecikmesi yaşamaya başladım ,normalde günü gününe regl olurdum.şimdi ise bir defa bile korunmasak o ay 5-6 gün gecikmeli adet oluyorum.bu ay yine aynı şey oldu ve bugün çok şükür regl oldum 6 gün gecikmeyle.acaba bu sebepten dolayımı gecikiyo yoksa farklı bişey mi .tedirgin olmaya başladım.bi arkadaşım bunun hamile kalmaya yaklaştığımı söyledi korunmasanız demekki hamile kalacaksın dedi.bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Kızlar meraba,
Bu ay adetim yaklaşık 3 hafta gecikti 3 haftanın sonunda 1 gün kahve lekelenmem oldu sonrakı gün siyaha yakın jel kıvamında biraz pıhtılı akıntım geldi 3 -4 gün açık kahve akıntı devam etti sadece peçeteye silince geliyor kızlar test yaptım gebelik yok neden boyle oldum ben aranızda böyle bi şey yaşayanlar var mı? yardımlarınızı bekliyorum ...
heralde en çok günü geçen ben oluyorum çünkü sürekli düzensizzz en son 26 agustosta oldum ve halen olmadım iyi bir doktora gidicem artıkkk bıktım çünküü
bende en son 4 ağustosta regl oldum. hala daha olamadım korkuyorum artık bir hastalık mı var dıye. 2 gündür soğan suyu içiyorum ondan onceki günlerde maydonoz suyu kekik suyu içmiştim tık yok hala. artık bunalmaya başladım ateş basıyor sinir had safhada doktora mı gitsem.
Eğer hamıle dılsen doktor sana her kadında duzensızlık olabılcegını ve bunun psıkolojık ya da başka sebebplerden olabılcegını soylıcek bır doktor bana öle dedı yanı bı kadında 1 ıle 19 gün gecıkme olması normaldır değmişti 19 gunü geçerse test yapalım dedi we en onemlısı adettın 3gunu tahlılde çıkan sonuc benım. Icın onemlı derdi senınkınde bısı yok sıkıntı yapmışsınız bellı.Arkadaşlar dün çok kötü fenalaştım işyerinde. Bu yaşıma kadar ilk defa reglm gecikti.senağlama 5-6 gün....Bu zamana kadar çok düzenli gününden önce olurdum. Kaç gündür kendimi iyi hissetmiyorum dün sabahtan başlayan şiddetli baş ağrısı mide bulantısı oldu Akşam üzeri izin alıp eve gittim eve adım atmamla baş ağrım şiddetini arttırdı ve söylemesi ayıp midemi boşalttım. Ölücem sandım o an çünkü böyle bişey hiç yaşamamıştım. Saçımı başımı yoldum baş ağrımdan sonra ilaç aldım biraz iyi oldum. saat 10 a kadar uyumuşum . Kendime geldim bugün ama hala regl olmadım elim ayağım uyuşuyor şimdi.. Yarın büyük ihtimal doktora gidicem. Aslında bugünde giderdim ama korkuyorum . ve bugünde olmadım regl. Böyle bir durum yaşayan varmı başağrısı mide bulantısı gibi ... Bilmiyorum arkadaşlar ya hiç böyle bir sorun yaşamamıştım çok düzenli adet gören biriyim ben neden böyle oldu korkuyorum artık . Yarın cesaretimi toplayım gidicem doktora..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?