Adet düzensizliği yaşayanların paylaşım alanı...

merhaba arkadaslar sürekli adet düzensizliğim var. bi hafta bazen iki hafta önce erken oluyorum ve bu iki üç gün sürüyor sadce ve çamur şeklinde parca parça.doktora gitmekte korkuyorum kötü birsey cıkıcak diye.ne yapmalıyım:

mesajı yazdıklarımı kolay görmen için beğendim yanlış anlama olur mu... benim bildiğim ilk adet olduğumuz zamanlarda oluyor bu normal bi şey yani ben 13 yaşında olmuştum bir süre düzenliydi sonra birden gününüde tam tamına hatırlıyorum 72 gün adet olmamıştım(ne kadar takmıştım kafaya düşün) :) bende korkmuştum doktorada gidememiştim anneme bile söyleyememiştim yeniden adet görmeye başlayınca arkadaşlarıma sormuştum normal bi şeymiş aynı durum arkadaşlarımda da vardı sonra hiç yaşamadım böyle bi şey çok şükür seninkide normal bi şey büyük ihtimalle ama doktora gitmenin ne zararı olur benim yazdığımdansa doktor daha çok rahatlatır içini..çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
kızlar merhaba öncelikle,bende genelde yaz aylarında sürekli adet gecikmesi düzensizligi yaşıyorum bu yaz 2 aydan beri adet görmüyorum ve acayip stres yapmış durumdayım,dün doktora gitmek zorunda kaldım prolaktin testi ve pelvik ultrason istedi yaptırdım ultrason da birşey çıkmadı ama prolaktin seviyem biraz yükselmiş ilaç verdi ama sizce bu prolaktin seviyesi yüksekligi neler yapabilir bu arada 18 yaşındayım ve bekarım.Korkuyorumda,doktorum biraz cins bi bayandı muayene sırasında mesajlaşıyordu çok aydınlatmadı beni ama.bu durumun benzeri ile karşılaşan birisi bana açıklarsa çok memnun olurum.

Merhaba bu ay bende buna benzer bi sorun yaşıyorum 10 gün bi gecikmem oldu 10 gün önce kahve rengi lekeler geldi adet olma zamanımda sonra kesildim niye böle oldu bnde anlamış değilim

heralde en çok günü geçen ben oluyorum çünkü sürekli düzensizzz en son 26 agustosta oldum ve halen olmadım iyi bir doktora gidicem artıkkk bıktım çünküü

alakası olduğunu düşünmüyorum. korunmadığın zaman strese giriyorsun o yüzden gecikiyor.

kızlar mrb bende geçen ay iki kere adet oldum önce 14 ağustosta adet oldum ve 10 gün sürdü bu ayda hala adet olmadım 4 gün geçti neden böyle oldu anlamadım 4 ay önce jinekologa gittim smear vermiştim ve herşeyim normal çıkmıştı. ne olabilir yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

Arkadaşlar benim adetim çok düzensizleşti son 1 yıldır. 2011 aralık ayında adet oldum tam 15 gün korktum doktora gittim hiç bişey yok normal adet kanaması dedi kist falan da yok dedi gönderdi. Son adet günümden 15 gün sonra tekrar adet gördüm bunun süresi de 7 gündü zaten normal de 6 - 7 gün olurum. Aralık ayından sonra yani 2012 ocak ayında adetim 7 gün gecikti. Ocak ayından Eylül ayına kadar hep adetim 8-10 gün gecikerek geldi sinirlerim bozuluyor artık doktora gidiyorum bişey yok diyor gönderiyor. Artık bu ay da canıma tak etti gidip hormon testi yaptırmayı düşünüyorum. Adetliyken mi yaptırılıyor bu hormon testleri bilgi verir misiniz?

Artık düzene girsin istiyorum her gun cantamda yedek ped taşımak istemiyorum. Aslan pencesini kullanmayı düşünüyorum birde ne dersiniz?

Kızlar meraba,

Bu ay adetim yaklaşık 3 hafta gecikti 3 haftanın sonunda 1 gün kahve lekelenmem oldu sonrakı gün siyaha yakın jel kıvamında biraz pıhtılı akıntım geldi 3 -4 gün açık kahve akıntı devam etti sadece peçeteye silince geliyor kızlar test yaptım gebelik yok neden boyle oldum ben aranızda böyle bi şey yaşayanlar var mı? yardımlarınızı bekliyorum ...

Merhaba arkadaşım en son agustosun 2 sinde adet oldum eylül biticek hala tık yok kan testı yaptırdım gecelik mi var diye yok sonunda doktota gıttım ultrasyona gırdım herhangi bir problemın olmadıgını ster sıkıntı mevsımsel değişikliksebeiyle gecikme oldugunu söledi ve bir ilaç verdi 5 gün kullanıcan bıraktıktan sonra 10 gün içerisinde adet görücen dedi pazartesi tam 10 gün olucak hala bekliyorum gögüslerim şimdi kasıklarım ağrıyor adet kokusu hissediyorum ama malesefe bişey yok daha da çok stres yaptıgım içinde olmayabılırım diye tahmın edıyorum bakalım bı adet olim herkese haber vercem :)

merhabalar, 4 aylık evliyim..mayısta evlendim.. yasmini nisanda kullanmaya başladım.. sonra düzenli bir regl dönemim oldu... ancak ramazan ayında kullanımı, saatleri karıştı biraz düzensiz bir kullanım yaptım ve ilacın yarısında 3 gün üst üste kullanmayı unuttum. İlacı agustos 19 da bıraktım. sonrasındaki bir kaç gün geçtikten sonra azar azar kanamalrım oldu.yaklaşık 7-8 gün sürdü.. o günden beri 1 aydır adet kanamalrım olmadı. dogum kontrolü için tablet aldım ondada negatif çıktı. hamildede degilim. ancak regl de olamıyorum. herhangi bir sorun varmıdır? ne yapmam gerekiyor? aynı zamanda bu süreç içinde iki kere diş çekimi ve dolgu için diş hekimine gittim..morfinin etkisi olabilirmi??

merhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim düzensiz adet oluyorum adet dönemim haziran itibariyle sırasıyla 30, 36,37 günde bir oldu 35 günden sonrası sakıncalı diye duydum...( bebek istiyorum )

SLM,
bende de regl düzensizliği var her dr.gittiğimde düzenleyici ilaçlar verdi en son geçen sene gitmiştim yumurtalıklarımda hiç bi sorun yok karaciğer le ilgili test yüksek çıkmıştı dr.karaciğer yağlanması olabilir dedi regl olmanı engelliyo olabilir demişti genel olarak yumurta sistemim baya yavaş sanırım :) şimdi de en son 13mayısta hastalandım artık dr.gitmektende bıktım tarlusalmı kullansam diye düşünüyorum

heralde en çok günü geçen ben oluyorum çünkü sürekli düzensizzz en son 26 agustosta oldum ve halen olmadım iyi bir doktora gidicem artıkkk bıktım çünküü

slm cnm benimde adetlerim hep düzensiz oluyo en son 29 ağustosta oldum bugün dr gittim kist varmış iğne yaptı 7-10 gün arası adet olursun dedi sonra tekrar gidicem kontrole bakalım kist gitmişmi

bende en son 4 ağustosta regl oldum. hala daha olamadım korkuyorum artık bir hastalık mı var dıye. 2 gündür soğan suyu içiyorum ondan onceki günlerde maydonoz suyu kekik suyu içmiştim tık yok hala. artık bunalmaya başladım ateş basıyor sinir had safhada doktora mı gitsem.

doktora şimdiye kadar gitmen gerekirdi bi an önce git bence benim 8 gün geçti ne yapsam diye düşünüyorum bide senin 2 ay geçmiş

Eğer hamıle dılsen doktor sana her kadında duzensızlık olabılcegını ve bunun psıkolojık ya da başka sebebplerden olabılcegını soylıcek bır doktor bana öle dedı yanı bı kadında 1 ıle 19 gün gecıkme olması normaldır değmişti 19 gunü geçerse test yapalım dedi we en onemlısı adettın 3gunu tahlılde çıkan sonuc benım. Icın onemlı derdi senınkınde bısı yok sıkıntı yapmışsınız bellı.

Arkadaslarım bende yıllardır duzensız adet görürüm hatta bazen bır ayda ıkı kez gördüğümü bılıorm bundan 5 ay kadar önce gezmiyordum dışlarda aktar ılk adetını ol derdi 22.gun gelinde bana bır hafta boyuncaher gün günde bır kasık cihan percemı yenmemi onerdı sağlıklı bı doktorumu Yasemin kullandığı söyledim onu bıraktım adetım duzenlı 5 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…